Har ikke fået varen og ikke fået mine…
Har ikke fået varen og ikke fået mine penge retur efter 2 måneder
No history of asking for reviews
Har ikke fået varen og ikke fået mine penge retur efter 2 måneder
Hjemmesiden så reel ud og det så ud til at der var masser af gode tilbud.
Men varerne kommer fra shein og temu, som vi der bestiller så betaler overpriser på.
Leveringstiden var fire uger.
Hvis jeg ville have temu-varer kunne jeg selv gå på deres app, til billigere penge end det jeg har fået af Theo og liv.
Et scam og fup firma.
Hold jer væk
FUSK FUSK FUSK
brug IKKE dette firma , det er FUSK
Elendige varer der intet har med beskrivelsen at gøre.
De skulle anmeldes.
Jeg bestilte noget tøj i februar og jeg har endnu ikke fået det leveret - trods adskillige beskeder om at det er på vej. Tøjet sendes fra Kina, hvilket gør at jeg tvivler på kvaliteten, såfremt jeg mod forventning skulle modtage den. Jeg har skrevet til Theo og Liv support, men jeg har ikke fået noget retur.
Jeg købte en kjole, der desværre var for lille. Efter et par dage fik jeg kontakt til butikken og fik kjolen sendt retur. Kort efter modtog jeg en kjole næsten mage til en størrelse større, som passede perfekt. Super service ⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er fuldt ud tilfreds
PAS PÅ! - Lad være med at handle der.
Min hustru købte i starten af september en kjole, som aldrig er blevet leveret. Vi har, adskillige gange, forsøgt at komme i kontakt med virksomheden, blandt andet ved brug af kontaktformularen på deres hjemmeside, men der kommer aldrig svar tilbage.
Jeg kan ikke andet end anse det som forsøg på internetsvindel, når man sælger en vare, modtager beløbet, men aldrig leverer varen - og undlader at svare, når en kunde forsøger at gøre opmærksom på, at der altså mangler at blive leveret en vare.
Lad være med at handle der.
En stjerne alene fordi det ikke er muligt at give mindre end 1.
Jeg bestilte en kjole, model First, da kjolen kom passende den ikke. Sendte den retur, men Liv of Copenhagen butikken på Frederiksberg havde ikke åbent, hvorfor pakken blev afleveret hos en pakkeshop i nærheden. Pakken blev ikke afhentet og jeg fik den desværre igen. Da jeg fik kjolen hjem, opdagede jeg desværre, at den faktisk ikke var blevet leveret i den størrelse jeg havde bestilt. Jeg skrev nu på Liv Of Copenhagen blanket på deres hjemmeside, omkring mit problem. Total tavshed. Jeg tør ikke bestille kjoler længere på deres webside længere. Du skal være 100 % sikker på, at kjolen passer. De er ellers rigtig fede, som andre også skriver. Jeg vil ikke anbefale at bruge deres webshop længere.
Liv of Copenhagen laver skønne kjoler med personlighed som koster lidt mere end en standard High Street-kjole, men til gengæld er kjolerne altid i god kvalitet og resulterer ofte i komplimenter - også fra fremmede. Der er altid fine små detaljer med piping, særlige små knapper og den slags. Det er ikke er must at have stor barm for at hoppe i en af kjolerne, men kjolerne fungerer godt med stor barm, hvilket kan være svært at finde andre steder, og flere af modellerne “gemmer” også maven, mens andre fremhæver den talje som nogle har (og andre af os ville ønske vi havde) :-)
Flot kjole. Lækkert stof. Levering som beskrevet. Kan anbefale dette firma.
De fineste, dejligste, smukkeste kjoler, jeg er kæmpe fan!
De kan det der med at fremhæve det man ønsker og endnu bedre skjule det man ønsker. ❤️
Jeg køber kun mine kjoler hos Liv of Copenhagen - men det kan virkelig anbefales at tage ind til butikken, da man så har muligheden for at prøve kjolerne og finde den (i mit tilfælde dem) der klæder en bedst.. ❤️
Kjoler der skaber liv og glæde med deres kreative design og farver! I butikken møder man altid super søde mennesker parat til at hjælpe og man kommer sjældent derfra med een enkelt ting🍀
Kan varmt anbefales☀️
Flotte kjoler men ærgerligt køber betaler fragt både ved levering og returnering. I forvejen er kjolerne ikke billige. Det gør at man ikke lige prøver om en anden størrelse passer.