Company replied
VARNING VARNING VARNING....En riktigt bluff!!!! Förvänta dig inte att du får dina pengar tillbaka eller ett riktigt svar, enbart från en AI (som standard svar). Hela företaget är att lura människor på... See more
Dit tandblekningsserum werd viral verspreid, en ik heb het nog nooit regretted . Een waardevol product kost 249 kr . Det är en unik smak, ach jag älskar Hur det förbättrar mina tänders utseende . Vi a... See more
Website zit vol me nep reviews zogenaamd van trustpilot. De website bestaat net een maand en heeft nu al 1740 positieve reviews terwijl de site zelf duidelijk aangeeft maar een paar 'klanten' per... See more
Company replied
Welkom in onze intieme en delicate ruimte, waar de zoektocht naar de zielsverwant een boeiende reis wordt door woorden en emoties. Onze website is een virtueel toevluchtsoord waar lezingen veranderen in vensters naar de ziel, een discrete en gereserveerde plek voor degenen die het mysterie van de liefde willen verkennen. Dompel jezelf onder in een verzameling gepersonaliseerde en betekenisvolle lezingen, zorgvuldig en gevoelig gemaakt om je te begeleiden bij de ontdekking van de zielsverwant. Elke woord is een puzzelstukje dat een uniek beeld vormt, een reflectie van de diepten van je wezen en de mogelijkheden van de liefde die wachten om tot bloei te komen. Ons team van lezers staat klaar om je een persoonlijke ervaring te bieden, met respect voor je privacy en gevoeligheden. We verbinden ons eraan om een omgeving te creëren waarin je discreet je gevoelens kunt verkennen, zonder oordeel, en met de wetenschap dat elke stap een benadering is van het ontmoeten van je zielsverwant. Betreed onze wereld van liefdeslezingen, waar woorden bruggen worden tussen harten en waar jouw zoektocht een innerlijke ontdekkingsreis wordt. We zijn hier om je met respect, vriendelijkheid en de magie van woorden te begeleiden, die de deuren van de ziel openen.
16192 COASTAL HWY , 19958, LEWES, United States
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik heb tot mijn verbazing wel een portret gehad, maar deze tekening lijkt erg nep! Het is sowieso niet met de hand getekend!
Ook de informatie die erbij stond klopte helemaal niet.
Ik heb nu al een aantal mails gestuurd met dat ik graag mijn geld terug wil, maar daar word niet op gereageerd...
Ik raad het dus echt af om hier iets te bestellen!!
Hoewel ik niet sweet hoe je het hebt gedaan, Ben ik je dankbaar. Drie maanden geleden heb ik een portret besteld op deze website en ik heb twee weken geleden de getekende persoon ontmoet. Ik was bang dat ik een slechte indruk zou maken en het meisje Wilde niet met me uit. Het was een wonder dat ik Marie 's 'obsessie-spreuk' diezelfde avond kocht. Ongeveer een week na de betovering schreef het meisjeme een brief om mijn haastige reactie te excuseren en te vragen of mijn uitnodiging om uit te gaan nog steeds van kratch was. Het is uitzonderlijk. Ik kan geen woorden vinden.

Reply from Liefdeszoeker
Ik was aangenaam verrast. In eerste instantie twijfelde ik of het portret van deze website zou kopen mede vanwege enkele negatieve recensies van mensen die niets hadden ontvangen. Maar even terung naar mij. Ik weet niet hoe Marie het heeft gedaan maar deze extra bevestiging was geruststellend.

Reply from Liefdeszoeker
Hallo..Klacht.... Heb op 5 februari mijn gegevens gestuurd en via creditcard betaald (34.90) maar tot heden geen antwoord ontvangen,terwijl beloofd binnen 24 uur .ook bij spam geen mailbericht. Mocht ik het gemist hebben graag nogmaals verzenden. mijn gegevens ..Garre(ger) Vos.

Reply from Liefdeszoeker
Een tekening besteld, heb alleen maar mailtjes gekregen dat ik nog meer moest bestellen anders zou ik hemis lopen. Heb dus niets gekregen en tot nu toe ook niet mijn geld.
Trap er niet in.

Reply from Liefdeszoeker
Psychic marie is geen oplicher. Ik schrijf zelden recensies, maar het zien van enkele mensen die deze vrouw in diskrediet brengen, heeft me boos gemaakt. ik heb marie ongeveer 6 maanden geleden leren kennen via een advertentie op Facebook en dankzij haar ben ik nu gelukkig verloofd. De persoon die ze me heeft laten zien in haar tekening is degene waar ik hopeloos verliefd op ben geworden. Ik ga niet mijn hele verhaal uitleggen zoals veel mensen doen, maar ik wilde wel zeggen dat ik marie heb geprobeerd te vertrouwen en tevreden ben met het resultaat.

Reply from Liefdeszoeker
OPLICHTERS Ik heb gisteren besteld en 24 later nog niks gehad .Ik voel me opgelicht.
Ik wil mijn geld terug.

Reply from Liefdeszoeker
1 bestelling gedaan, nooit meer een reactie op gehad. Ik heb het e-mailadres op de website gebruikt met de vraag waar mijn bestelling bleef in het Nederlands, Ik kreeg gewoon mijn bericht weer terug met 'onbestelbaar'. Mijn bericht in het Nederlands werd gezien als spam.. Dus heel het bericht weer in het Engels gestuurd. Die lijkt wel aan te komen. Maar gevoelsmatig ben ik gewoon mijn geld kwijt. Vind het jammer.

Reply from Liefdeszoeker
Voor een vriend een tekening laten maken maar met hetzelfde e-mailadres als waarmee ik die voor mezelf had aangevraagd. In de schets staat dat je contact moet opnemen als er een verkeerde schets uit is gekomen vanwege dubbel e-mailadres maar krijg geen reactie. Er was namelijk een voorkeur voor vrouwen maar kreeg een schets van een man? Erg jammer, slechte service.

Reply from Liefdeszoeker
Krijg een tekening van een man terwijl ik heb aangegeven dat ik op vrouwen val.
Het reikt toch wel erg naar oplichting heb nu al 3 keer een mail gestuurd maar krijg geen antwoord van ze.
voel me echt opgelicht

Reply from Liefdeszoeker
Leuk ..geld kwijt , link die ik kreeg werkt niet ook geen reactie op mail..
Geld zal ik dus ook niet terugzien
Mijn eerste link werkte ook niet en heb die’email beantwoord met de boodschap dat de link niet werkte.
Ik heb daarna een nieuwe link gekregen die wel werkte.
Dank u daarvoor.

Hallo
De link voor mijn bestellingen #9597 en #9598 werkt niet?
Stuur mij een link die wel werkt aub.
Met vriendelijke groeten
Isabelle

Reply from Liefdeszoeker
Uitstekende service. Vandaag ben ik voor het eerst uit geweest met de persoon die werd afgebeeld op het portret dat ik had gekregen; vanaf het begin hadden we een sterke band met elkaar. Ik hoop dat dit met de tijd iets meer kan worden. Ik zou het iedereen aanraden om het te proberen; in mijn geval was het absoluut de moeite waard.

Reply from Liefdeszoeker
Ook ik kreeg helaas een link die niet werkte. Ik kan niet begrijpen dat zulke mensen bestaan die ook niet bang zijn voor karma. Iedereen krijgt nl wat hij/zij verdient. Ik dacht ik probeer het eens en geef mezelf een kerstcadeau. Jammer hoor!

Reply from Liefdeszoeker
Helaas heb ik het zelfde probleem als de vele reacties hieronder omschreven. Ik Kreeg een link die niet werkte. Direct een mail er achteraan gestuurd, maar als ik de review lees voorspelt het niet veel goeds.
Graag een persoonlijke reactie en geen copy paste.
Update: 12 uur later mijn tekening ontvangen van een dame, ik val op mannen......

Reply from Liefdeszoeker
Ik bestelde de 'bezitspreuk' - hoe naïef en wanhopig verliefd moet je zijn om hier in te trappen. Kan mezelf wel voor m'n kop slaan.
Ik stuurde er op 23 november een email achter aan, maar krijg niet eens een reactie.
Ze geven dat dat als het niet helpt of uitkomt, men het bedrag terug krijgt.
Maar ik vrees dat ik kan fluiten naar m'n betaling, laat staan dat de 'spreuk' alsnog zijn werking doet.

Reply from Liefdeszoeker
Bestellingen gedaan en inderdaad geen mail gekregen met de bestelde contents. Ik ontvang alleen spam om nog een keer producten te bestellen. Alle mails komen in mijn inbox aan en m’n reclamebox is nauwlettend in de gaten gehouden. Jammer dit! Gelukkig geloof ik in karma.
Na diverse mails gestuurd te hebben toch iets ontvangen. Verre van een handgetekende tekening ontvangen, terwijl ik vroeg om mijn geld terug te storten omdat ze in ik niets ontvangen had binnen de aangegeven termijn. En wel blijven spammen.

Reply from Liefdeszoeker
Wss dus opgelicht zo te zien haha wat dom, ik dacht joh leuk, laat ik het maar is proberen... hoppa 40 euro weg, jammer dat zulke mensen bestaan en zo aan hun geld moeten komen... en Instagram bedankt voor de advertentie

Reply from Liefdeszoeker
Aangepaste reactie. .ik heb mijn Geld retour gestort gekregen, ja, wat je er verder van vindt is aan degene die hun lezing krijgt

Reply from Liefdeszoeker
Learn more about other kinds of reviews.