See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde Kasper. som ordene mine lygter på min bil. Håber det er Ham der kommer til Als igen når jeg skal have den store service på bilen MVH Lene Hansen Damm

Rated 4 out of 5 stars

Stor tak til Casper og Jesper i Holstebro, for deres store arbejde og tålmodighed og lægge øre til mine frustrationer. Jeg købte en Royal elcykel med batteri 19.6 Ah, i August 2024. Desværr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastisk købs oplevelse. Vi købte to elcykler i Tilst af Mads. Rigtig god rådgivning. Cyklerne leveret på adressen to dage senere. Den ene havde fodbremse i stedet for skive bremse bagpå. Igen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig service. Cykel køb aug 2023. Cyklen har en værdi af 26.478 kr Der har været service på efter 5 måneder 1 måned før den optimale tid. Fordi cyklen var punkteret. Dette kostede 1.43... See more

3.9

3-star
2-star
1-star

Jeg havde Kasper

Jeg havde Kasper. som ordene mine lygter på min bil.
MVH Lene Hansen Damm

April 10, 2026

For mange defekte dele.

Ny kabine scooter købt September 24. Siden da: Batterier udskiftet. Vinduesvisker, sprinkleranlæg, strømforsyning defekt og repereret. Oliefyr defekt for 3.gang. Men ellers god og hurtig betjening. Nul stjerner her fra.

December 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og fremragende…

Hurtig levering og fremragende kundeservice. Leveringen blev udført af Axel Borg, som viste stor tålmodighed og dedikation til sit arbejde. Jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen, fra første kontakt til den endelige levering. Rigtig god service, som klart kan anbefales.

December 8, 2025

"Bumle"

Sådan en flok hundehoveder og hænger.... Køber en kabinescooter og får anbefalet at beholde det titan-batteri den er udstyret med for det vil være bedre end et sæt nye. Ja godaw, min bare. Skidtet kan jo ikke køre end ikke 10km nu(8mdr) efter. Så tak for skrammel. I burde skamme jer. 2mdr efter var jeres mekaniker ude for at gemnnemgå en småting han ikke kunne høre(ved ikke om han er døv, for den piver endnu), men det kostede alligevel 1400,-.Men så kunne man få noget punkteringsfri, så kostede det kun 749,-. Dog det første han sagde var. "jamen der er jo inge strøm på" og jeg havde lige ladt den op. SÅN EN GANG FUSK. ja jeg er sq gal - det så tarveligt

November 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Var hos Lindebjerg og købe en elcykel…

Var hos Lindebjerg og købe en elcykel til over 23.000 fik af vide den har været ude af huset og har nogle små ridser i lakken er ok fik låsesæt med gratis men efterfølgende var der også noget med styr håndtaget jeg ikke fik set da jeg købte den ringet til dem noget tid efter sagde jeg bare skulle ringe til dem så kørte de ud og lavet det gratis men så senere hen syntes jeg det alligevel så for slemt ud service manden sagde jeg har købt den som den var i butikken og den service eftersyn er overpris de tager over 750kr for det

November 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ringede for at få en tid til service af…

Ringede for at få en tid til service af min cykel, fik en tid ugen efter.
Der kom en meget flink og servicemindet ung mand og lavede service på min cykel. Fik en personlig venlig hilsen fra ham på et kort. Det gør bare en forskel på en travl dag. Tak til Kasper.

August 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en bestilt elscooter på nettet og var ikke tilfreds med den lange ventetid. Personalet undersøgte mulighederne og jeg kunne hente en lettere brugt i Søborg. Det ville jeg gerne. Kom 10 minutter før lukketid. Fik god betjening og hjælp til at få den op i min bil.

May 9, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Stor tak til Casper og Jesper i…

Jeg købte en Royal elcykel med batteri 19.6 Ah, i August 2024.
Desværre kunne den kun køre ca 50km på en fuld opladning, i instruktionen står op til 260km.
Et problem der sikkert har givet grå hår over hele linien.

Men efter 9 måneder blev problemet løst, godt nok med et mindre batteri, men nu står Rangen til 156km.
Og batteri og controller kan nu “snakke” sammen.

4 stjerner for den lange proces med mange frustrationer, tror alle er blevet klogere

May 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi mødte op til nyopstartede schowrum i…

Vi mødte op til nyopstartede schowrum i Esbjerg den 7 marts
Vi havde min mor med på 91 år hun vil gerne have en el-scooter med 3 hjul, så hun kan kører inde i butikkerne med, fik købt en og betalte med det samme, der vil gå 3 til 4 uger inden den kom, men nu her den 23 april er den stadig ikke kommet, vi har ringet og rykket, får at vide,der vil gå yderligere 1 måned, men de havde en til 32000 tusind hun kunne købe, nej hun havde købt og betalt 17000kr så hun skal da ikke have den dyre,
Det er virkeligt dårlig service en ældre dame på 91 har fået, men de havde jo også fået pengene, nu har vi bedt om at få pengene tilbage

March 7, 2025

Super god oplevelse.

Har købe el-scooter hos en god, omhyggelig sælger.
Fik den leveret hjem til døren af en rigtig flink og dygtig chauffør (Jordan) som instruerede/ demonstrerede den for os.
Helt igennem god oplevelse.
Tove Rasmussen

April 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det er svært ikke at smile hele dagen

Det er svært ikke at smile hele dagen. Min fantastiske cykel fik bøvl med motoren, så første reparation - efter over 10.000 km, blev en realitet. Edgas fik den til at kører som ny. Den var stadig omfattet af garantien på 3 år, så fik den serviceret gratis - helt uden bøvl. Takker Michael for det bedste køb - ever. De lyver ikke når de reklamerer med at de "sælger livskvalitet". Takker af hele hjertet

March 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne gav jeg minus stjerner

Hvis jeg kunne gav jeg minus stjerner. Ny cykler som er i stykker, de er her ude og lave den flere gange hvor jeg skal vente lang tid på det. Cykler har ud over det været til repation hos os dem to gange og cykler virker forsat ikke ordentligt samt denne gang kom den retur med skammer. De vil ikke give mig en ny cykle eller en ny del ej eller give nogen form for kompentiation fx.forlænge garantien idet jeg har haft cyklen i lidt over et år men har faktisk kun haft min cykler i 3 mdr dvs hvor den har virket og kunne køre ordentligt.
Hold jer så langt væk fra at handle med dem.

August 19, 2024

Is this your company?