Little Lunchy Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Kvaliteten af madkasserne er ikke tilfredsstillende. Allerede kort tid efter køb er hængslerne gået i stykker, hvilket gør madpakken ubrugelig (når det er begge). Vi kontaktede kundeservice, og de bad... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er meget utilfreds med denne service. Kundeservice fungerer slet ikke. Det er umuligt at få kontakt via email, og telefonerne bliver aldrig besvaret. Jeg oprettede en returnering, hvor returfrag... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte madpakker inden deres angivet tidspunkt den 10.3 med den antagelse at de ville komme inden for 1-2 hverdage. Har her den 16.3 endnu ikke fået besked om de er sendt. Jeg måtte efterspørge mi... See more

Rated 4 out of 5 stars

Super lækre madkasser! Virkelig gode størrelser, enkle i design og vigtigst af alt så holder de tæt 👍 Lukkeanordningen knækkede af to af madkasserne efter ca. 6 måneders brug. Jeg skrev til ku... See more

Company details

1. Children's Store
  2. Online Marketplace
  3. Store

About Little Lunchy

Written by the company

Little Lunchy er en nytænkende virksomhed, der laver smarte og brugervenlige madkasser med silikoneforsegling. De er designet til at gøre det nemmere og sjovere at planlægge og spise måltider for børn og voksne i alle aldre.
Vi skaber unikke og miljøvenlige produkter, der kombinerer praktiske funktioner med flotte designs for at hjælpe den travle familie.

Vi ved hos Little Lunchy, at det er vigtigt at leve sundt og passe på vores jord. Vi bruger bæredygtige materialer så vi belaster miljøet mindst muligt og hjælper vores kunder med at mindske affald.
Vores madkasser har en aftagelig silikoneforsegling, som forlænger levetiden og gør dem velegnet til mikroovn, opvaskemaskine og hvad hverdagen ellers byder på.
De har også fleksible rumdelere og udskiftelige silikoneremme, så det er nemt at tilpasse madkassen efter dine behov og passe på miljøet.

Little Lunchy adskiller sig fra andre madkasse-firmaer ved at tilbyde et prisvenligt, miljøvenligt og flot alternativ til almindelige madkasser. Vores designs er nøje udvalgt, så de passer til både børn og voksne, og vi er stolte af at lave et produkt, der både er praktisk og flot.

Vores mål er at inspirere til sunde spisevaner og støtte bæredygtighed ved at levere gode, holdbare produkter, der gør en forskel i vores kunders liv og hverdag.

Med en Little Lunchy madkasse får du ikke bare en praktisk løsning, men også en madkasse, der fremhæver dine værdier og personlige stil.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

Advertisement

Kvalitet og lækkert design

Har været igennem en del madkasser efterhånden, som alle skuffer på en eller anden måde.
Littlelunchy er virkelig lækre og lever helt klart op til prisen. Hos os skal det være nemt og holdbart, og det er de!
De kan gå i opvasker uden at fylde alt for meget, hvilket er et must hos os. De holder tæt, men er nemme at håndtere for små børnehænder. Og så er de jo bare for flotte 😍 Mærket holder virkelig, hvad de lover og vi skal helt sikkert have flere 😊

August 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet og skønt design - Little Lunchy er blevet uundværlig!

Vi har nu brugt Little Lunchy madkasser i et år, og jeg er simpelthen så begejstret. Designet er både funktionelt og stilfuldt, hvilket gør dem perfekte til både børn og voksne. Materialet er solidt og holdbart, selv når mine børn kaster lidt rundt med dem.

En af de ting, jeg sætter pris på, er de forskellige ruminddelinger, som gør det nemt at holde maden adskilt og frisk hele dagen. Det er også dejligt at vide, at madkasserne er BPA-fri, da det giver en ekstra tryghed i forhold til sundhed og sikkerhed.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Little Lunchy madkasser til alle, der ønsker at gøre deres måltider mere praktiske og sjove. De er hver en krone værd!

5/5 stjerner herfra.

June 13, 2024

Fantastisk lækkert produkt

Little Lunchy skal have 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for deres smukke og enkle og praktiske madkasser, der for en gang skyld ikke kun findes i de typiske: Lyserøde, grønne, lilla og blå nuancer.

Jeg var yderst imponeret over den korte leveringstid samt den omhyggelige og smukke indpakning i silkepapir.
Madkassen lever fuldt op til vores forventninger: Nem at håndtere for små børn (3 år), den vipper ikke på bordet, og den er prakisk med rummene samt den medfølgende ekstra rumdeler, såfremt det måtte blive nødvendigt.

Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal købe meget mere fra jer.

I får mine bedste anbefalinger 👌⭐️

August 1, 2024
Advertisement