Bestellingen gedaan en inderdaad geen mail gekregen met de bestelde contents. Ik ontvang alleen spam om nog een keer producten te bestellen. Alle mails komen in mijn inbox aan en m’n reclamebox is na... See more
Company replied
Website zit vol me nep reviews zogenaamd van trustpilot. De website bestaat net een maand en heeft nu al 1740 positieve reviews terwijl de site zelf duidelijk aangeeft maar een paar 'klanten' per... See more
Company replied
Welkom in onze intieme en delicate ruimte, waar de zoektocht naar de zielsverwant een boeiende reis wordt door woorden en emoties. Onze website is een virtueel toevluchtsoord waar lezingen veranderen in vensters naar de ziel, een discrete en gereserveerde plek voor degenen die het mysterie van de liefde willen verkennen. Dompel jezelf onder in een verzameling gepersonaliseerde en betekenisvolle lezingen, zorgvuldig en gevoelig gemaakt om je te begeleiden bij de ontdekking van de zielsverwant. Elke woord is een puzzelstukje dat een uniek beeld vormt, een reflectie van de diepten van je wezen en de mogelijkheden van de liefde die wachten om tot bloei te komen. Ons team van lezers staat klaar om je een persoonlijke ervaring te bieden, met respect voor je privacy en gevoeligheden. We verbinden ons eraan om een omgeving te creëren waarin je discreet je gevoelens kunt verkennen, zonder oordeel, en met de wetenschap dat elke stap een benadering is van het ontmoeten van je zielsverwant. Betreed onze wereld van liefdeslezingen, waar woorden bruggen worden tussen harten en waar jouw zoektocht een innerlijke ontdekkingsreis wordt. We zijn hier om je met respect, vriendelijkheid en de magie van woorden te begeleiden, die de deuren van de ziel openen.
16192 COASTAL HWY , 19958, LEWES, United States
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik kreeg van marie liefdeszoeker een email dat ze mij liefde van mij leven dichtbij me is ik vertrouwde en geloofde haar en schreef dat ze het kan beschrijven ik was nieuwsgierig en heb meteen het formulier ingevuld en via mij bankrek 39,99 betaald ik zou dan een beschrijving ontvangen op mij emailadres ik heb zo vaak gekeken in mij email niks nada gezien nou dit vind ik gewoon oplichterij hoor is in tussen al bijna weer een maand geleden vandaar een ster maar moest eingelijk 0 ster zijn
Meester Yuruki kan(kon) mijn zielsverwant tekenen met informatie voor €29,98
Naam op mijn bankoverschrijvingen is:Piquolo.
Hij woont in Japan en kan volgens de advertentie goed tekenen op"gevoel".
Nooit meer iets ontvangen, nee natuurlijk niet, een nep advertentie die te vaak op Facebook staan!!!
Trap er dus niet in ben 30 euro kwijt zonde, had ik leukere dingen mee kunnen doen!!!!
Uit nieuwsgierigheid wou ik dit ook eens proberen.
Al heel snel kreeg ik een mail terug met mijn antwoorden……
En wat een ontgoocheling. Heel vaag en algemeen opgesteld zodoende dat ze dezelfde tekst gewoon naar iedereen doorsturen. Hopelijk hebben ze tenminste een paar versies voorzien om toch eens te kunnen afwisselen.
Met andere woorden. Verwacht geen persoonlijke lezing waar je effectief iets aan hebt
In denk dat chat GBT het zelf beter kan.
Staat wel dat je je geld terugkrijgt als het niet klopt. Ik ben benieuwd of ik mijn centen zal terugzien. Hoewel ik liever echt een persoonlijke reading had gehad die zijn geld waard was.
Oplichterij!
Helaas ik ben er in getrapt. Heb een bestelling gedaan, ook betaald!
Gevraagd voor reading van € 39,99. Dit zou ik binnen 24 uur per email ontvangen!
Tot op heden niks ontvangen.
Mensen trap er niet in!! Lees eerst de reviews
Schandalig!
Jag skulle få min skiss inom 4 timmar och det har gått mer än 24 timmar och jag har fortfarande inte fått någon skiss. Jag vill ha mina pengar tillbaka!!!!!! Jag har precis som de andra blivit lurad. bedragare
betaalt en daar stopt het
tot op heden nog steeds niks!
afgeript.
hou je geld liever bij dan te denken dat je hier iets gaat krijgen!
VARNING VARNING VARNING....En riktigt bluff!!!! Förvänta dig inte att du får dina pengar tillbaka eller ett riktigt svar, enbart från en AI (som standard svar). Hela företaget är att lura människor på pengar. Deras pengar-tillbaka-garanti är ett stort skämt.
Ze bedriegen! Ik heb betaald voor een snel antwoord binnen 4 uur, maar tot nu toe heb ik niets ontvangen, zelfs geen reactie. Ik heb om annulering van de bestelling gevraagd, maar nog steeds geen reactie. Zo worden mensen bedrogen. Ik heb er geen woorden voor. Die positieve recensies hier zijn waarschijnlijk door henzelf geschreven. PAS OP VOOR UW GELD. Controleer recensies 10 keer voordat u vertrouwt. Ik heb vertrouwd en nu heb ik spijt – ik schaam me dat ik zo ben misleid. Absoluut niet aan te bevelen!Gelieve hier niet te reageren met kant-en-klare antwoorden.
Oplichterij!!!!!
Echt zooooo dom dat ik niet vooraf even gegoogled heb naar reviews!
Mijn vriendin en ik hebben beide dezelfde schets en omschrijving ontvangen, echt bizar dat sommige mensen zo hun geld verdienen.
Ik heb gemaild dat ik mijn geld terug wil maar zoals ik hier al lees gaat dat niet gebeuren.
Oplichting . Ik wacht nog steeds op mijn geld . De grootste oplichting die er bestaat. 13 mei 2024 39.90 euro
Garantie staat overal. Heb gemailed maar niets ontvangen. Wil mijn geld terug.
Lang verhaal kort te maken. Gewoon oplichting!!!
Tot op de dag van vandaag, niks.
Zou graag mijn geld terug krijgen .
Waar kan dat??

Reply from Liefdeszoeker
Ik had liever 0 sterren gegeven, want meer verdienen ze niet.
ik dacht dat ik niets ontvangen had en heb dat gemaild. Later bleek dit in de spam terecht gekomen te zijn. Ik kreeg echter op mijn mail een nieuwe mail van dit bedrijf. Hele andere man, hele andere kenmerken, hele andere geboortedatum. En verder dezelfde vage woorden waar je niks aan hebt. Ik heb hierop een week lang iedere dag gemaild dat ik mijn geld terug wil omdat het 1 grote lariekoek is en het oplichters zijn, maar daar hoor ik niets op.

Grote Oplichterij!!! Verdien-'masjien'!
Je krijgt niks...maar je geld is wel weg
Helaas moet ik één ster geven, maar ze verdienen er 0
Deze site zou opgeheven moeten worden
Geld stelen van mensen die ervoor werken

Pure oplichting.
Je krijgt geen hangetekende schets maar een door A.I. Gecreëerd typje en vage tekst.
Ook de 100%garantie op tevredenheid betekent niets.
Ik heb geklaagd en krijg niets retour,
Wees gewaarschuwd!!

Reply from Liefdeszoeker
Heb al 3 a 4 keer een e-mail gehad van “liefdeszoeker” dat ik mijn geld terug zou krijgen. Heb nog steeds tot de dag van vandaag geen geld terug gekregen!! Maar wel graag de recensies verwijdert willen hebben, geef dan mijn geld terug!

Reply from Liefdeszoeker
Mijn vriendin en ik die allebei single zijn deden dezelfde aanvraag met een maand of zo verschil . Wij kregen allebei zelfde rapport met zelfde schets als toekomstige partner
Zeker niet vertrouwen !

Reply from Liefdeszoeker
Je hebt mijn oprechte dank, Marie. Niet eens twee weken nadat ik deze had ontvangen, ontmoette ik de vrouw die op de takening werd afgebeeld. Ik herkende onmiddellijk liefe. Toen ik haar uitnodigde voor een etentje, hadden we een fantastische tijd samen. Ik hoop dat dit verhaal aanhoudt.

Reply from Liefdeszoeker
Dit tandblekningsserum werd viral verspreid, en ik heb het nog nooit regretted . Een waardevol product kost 249 kr . Det är en unik smak, ach jag älskar Hur det förbättrar mina tänders utseende . Vi adviseert het sterk aan iedereen die op zoek is naar een betaalbare en effectieve manier om tanden te bleken
Learn more about other kinds of reviews.