Lisanne Fleur Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Heel teleurgesteld in deze “Nederlandse” webshop. Op Facebook kondigen ze aan dat ze gaan stoppen en grote kortingen geven, maar dat blijkt gewoon misleidende reclame. Ze zeggen dat ze met PostNL verz... See more

Rated 1 out of 5 stars

Het zijn grote oplichters ze prijzen gouden sieraden aan met hoge kortingen omdat ze na 40 jaar gaan stoppen nou je krijgt sieraden uit China en taiwan die niets waard zijn waar je weken op moet wac... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dit kreeg ik terug via de mail. Bedankt voor uw reactie. U kunt het artikel uiteraard retourneren. Ons retouradres is: Lift 2, Westzijde, 3e verdieping, bovenste verdieping, Yuantong Ex... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hele slechte kwaliteit. Lijkt op Chinezen rommel. Je wordt gewoon belazerd. 4 zogenaamde gouden producten binnen gekregen. Nou niks goud. Hun bankrekening zal wel groeien. Oplichters zijn Lisanne... See more

Company replied

Company details

1. Jewelry Store

Written by the company

Lisanne Fleur is een Nederlands sieradenmerk. Fijne, tijdloze stukken om elke dag te dragen, geen seizoenshypes, gewoon sieraden die bij je blijven passen.

Contact info

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 79% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

212 reviews in the last 12 months

Write a review

Wat een bedrog

Wat een bedrog, word binnen 24 uur verzonden, als je de zelfde armbandje en kettingen besteld bij temu zijn ze eerder over, zelfs de zelfde foto's staan op de site, bij temu 3of 4 euro bij lissanne en fleur 24 of 35 euro, zelf gemaakte producten, hahaha in China ja, deze 2 dames? Zijn in korte tijd schatrijk geworden, even een vraagje, hebben jullie wel belasting afgedragen?
Deze afbeelding die op de site staat zijngeen echte personen, maar is een door AI gegenereerde afbeelding. De software heeft twee fictieve vrouwen gecreëerd in een eveneens digitaal gegenereerde setting die lijkt op een gezellige sieradenwinkel of een ambachtelijk atelier.Hoewel de gezichten en de bla bla bla

Beste Rita,

Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent over uw bestelling, met name over de levertijd, de prijs en uw zorgen over de armbanden en kettingen die op onze website worden weergegeven. We begrijpen dat het vragen kan oproepen wanneer u vergelijkbare producten elders tegen andere prijzen ziet en we bespreken uw zorgen over de specifieke artikelen die u heeft besteld graag persoonlijk met u. Stuur ons alstublieft een e-mail via info@lisanne-fleur.nl met uw ordernummer en de betreffende sieraden, zodat we dit samen met u kunnen bekijken en naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Rated 1 out of 5 stars

Dit is een doorverkoop website

Dit is een doorverkoop website. Alles wat ik daar besteld heb komt van uit China. Daar bij een Temu of Shein besteld en dan via Lisanne-fleur door verkocht. Alles is lang onderweg en Kwaliteit is zeer slecht. En als je hen mailt om het hele handeltje te retourneren krijg je geen antwoordt. Scam handel dit.
Onder de review schrijven ze een mooi antwoordt. Dikke leugen... Dit zou wel een automatische bericht zijn. Tot op heden nog geen bericht terug gehad en meerdere mails gestuurd om contact te krijgen. Trap er niet in mensen.

August 1, 2026

Beste Yhirna,

Het spijt ons te horen dat u zo teleurgesteld bent over uw bestelling, vooral wat betreft de levertijd, de kwaliteit en uw ervaring met het regelen van een retour. We hebben inmiddels op uw e-mail gereageerd en zijn er om u persoonlijk te helpen deze kwestie op te lossen. Controleer alstublieft uw inbox en spamfolder voor onze reactie. Mocht u deze niet kunnen vinden, dan kunt u ons gerust opnieuw mailen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw zorgen goed worden behandeld.

Rated 1 out of 5 stars

Retourgegevens worden NIET verstuurd.

Ringen besteld, waren lang onderweg wat ik inmiddels begrijp,...ja van temu en daar véél goedkoper.
Nu bleek ik een te kleine maat besteld te hebben dus wil retour zenden wat volgens hun site kan binnen 4 weken. Inmiddels meerdere mail gestuurd en op de facebookgroep gereageerd. Daarbij geen antwoord of via messenger een automatisch gegenereerd bericht. Tot op heden geen retouradres ontvangen. Schandalig dat er op deze manier met klanten omgegaan wordt.

August 5, 2026

Beste Erna,

Het spijt ons dat u meerdere keren contact met ons heeft opgenomen over het retourneren van uw ringen, zonder de benodigde retourinformatie te ontvangen. We begrijpen dat de ringen te klein zijn en dat duidelijke retourinstructies daarom belangrijk voor u waren. Neem alstublieft contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met uw ordernummer, zodat we u de juiste retourinformatie kunnen verstrekken en dit voor u kunnen oplossen.

Rated 1 out of 5 stars

Het lisanne fleur ik heb GEEN email gekregen van jullie gisteren NEE ook niet in spam

Waarom reageren ze niet op email adres Ik heb spam ook nagekeken de oplichters ik ga naar ACM berichten sturen

Beste Anja,

Het spijt ons te horen dat je onze reactie niet hebt kunnen vinden en we begrijpen je frustratie volledig. We hebben je inmiddels per e-mail geantwoord en helpen je daar graag verder. Controleer voor de zekerheid nogmaals je inbox en spam-/ongewenste berichten, omdat onze reactie daar mogelijk terecht is gekomen. We hopen je zorgen zo snel mogelijk naar tevredenheid te kunnen oplossen.

Rated 1 out of 5 stars

Dropshipping spullen komen van…

Dropshipping spullen komen van Temu/Shein/Ali express

Beste André,

Bedankt dat u uw feedback met ons heeft gedeeld. Het spijt ons te horen dat u zorgen heeft over uw bestelling. Als er een specifiek probleem is met de sieraden die u heeft ontvangen, kunt u ons dan een e-mail sturen via info@lisanne-fleur.nl met uw ordernummer, zodat we dit voor u kunnen bekijken en u verder kunnen helpen.

Rated 1 out of 5 stars

Ik zou nog niet eens 1 ster willen…

Ik zou nog niet eens 1 ster willen geven. Het is oplichting! Het pakket word erg laat bezorgd omdat er bij een Chinees bedrijf word besteld en dan word opgestuurd. Bijna alle producten zijn op temu voor 5 euro te vinden. Terwijl je bij Lisanne fleur voor 60 euro sieraden zou kopen maar nu voor 30 euro in de sale. Dat is nog 100x te veel voor sieraden die af zouden kunnen geven en waar je de naden op ziet zitten. Let op mensen!

Beste Meeke,

Het spijt ons oprecht te horen dat u zo teleurgesteld bent, vooral vanwege de lange levertijd en de kwaliteitsproblemen die u met uw sieraden heeft ervaren. Als u zichtbare naden of tekenen van verkleuring heeft opgemerkt, begrijpen we heel goed dat dit u ontevreden heeft gemaakt over uw aankoop. We willen graag de gelegenheid krijgen om uw bestelling persoonlijk te bekijken en te zien wat we voor u kunnen doen om dit netjes op te lossen. Stuur ons alstublieft een e-mail via info@lisanne-fleur.nl met uw ordernummer, dan helpen we u graag verder.

Er gaat 'n heleboel mis

Er gaat 'n heleboel mis, het is opheffing uitverkoop van sieraden, sieraden van over de 100 euro, vier sieraden bij ze gekocht, ik moest 87.37 betalen. Het is gisteren binnen gekomen en het kwam van Temu en daar betaal ik voor 'n ketting 2 euro 49, dus mensen kijk uit je wordt belazerd.

Beste Carla,

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent na ontvangst van de vier sieraden, vooral gezien het bedrag dat u heeft betaald en uw zorgen over de waarde van de artikelen. We kijken graag samen met u naar de sieraden die u heeft ontvangen en nemen eventuele zorgen over de kwaliteit of staat van de artikelen serieus. Stuur ons alstublieft een e-mail via info@lisanne-fleur.nl met uw ordernummer, zodat we u persoonlijk kunnen helpen en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Oproep aan gedupeerden lisanne-fleur.nl

Opnieuw, ook bij dit bericht hetzelfde nietszeggende antwoord.. ik heb de indruk dat een computer reageert op de meldingen hier. Ik nodig Lisanne-fleur.nl uit om met een andere tekst voor hun reactie te komen, om het tegendeel te bewijzen.

Lisanne-fleur.nl houdt iedereen aan het lijntje. Alle gedupeerden willen slechts 1 ding. Hun geld terug!
Ik zie nu al 124 meldingen van gedupeerde mensen.
Deze oplichters moeten gestopt worden.
Kunnen wij als gedupeerden gezamenlijk actie ondernemen?
Heeft iemand een idee? Alberto Stegeman benaderen ?

July 25, 2026

Beste Tiny,

Het spijt ons te horen dat u zo teleurgesteld bent over uw ervaring met ons. We willen ons graag richten op uw persoonlijke bestelling en ervoor zorgen dat uw zorgen goed worden behandeld, zodat u zich gehoord voelt. Neem alstublieft contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met uw ordernummer en de details van wat er is gebeurd, zodat we uw situatie persoonlijk kunnen bekijken en samen met u naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Op 28/07/26 een bestelling gedaan

Op 28/07/26 een bestelling gedaan , nooit geen bestelbon gekregen , ze houden mij aan het lijntje , dus opgelet , volgens mij zijn het oplichters !!!

Beste Carine,

Het spijt ons dat het uitblijven van uw orderbevestiging na uw bestelling van 28/07/26 voor onzekerheid heeft gezorgd. We hebben inmiddels op uw e-mail gereageerd over uw bestelling, dus controleer alstublieft uw inbox en eventueel uw spam- of ongewenste e-mailmap voor het geval onze reactie daar terecht is gekomen. We hopen dat onze e-mail de informatie bevatte waar u op wachtte en helpen u uiteraard graag verder als er nog iets onduidelijk is.

Zeer teleurgesteld!

Zeer teleurgesteld!
Gisteren heb ik eindelijk mijn visgraatketting en armband ontvangen. Wat een enorme teleurstelling! Op de website zag het er mooi en stijlvol uit, maar in werkelijkheid ziet het er goedkoop uit en eerlijk gezegd vind ik het op een kermisprul lijken.
€39,95 betaald en ik heb echt het gevoel dat ik mijn geld heb weggegooid. De kwaliteit is absoluut niet wat ik ervan verwachtte op basis van de foto's en de presentatie op de website.
Dit was voor mij absoluut geen goede aankoop. Ik zou hier dan ook niet opnieuw bestellen en kan deze sieraden helaas niet aanbevelen.

Beste Marina,

Het spijt ons oprecht dat de visgraatketting en armband zo’n grote teleurstelling voor je zijn geweest. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer de sieraden er in werkelijkheid heel anders uitzien dan je op basis van de foto’s en presentatie op onze website had verwacht, zeker nadat je €39,95 hebt betaald. Je feedback over de kwaliteit en het uiterlijk nemen we serieus en we willen graag de mogelijkheid krijgen om je bestelling te bekijken en je zorgen beter te begrijpen. Neem contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens. We helpen je persoonlijk graag om tot een passende oplossing te komen.

Rated 1 out of 5 stars

Communicatie erg slecht had helaas de…

Communicatie erg slecht had helaas de bestelling al geplaatst nadat ik de slechte recensies las wel voor ruim 100 euro besteld helaas nu paar keer mailen dat ik mijn bestelling wilde annuleren elke keer hetzelfde antwoord u bestelling is onderweg even geduld vandaag uiteindelijk ontvangen maar wat een rotzooi zeg gewoon made in China al paar dagen nu bezig om de retour gegevens te ontvangen en mijn geld terug te krijgen ik heb besloten als het mij te lang duurt de media op te zoeken stelletje oplichters zijn het. Bestel er nooit mensen helaas er wel ingetrapt

Beste Aranka,

Het spijt ons oprecht dat je teleurgesteld bent in je bestelling en dat je problemen hebt ervaren bij het verkrijgen van duidelijke informatie over je annulering en retour. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het moet zijn geweest om meerdere keren contact met ons op te nemen, vooral nadat je steeds dezelfde updates over de verzending ontving. We hebben inmiddels op je e-mail over je retourverzoek gereageerd. Wil je daarom vriendelijk je inbox en spamfolder controleren voor onze reactie? We hopen dat dit duidelijkheid geeft over de vervolgstappen, zodat we je goed kunnen helpen.

bestelling wordt niet geleverd

Op 25 juli een bestelling geplaatst, tot op heden geen levering, wel track&trace bevestigingen maar geen enkele informatie over wanneer. Ook steeds mails sturen met de vraag "Weet je het zeker"? "Ben je niet iets vergeten"? Nee, ik ben niets vergeten en heb jullie nu via een mail officieel in gebreke gesteld. Ik verwacht mijn geld terug en wel heel snel. Een waardeloze, onder valse voorwendselen verkopende webshop! Koop hier niet.

Beste Verhallen,

Het spijt ons oprecht dat je sinds 25 juli op je bestelling wacht en dat de track-en-tracegegevens niet de duidelijke informatie over de levering hebben gegeven die je verwachtte. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit moet zijn, zeker omdat je al contact met ons hebt opgenomen over je bestelling en om een terugbetaling hebt gevraagd. We hebben inmiddels op je e-mail over deze kwestie gereageerd. Wil je daarom vriendelijk je inbox en spamfolder controleren voor onze reactie? We zijn er om je te helpen en willen ervoor zorgen dat je zorgen goed worden behandeld.

Rated 1 out of 5 stars

Werkelijk niets anders dan oplichting

Werkelijk niets anders dan oplichting! Komt bij Temu vandaan.
Weken moeten wachten op de bestelling.
Oplichters en nog eens oplichters!!

Beste Heily,

Het spijt ons oprecht dat je ervaring zo teleurstellend is geweest. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het moet zijn geweest om meerdere weken op je bestelling te wachten en vervolgens met een teleurstellende ervaring te zitten. We willen graag begrijpen wat er precies met je bestelling is gebeurd en je de mogelijkheid geven om je zorgen goed te bespreken. Neem contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens. We zullen de situatie persoonlijk bekijken en ons best doen om je verder te helpen.

Rated 1 out of 5 stars

26-07-2026 sieraden besteld voor bijna…

26-07-2026 sieraden besteld voor bijna €50,00 . Maar nog steeds niets ontvangen. Als het bedrijf echt in Nederland zou zitten hoeft het niet zo lang te duren. Heb verschillende mails gestuurd maar iedere keer hetzelfde antwoord geduld komt eraan.
Wil gewoon mijn geld terug hebben. Oplichters .

Beste klant,

Het spijt ons oprecht dat je nog steeds wacht op je bestelling van 26 juli en dat onze eerdere reacties niet de duidelijkheid hebben gegeven waar je naar op zoek was. We begrijpen je frustratie heel goed, zeker nadat je meerdere keren contact met ons hebt opgenomen en graag een duidelijke oplossing wilt. Neem contact met ons op via [info@lisanne-fleur.nl](mailto:info@lisanne-fleur.nl) met je bestelgegevens, zodat we de status van je zending kunnen controleren en je persoonlijk kunnen helpen met je verzoek.

het zijn oplichters

het zijn oplichters
duur betalen en het is gewoon troep uit china
temu of AliExpress

August 9, 2026

Beste Akarper,

Het spijt ons dat je door je ervaring met de sieraden dit gevoel hebt gekregen. We begrijpen dat je mogelijk teleurgesteld bent over de kwaliteit of het uiterlijk van de ontvangen artikelen en we willen graag de mogelijkheid krijgen om je specifieke bestelling te bekijken, in plaats van je zorgen onbeantwoord te laten. Neem contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens. We zijn er om je te helpen en samen naar een goede oplossing te zoeken.

Rated 1 out of 5 stars

Lisanne-fleur.nl jullie bieden bij elke…

Lisanne-fleur.nl jullie bieden bij elke melding jullie excuses, maar voor de rest niets. Ik heb voor een nederlands bedrijf!! 6x een retour adres gevraagd (ik wil gewoon mijn geld terug) dus 6x een mail gestuurd naar info@lisanne-fleur geen 6x maar 8x mail gestuurd. Excuses via truspilot, kijk naar je scammail enz.. maar niets. Excuses zijn lucht, goed voor de trustpilot (zij geven ook aan) dat ze reageren...maar ik zie niets

August 6, 2026

Beste Irene,

Het spijt ons oprecht dat je meerdere keren contact met ons hebt moeten opnemen over je retourverzoek. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer je herhaaldelijk om de retourinformatie hebt gevraagd terwijl je je bestelling gewoon wilt retourneren en je geld terug wilt ontvangen. We hebben je inmiddels via e-mail geholpen met deze kwestie. Wil je daarom vriendelijk je inbox en spamfolder controleren voor onze reactie? We hopen dat dit duidelijkheid geeft over de vervolgstappen, zodat we je verzoek goed kunnen afhandelen.

Dikken brol ja

Dikken brol ja! 🤥

August 9, 2026

Beste Tias,

Het spijt ons dat je teleurgesteld bent in de sieraden die je hebt ontvangen. We begrijpen dat de kwaliteit mogelijk niet aan je verwachtingen heeft voldaan en we willen graag de mogelijkheid krijgen om je specifieke bestelling en zorgen te bekijken. Neem contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je persoonlijk kunnen helpen en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

troep

net mijn 5 armbandjes binnen wat een goedkope troep. Je moet er 14 dagen op wachten.
ze beweren het niet uit China komt, nou geloof er niks van
Had ik de recensies maar eerder gelezen
Niet kopen hier zijn oplichters

August 7, 2026

Beste Anita,

Het spijt ons oprecht dat de vijf armbanden die je hebt ontvangen niet aan je verwachtingen hebben voldaan en dat je teleurgesteld bent over de kwaliteit nadat je 14 dagen op je bestelling hebt gewacht. We begrijpen heel goed hoe frustrerend dit moet zijn geweest, zeker wanneer je verwachtte dat de sieraden zouden overeenkomen met de presentatie op onze website. We willen graag de mogelijkheid krijgen om je specifieke bestelling te bekijken en je zorgen goed te behandelen. Neem daarom contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens. We helpen je graag verder.

Oplichting

Heb sieraden besteld. Ca. 2 weken later ontvangen. Betaald 35,00. Zag later bij temu zelfde armband, zelfde foto's 1,27.
Eerste gedachte, stom dat ik er ben ingetrapt. 5 armbandjes. Helaas. Heb er een paar 5 dagen omgehad en ze waren helemaal lelijk en roestkleur geworden. Heb al direct een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil. Natuurlijk niets vernomen.

August 3, 2026

Beste Beek,

Het spijt ons oprecht dat de armbanden die je hebt ontvangen al na enkele dagen dragen van kleur zijn veranderd en een roestachtige kleur hebben gekregen. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit moet zijn, zeker nadat je €35 hebt betaald en de sieraden niet de uitstraling behielden die je had verwacht. Het spijt ons ook dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je e-mail waarin je om een terugbetaling hebt gevraagd. Neem daarom opnieuw contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens, zodat we je situatie kunnen bekijken en je goed kunnen helpen. We zijn er om je te helpen en willen ervoor zorgen dat je zorgen worden behandeld.

Rated 1 out of 5 stars

Adverteren dat ze gaan sluiten en dat…

Adverteren dat ze gaan sluiten en dat het de laatste dag is dat je kan kopen. Dat verandert niet met de weken dus is onzin.

Verder duurt de levering erg lang en krijg je goedkope producten geleverd.

Niet het geld waard wat ik er voor betaald heb.

August 5, 2026

Beste Yvonne,

Het spijt ons dat je ervaring je heeft teleurgesteld, vooral wat betreft de levertijd en de kwaliteit van de artikelen die je hebt ontvangen. We begrijpen je zorgen over de communicatie rondom de “laatste dag” en dat het verwarrend kan zijn wanneer vergelijkbare acties langere tijd zichtbaar blijven. Het spijt ons ook dat de sieraden niet aan je verwachtingen voldeden wat betreft kwaliteit en waarde. Als je wilt dat we je specifieke bestelling bekijken, neem dan contact met ons op via info@lisanne-fleur.nl met je bestelgegevens. We zijn er om je te helpen en willen graag de mogelijkheid krijgen om je zorgen goed te behandelen.

The Trustpilot Experience

Take a closer look