Flyttstädningen var slarvigt utförd. Jag fick ringa och be dem komma tillbaka och städa. Helt oacceptabelt. Eftersom de ligger mycket högre i prisklass än andra lokala städbolag.
See what reviewers are saying
Ni gjorde ett bra arbete, men jag saknade finputsen. Det blir säkert bättre nästa gång. Vid ett annat tillfälle klippte ni våra fruktträd, där fanns det mera att önska. Ha en trevlig sommar!... See more
Otroligt smidiga att ha att göra med! Dessutom kunniga avseende äldre hus och gav obekväm men ovärdelig rådgivning vilket visade sig vara guld värt för oss!
Company replied
Väldigt trevligt bemötande. Snabb service och väl utfört atbete. Lätta att komma i kontakt med och rak och tydlig kommunikation.
Company replied
Company details
Written by the company
Lokala Tjänster AB är ett företag som erbjuder tjänster inom bland annat hemstädning, lokalvård, dödsbon, trädgårdarbete, och en del fastighetsskötsel. Kunderna vi inriktar oss på är privatpersoner och mindre till mellanstora företag.
Contact info
Björksgatan 10, 63221, Eskilstuna, Sweden
- 016141900
- kontakt@lokalatjanster.se
- lokalatjanster.se
Flyttstädning - slarvigt utförd
Ni gjorde ett bra arbete
Ha en trevlig sommar!
Hälsningar Sune
Alltid lika nöjd
Alltid lika nöjd, anlitat Lokala Tjänster flera gånger och kan varmt rekommendera dem 😉

Reply from Lokala Tjänster AB
Duktig och mycket trevlig personal.
Duktig och mycket trevlig personal.
Bra kommunikation med snabba svar på ev frågor.
Rekommenderas!

Reply from Lokala Tjänster AB
Snabba svar och snabba tider
Snabba svar och snabba tider! Trevligt bemötande! Mycket nöjd med insatsen!

Snabba på återkoppling
Snabba på återkoppling. Seriösa. Bra utfört arbete. Trevligt bemötande.

Trevlig personal
Trevlig personal, effektiva och mycket bra resultat! Kommer anlita igen!

Reply from Lokala Tjänster AB
Otroligt smidiga att ha att göra med

Reply from Lokala Tjänster AB
Eva o Jasmin jobbade o fejade så det…
Eva o Jasmin jobbade o fejade så det blev så fint.
Ser fram emot att dom kommer tillbaka.
/SOL

Reply from Lokala Tjänster AB
Helt fantastiska personer som gör ett…
Helt fantastiska personer som gör ett bra jobb i min bostad

Proffsiga
Suveränt bemötande, väckte våra vanskötta och försummade äppelträd till liv igen.

Reply from Lokala Tjänster AB
Vi är mycket nöjda med städningen av er…
Vi är mycket nöjda med städningen av er trevliga personal

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.