Lion's Peak® Reviews 36

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Als ondernemer en kersverse vader moet ik scherp en gemotiveerd blijven, ondanks een drukke en hectische levensstijl. Lion's Peak koffie is voor mij dé oplossing. De combinatie van echt verra... See more

Rated 5 out of 5 stars

Behalve dat ik geen bevestiging kreeg van mijn bestelling, is alles vlot geleverd. Ik ben heel tevreden van de lion’s main koffie, smaakt lekker en is niet zo straf als koffie, ik doe er nog amandelme... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hele lekkere koffie met een geweldige werking. Je merkt echt goed dat je meer focus hebt en minder snel bent afgeleid. Ik kan dit zeker aanbevelen aan iedereen die productiever wilt werken en van koff... See more

Company replied

Company details

1. Coffee Store
  2. Coffee Wholesaler
  3. Vitamin and Supplements Store

Written by the company

Coffee Beans and Coffee Capsules (for Nespresso machines) infused with Lion's Mane to support focus, concentration and cognitive function. Lion's Peak delivers coffee to both consumers and business who want to increase their productivity. For the game-changers who don't just live but lead, offers Lion's Peak® the key to a focused mind and a life of achievement, woven into the convenience of your daily coffee ritual. Empowering body and mind for a more productive, stress-free world. Get your Beans or Capsules now at: https://lionspeak.nl

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

De Onmisbare Oplossing voor Ondernemers: Focus en Energie in Een Kop!

Lion's Peak koffie is voor mij dé oplossing. De combinatie van echt verrassend lekkere smaak (ik ben koffieloefhebber) en de kracht van Lion's Mane-paddenstoel helpt mij mijn focus en energie de hele dag vast te houden.

Hierdoor kan ik zowel mijn bedrijf als mijn nieuwe vaderschap met vertrouwen en helderheid aanpakken.

De capsules zijn handig en de 'Focus Improvement Promise' heeft me overtuigd om het te proberen.

Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan die een mentale boost nodig heeft.

Wat een toevoeging

Voor de test was ik vrij sceptisch betreft het product, maar met de korte nachten welke ik maak en de focus welke ik nodig heb overdag is dit een fantastisch product!

August 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Goede smaak en werkt perfect!

Heerlijk product, goede smaak en werkt perfect! Verder hele goede service en snelle reactie's. Onze klanten worden hier net zo blij van ons wij!

Hi Exclusive Gym,

Bedankt voor de review en complimenten :)

We vinden het heel leuk om te horen dat zowel jullie als jullie klanten hier zo blij van worden!

Met sportieve groet,

Rated 5 out of 5 stars

Een aanwinst voor het leven!

Heerlijk om direct zo gefocust te zijn. In de avond voor het slapen ben ik al blij dat ik 's morgens kan beginnen met deze fantastische productieve koffie :D Het geeft mij net dat beetje extra pit. Je staat aan. Een aanwinst voor het leven! #happycostumer

July 28, 2024

Hi Gaby!

Wauw, je zal vast lekker slapen, wetende dat je 's ochtends weer een kopje Lion's Peak kan drinken!

Bedankt voor je prachtige review; hier doen we het voor!

Met productieve groet,

Meteen effect en resultaat

Heerlijke koffie en na twee lungo’s in de ochtend ultieme focus gehad! Ik schakel veel voor werk als advocaat, bellen, autorijden, stukken schrijven en omgaan met emoties van mijn cliënten. Dankzij dit product ervaarde ik rust en overzicht gedurende de dag. Heel verhelderend om te ervaren. Ga het zeker vaker drinken!

July 26, 2024

Geachte mr. Lennart!

Wat goed om te horen dat de Lion's Peak Nespresso cups u zo veel rust en overzicht geven tijdens uw werkdag als advocaat! Wij zouden zeggen; keep up the good work!

Ontzettend bedankt voor uw review, een hele productieve dag gewenst!

Rated 5 out of 5 stars

Hele lekkere koffie met een geweldige werking

Hele lekkere koffie met een geweldige werking. Je merkt echt goed dat je meer focus hebt en minder snel bent afgeleid. Ik kan dit zeker aanbevelen aan iedereen die productiever wilt werken en van koffie houdt.

Hey Tim,

Heel erg bedankt voor je review en wat goed om te lezen dat onze Lion's Peak Nespresso cups jouw productiviteit zo bevorderen!

FLOW

Lekkere koffie met Benefits! Zonder je merkbaar anders te voelen helpt het enorm om je te concentreren en zo zelfs een staat van flow te bereiken.

Hi Rico,

Heerlijk he, die benefits! Vinden wij ook :)

Ontzettend bedankt voor je review! Wij gaan nu weer terug de flow in.

Het werkt!

Ik heb de koffie van Lion's Peak mogen testen en het werkt echt, ik heb een betere concentratie na het drinken. Aanrader!

June 7, 2024

Hi Martha!

Ontzettend bedankt voor het testen en super goed om te horen dat je concentratie zo verbeterd door Lion's Peak te drinken.

Hopelijk zien we je snel terug :)

Super tof concept!

Super tof concept! Ik merk oprecht dat ik langer gefocust ben. Echt een aanrader voor de werksessies ;).

May 4, 2024

Hi Thomas,

We zijn blij om te horen dat je werksessies er zo op vooruit gaan!

Rated 5 out of 5 stars

Langdurige focus en concentratie, super!

Focus en concentratie is als (top)ondernemer en peak performer extreem belangrijk. Als business mentor heb ik hier dagelijks mee te maken en ik ben dan ook gevoelig voor alles dat helpt om je focus en prestaties te verbeteren. Lion’s Peak is voor mij dé ultieme oplossing voor scherpe en langdurige focus en ik ben blij met de simpliciteit hiervan in gebruik; kant en klare Nespresso capsules, geniaal!

March 24, 2024

Hi Jaap,

We zijn het helemaal met je eens; focus en concentratie zijn ontzettend belangrijk. Bedankt voor je review en hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop!

Rated 5 out of 5 stars

Werkt goed en ook nog lekker

Heb mee gedaan met een test ronde. Werkt super goed en is nog lekker ook!

March 20, 2024

Hi Kjell,

Ontzettend bedankt dat je hebt mee gedaan aan onze testrondes! Je krijgt je bedankje snel thuis gestuurd :)

Rated 5 out of 5 stars

Een aanrader als jij je focus wilt verhogen!

Ik heb deze week een Lion’s Peak doos binnen gehad. Heel deze week het gedronken en het was zo effectief. Ik merkte meteen dat ik in een goede en diepe focus kwam na het nemen van Lion’s Peak. Ik neem het altijd wanneer ik weet als ik een langere tijd achter elkaar moet werken. Ik heb veel meer gedaan gekregen dan normaal gesproken. Mega blij mee! Ik raad het iedereen aan die het gaat gebruiken voor meer focus en creativiteit. Ik ga zeker elke maand bestellen!

March 15, 2024

Hi Pira,

Ontzettend bedankt voor je uitgebreide review!

We zijn ontzettend trots en dankbaar dat je zo enthousiast bent. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop :)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look