Lion's Peak® Reviews 36

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Heerlijke koffie en na twee lungo’s in de ochtend ultieme focus gehad! Ik schakel veel voor werk als advocaat, bellen, autorijden, stukken schrijven en omgaan met emoties van mijn cliënten. Dankzij di... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Als ondernemer en kersverse vader moet ik scherp en gemotiveerd blijven, ondanks een drukke en hectische levensstijl. Lion's Peak koffie is voor mij dé oplossing. De combinatie van echt verra... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hele lekkere koffie met een geweldige werking. Je merkt echt goed dat je meer focus hebt en minder snel bent afgeleid. Ik kan dit zeker aanbevelen aan iedereen die productiever wilt werken en van koff... See more

Company replied

Company details

1. Coffee Store
  2. Coffee Wholesaler
  3. Vitamin and Supplements Store

Written by the company

Coffee Beans and Coffee Capsules (for Nespresso machines) infused with Lion's Mane to support focus, concentration and cognitive function. Lion's Peak delivers coffee to both consumers and business who want to increase their productivity. For the game-changers who don't just live but lead, offers Lion's Peak® the key to a focused mind and a life of achievement, woven into the convenience of your daily coffee ritual. Empowering body and mind for a more productive, stress-free world. Get your Beans or Capsules now at: https://lionspeak.nl

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Helemaal super

Helemaal super, keer op keer. Snelle verzending, fijne service en de cups zijn echt fantastisch, ik kan niet anders zeggen!

May 26, 2025

Ongelooflijk !

Behalve dat ik geen bevestiging kreeg van mijn bestelling, is alles vlot geleverd. Ik ben heel tevreden van de lion’s main koffie, smaakt lekker en is niet zo straf als koffie, ik doe er nog amandelmelk bij 🥰 Ik verteer het beter en ben idd beter gefocust en heb minder « mist «  in mijn hoofd. 👍🏻 Het is ook zalig dat ik het kan maken in mijn nespresso 👍🏻

November 13, 2024

Mijn ervaring na een maand Lion's Peak koffie drinken

Ik drink nu al een maand lang Lion's Peak koffie en moet eerlijk zeggen dat, hoe sceptisch ik ook was... het lijkt te werken? Of het nu tussen mijn oren zit of niet, ik ben productiever, krijg meer gedaan, en ik vind de koffie lekkerder dan de koffie die ik zelf had. Het heeft echt een lekkere, zachte smaak, perfect voor mijn cappuccino. Ik wil niet meer zonder!

September 5, 2024

Lion's Peak geprobeerd

Voor ons bedrijf hebben we een zak Lion's Peak koffiebonen getest en je merkt het verschil met normale bonen. Onze mensen zijn beter gefocust en hebben meer energie. Ik zou dit product zeker aanbevelen.

August 23, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Prima koffie voor een focus boost!

Prima koffie! Ik merk niet direct verschil zoals ook aangegeven op de verpakking maar ik ben wel heerlijk aan het werk en niet snel afgeleid wanneer ik een cupje Lion's peak in de ochtend neem. Zeker een aanrader!

July 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Prima smaak met een verrassend effect

Prima smaak met een verrassend effect!
Ik heb de beloofde effecten van koffie serieus getest, dus weekje op - weekje af - weekje op - weekje af. Wat een verschil! Qua smaak doet de koffie voor niets anders onder maar aan de effecten van Lion's Peak kan andere koffie niet tippen...

August 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb Lion's Peak inmiddels al een aantal keer kunnen drinken. Een zacht smakende koffie, makkelijk te bereiden dankzij de capsules. En de slogan zegt het al; Sip & Focus. Het is een aanbevolen vervanger voor gewone koffie, geen caffeine en toch de smaak van koffie. Over de smaak van een mushroom in je koffie hoef je jou geen zorgen te maken; je proeft de Lion's mean niet. Het smaakt net als een gewone koffie, maar dan gezonder! Als ik Lion's peak drink, voel ik me alerter, scherper en meer focussed op mijn activiteit. Ik nuttig max 1 capsules per dag; dat volstaat.

August 7, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look