Lekosmek.se - Sexleksaker Online Reviews 17

3. Erotic Clothing Store
  4. Lingerie Store

About Lekosmek.se - Sexleksaker Online

Written by the company

Välkommen till Lekosmek.se på Trustpilot! 🎉Vi är din ultimata destination för spännande sexleksaker och intima produkter online! Hos oss strävar vi efter att erbjuda den bästa kund upplevelsen genom snabb och diskret leverans direkt till din dörr. 📦🔒

Vår passion är att hjälpa dig utforska och förbättra ditt sexliv på ett säkert och roligt sätt. För att inspirera och informera har vi även en blogg där vi delar med oss av spännande tips och information om vårt sortiment av leksaker. 📚💡

Vi värdesätter öppenhet och ärlighet, och din åsikt är viktig för oss. Därför välkomnar vi din feedback för att fortsätta förbättra och uppfylla dina behov och önskemål på bästa möjliga sätt. 🌟

Oavsett om du är ny till Lekosmek.se eller en långvarig kund, vill vi tacka dig för att du valde oss som din föredragna destination för spännande leksaker och produkter för intim njutning. 💖

Tack för att du är en del av Lekosmek.se - vi är här för att göra din upplevelse extraordinär! 💫

Varmt välkommen,

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Handlade för 1000kr 3 st o ingen…

Handlade för 1000kr 3 st o ingen fungerade så kommer aldrig handla hos er igen

October 3, 2024

Reply from Lekosmek.se - Sexleksaker Online

Vi är verkligen ledsna över att höra att dina tre produkter gått sönder. Det är absolut inte så våra produkter ska fungera, och vi vill självklart hjälpa dig att lösa detta så snabbt som möjligt. Som du kanske vet har vi 2 års garanti på alla våra produkter, och vi vill säkerställa att du får den kvalitet du förtjänar.

Eftersom vi inte har någon kontaktinformation till dig just nu, ber vi dig att kontakta oss på info@lekosmek.se så vi kan hjälpa dig med en lösning som passar dig bäst.

Vi ser fram emot att höra från dig och att få rätta till detta!

Lekosmek.se 💞

Rated 1 out of 5 stars

Skitprodukter

Skitprodukter, inget av de som köptes funkar

July 20, 2024

Reply from Lekosmek.se - Sexleksaker Online

Tack för din feedback. Vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse med våra produkter. Vi ser att du har köpt kosttillskott och förstår att dessa inte alltid fungerar lika bra för alla. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta en lösning som passar dig bättre.

Om du vill ha råd om andra produkter eller om det finns något annat vi kan göra för att göra dig mer nöjd, vänligen mejla oss på info@lekosmek.se. Vi värdesätter din feedback och vill gärna hjälpa dig.

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och bra pris

Snabb leverans och bra pris. Allt gick smidigt.

June 5, 2024

Hej

Stort, stort tack för ditt omdöme och fem stjärnor! 💞

Du är alltid varmt välkommen åter och vi finns alltid här om du behöver hjälp med något! Med vänlig hälsning, Lekosmek.se

Snabb och diskret leverans

Jag är väldigt nöjd med köpet. Det var väldigt snabb leverans och diskret paket. Kommer att handla härifrån igen. :)

May 30, 2024

Hej

Stort tack för ditt fantastiska betyg av oss. 💞

Varmt välkommen åter
Med vänlig hälsning, Lekosmek.se

Rated 5 out of 5 stars

Otroligt utbud och snabb leverans

Otroligt utbud och snabb leverans! Rekommenderar
verkligen att handla härifrån

April 13, 2024

Reply from Lekosmek.se - Sexleksaker Online

Tack så mycket för din fantastiska recension och de 5 stjärnorna! 😊 Trevligt att du uppskattar vårt utbud. Roligt att Instabox levererade som dom skulle. Välkommen åter. Med vänlig hälsning, Lekosmek

Mycket snabb leverans

Mycket snabb leverans !
Tack !!

March 21, 2024

Hej Emma,

Tack så mycket för din fantastiska recension och de 5 stjärnorna! 😊 Vi är så glada att höra att du uppskattade vår snabba leverans!

Mvh

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look