Heel teleurgesteld in deze “Nederlandse” webshop. Op Facebook kondigen ze aan dat ze gaan stoppen en grote kortingen geven, maar dat blijkt gewoon misleidende reclame. Ze zeggen dat ze met PostNL verz... See more
See what reviewers are saying
Het zijn grote oplichters ze prijzen gouden sieraden aan met hoge kortingen omdat ze na 40 jaar gaan stoppen nou je krijgt sieraden uit China en taiwan die niets waard zijn waar je weken op moet wac... See more
Dit kreeg ik terug via de mail. Bedankt voor uw reactie. U kunt het artikel uiteraard retourneren. Ons retouradres is: Lift 2, Westzijde, 3e verdieping, bovenste verdieping, Yuantong Ex... See more
Misleidend , slechte kwaliteit . Niks klopt ervan heel jammer dit en vreselijke oorbellen. Weet iemand hoe en waarheen ik de spullen kan terugsturen en mij geld terug krijg? Ik had het via Instagram d... See more
Company details
Written by the company
Lisanne Fleur is een Nederlands sieradenmerk. Fijne, tijdloze stukken om elke dag te dragen, geen seizoenshypes, gewoon sieraden die bij je blijven passen.
Contact info
Netherlands
- info@lisanne-fleur.nl
- lisanne-fleur.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 79% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Oplichting / poging oplichting.
Oplichting / poging oplichting.
Handelt onder de naam Lisanne Fleur (drop shipments van imitatie sierraden van Temu) maar heeft ook een soortgelijke website MDThebrand (kleding) maar is oorspronkelijk een muziekproducer.... MDBeats. Staat zo ingeschreven bij KvK.
Ik had sierraden besteld, was niet tevreden, wilde ze terugsturen, maar deze eenmanszaak uit Maurik doet heel moeilijk. Wil geen geld terugstorten, zegt dat je retouren naar het buitenland moet terugsturen,maar geeft geen adres) en biedt bij klachten 10 of 20% korting waarbij je de artikelen mag houden. Dan nog verdient deze meneer Mike M. geld terwijl hij een AI systeem gebruikt om emails te beantwoorden als Ali Hamza. Hij koopt zijn producten pas in als je besteld hebt op zijn website voor €39,50..... Inkoop identieke producten bij bv Temu voor €3,95.
Verder geen contact mee te krijgen en stuurt talloze emails om mensen te ontmoedigen.
Kortom, oplichter !
Advies: aangifte doen !

Echt een schande
Echt een schande. Plastieke ringen ontvangen. Temu kwaliteit.

Puur blik
Puur blik, erg goudkleurig, niet zoals op de foto, kan zo in een kauwgomballen automaat, komt zeer zeker uit china, daarom duurt het ook zo lang eer je het hebt

Bedonderd
Hoi, ik bestel( wat ik normaal nooit:doe) een armband bij lissanne en fleur, leuk bedacht, maar het zijn oplichters, wel betaald en geen armband gekregen.app gestuurd/ mails , maar in het begin o zo : leuk,vanaf 17 jullie. Ik vraag me af? Hoe ze dat doen.e n, vinden ze het leuk om mensen te bedonderen? Hopelijk krijgen ze daar een " fijn" gevoel over, mijn voorstel is...geld terug, aan iedereen die bedonderd is. Heb er geen goed woord voor( en vele met mij)

Geen contact te krijgen
Zelfde hier.
Geen reactie niks ontvangen.
Na het zien van programma Ellie lust krijg ik het vermoeden, opgelicht dus.
Helaas, maar al ontvang ik uiteindelijk dan Chinese troep, beter dan niks.
Jammer genoeg de uitzending van Ellie niet eerder gezien 🤷

Oeps.. koop hier niet
Oeps... ik ben erin getrapt.
Bestelling geplaatst na misleidende advertenties op Instagram. Komt vooralsnog niets binnen. Had de verkoper beter moeten checken. Helaas.
Dus, wees niet zo onnozel als ik. Koop hier niet!
Ondertussen wacht ik af wat er nog gaat komen.

Reply from Lisanne Fleur
Wat een teleurstelling, bestel hier niets!
Update: n.a.v. de reactie hieronder gelijk weer gemaild en nog steeds geen reactie gekregen.
Wat een teleurstelling!
In juli heb ik een setje oorbellen besteld. Na ruim 2 weken werden deze geleverd. Wat een lelijke oorbellen. Meteen een herroepingsformulier ingevuld. Na 2 dagen nog niets gehoord en een mail gestuurd. Daar na een paar dagen antwoord op gekregen dat het vervelend was dat ik nog niets heb gehoord en dat ik bericht kreeg waar ik naar toe kan retourneren als mijn aanvraag is goedgekeurd. Inmiddels wacht ik daar al een goeie week op.
Spijt dat ik hier oorbellen heb besteld want hier is niets zelf gemaakt of uniek en mooi aan. Er zitten zelfs geen achterkantjes bij de oorbellen.
Mijn geld zal ik wel niet terug krijgen maar hopelijk kan ik met deze ervaring andere mensen behoeden om er wat te bestellen.

Reply from Lisanne Fleur
Twee armbanden op tijd geleverd
Twee armbanden besteld. Meteen een track code gekregen en regelmatige updates. Armbanden zijn op tijd geleverd en ik ben tevreden.
Over de negatieve commentaren: als je de Lisanne Fleur pagina goed bekijkt dan kun je weten dat de sieraden uit het buitenland komen (dat zie je o.a. ook aan het retour beleid), maar je hebt wel het gemak dat er al een mooie selectie is gemaakt op hun website. Mijn pakket werd keurig in Lisanne Fleur doosjes geleverd (niet in de typische grijze plastic zak).
Wat een miskoop !!!
Wat een miskoop en dat komt recht uit China . En retour sturen kan ook niet al staat dat op hun site . Ook lang op moeten wachten .
Slechte kwaliteit.
Gewoon goedkope rotzooi uit China !!!!

Reply from Lisanne Fleur
Nou zeg ze durven ….bieden me 10% van…
Nou zeg ze durven ….bieden me 10% van het aan koop bedrag aan voor een fout die hun gemaakt hebben .
Wat zijn het toch oplichters.

Regelrechte oplichting…
Een paar weken geleden via Temu een armbandenset besteld en die vond ik teleurstellend maar ja eigen schuld....de set kostte niet veel.
Nu bij Lisannefleur een set besteld (stond bij goud en een enorme afprijzing omdat ze zouden stoppen).
Vandaag kwamen de armbandjes binnen en wat schetst mijn verbazing.....het is EXACT dezelfde set als die van Temu maar dan voor 35 euro!!!!!
Ik voel en ben dus aardig opgelicht en wil via deze review mensen waarschuwen om NIETS bij dit bedrijf te kopen.

Hele slechte kwaliteit sieraden
Vandaag van mijn lieve tante sieraden kado gekregen. Wat een slechte kwaliteit. Het is gewoon plastic met een laagje zilver verf eroverheen. Ik heb een armbanden set en een ring gekregen. De binnenkant van 1 armband is aan de binnenkant een soort van krakelee en aan ieder uiteinde een bolletje. Na een half uur viel er al een bolletje vanaf. Ik vind het eigenlijk schandalig dat jullie dit durven te verkopen aan klanten en dan ook nog voor die prijs! En dan ook nog erbij zetten dat de sieraden wel 50% zijn afgeprijst. Ik vind het vooral heel naar voor mijn tante die zo lief was om naast voor zichzelf ook voor mij wat te bestellen. Ik zou andere adviseren, bestel hier niet!

Reply from Lisanne Fleur
Het is dat ik niet geen ster kan geven
Het is dat ik niet geen ster kan geven.
Aantal keer gemaild en standaard gegenereerd antwoord terug. Als je hier op reageert hoor je niks meer. De Chinese rotzooi was na 1 keer dragen al stuk. Geen reactie. Willen foto’s, gestuurd, duidelijk zichtbaar steentje verdwenen, maar vragen weer nieuwe foto’s. WAT EEN GROTE OPLICHTERS! Ik ga hier mee verder!

Reply from Lisanne Fleur
Ik schrik van al deze negatieve…
Ik schrik van al deze negatieve reacties. Heb ook wat besteld en inmiddels 2x gemaild naar het Gmail adres en het info@ adres, en zoals he jan verwachten geen reactie, ook niet jn de dames zoals ze schrijven in de reacties op de reviews. Ik zou graag can ze willen weten hoe ze omgaan net klachten en heuvelrug sturen van producten.

Bestelling
Ze zijn nog geen ster waard!!
Wat een vreselijke OPLICHTERS zijn het!!
Ik had 6 augustus een review geplaatst en heeft
Lisanne-Fleur op gereageerd.
We hebben kennisgenomen van je opmerkingen over de sieraden en je retourverzoek en willen dit graag zorgvuldig met je afhandelen. Neem contact met ons op via e-mail met je bestelgegevens en informatie over de retourzending, zodat onze klantenservice je rechtstreeks kan helpen.
Volledig e-mailadres Lisanne-Fleur mag niet vermeld worden, eruit gehaald.
Lisanne-Fleur
Ik heb vervolgens 5 e-mails gestuurd geen antwoord!!
Gisteren 2 e-mails gestuurd naar mailadres waar ik de bevestiging van had ontvangen herroepingsverklaring van 4 augustus toen ik het formulier had ingevuld om te annuleren omdat ik niets had ontvangen.
Retour gekregen, bericht kon niet worden bezorgd.
Dit e-mail adres klopt dus ook niet!!!!
Niet normaal hoe we allemaal belazerd worden!!
Geef het ook aan ACM door en zijn al op de hoogte, al eerder melding gemaakt, Dat moet iedereen doen!!!
Deze bende moet gepakt worden!!OPLICHTERS!!

Bestelling ontvangen
Bestelling ontvangen. het is een grote nepzooi uit China. je moet een email sturen om het terug te sturen maar je krijgt geen antwoord. Het is 1 grote oplichtersbende die telkens onder een andere naam de zaak bedonderen.Inmiddels bij ACM een melding gedaan Jullie betuigen telkens spijt maar er komt gewoon geen antwoord op.mijn vraag hoe te retourneren en geld terug te krijgen!

Wat een bedrog
Wat een bedrog, word binnen 24 uur verzonden, als je de zelfde armbandje en kettingen besteld bij temu zijn ze eerder over, zelfs de zelfde foto's staan op de site, bij temu 3of 4 euro bij lissanne en fleur 24 of 35 euro, zelf gemaakte producten, hahaha in China ja, deze 2 dames? Zijn in korte tijd schatrijk geworden, even een vraagje, hebben jullie wel belasting afgedragen?
Deze afbeelding die op de site staat zijngeen echte personen, maar is een door AI gegenereerde afbeelding. De software heeft twee fictieve vrouwen gecreëerd in een eveneens digitaal gegenereerde setting die lijkt op een gezellige sieradenwinkel of een ambachtelijk atelier.Hoewel de gezichten en de bla bla bla

Reply from Lisanne Fleur
Dit is een doorverkoop website
Dit is een doorverkoop website. Alles wat ik daar besteld heb komt van uit China. Daar bij een Temu of Shein besteld en dan via Lisanne-fleur door verkocht. Alles is lang onderweg en Kwaliteit is zeer slecht. En als je hen mailt om het hele handeltje te retourneren krijg je geen antwoordt. Scam handel dit.
Onder de review schrijven ze een mooi antwoordt. Dikke leugen... Dit zou wel een automatische bericht zijn. Tot op heden nog geen bericht terug gehad en meerdere mails gestuurd om contact te krijgen. Trap er niet in mensen.

Reply from Lisanne Fleur
Retourgegevens worden NIET verstuurd.
Ringen besteld, waren lang onderweg wat ik inmiddels begrijp,...ja van temu en daar véél goedkoper.
Nu bleek ik een te kleine maat besteld te hebben dus wil retour zenden wat volgens hun site kan binnen 4 weken. Inmiddels meerdere mail gestuurd en op de facebookgroep gereageerd. Daarbij geen antwoord of via messenger een automatisch gegenereerd bericht. Tot op heden geen retouradres ontvangen. Schandalig dat er op deze manier met klanten omgegaan wordt.

The Trustpilot Experience