1. Second Hand Store
  4. Glassware Store
  5. Home Goods Store
  6. Junk Store

Written by the company

Loppegal er for dig som vil have lækker secondhand uden bøvl og mas. Det er for dig som er vild med secondhand uden at du selv skal langt omkring for at finde tingene, og selv sætte dem i stand. Det har jeg gjort for dig. Alle varer kommer mellem mine hænder før de kommer til salg. Det vil sige at de er efterset, og istandsat så de igen står flot. Skoene har været forbi en skomager, lamperne har fået nye ledninger osv. Varerne er håndplukkede i hele Nordeuropa, og jeg vælger alting med hjertet, hvilket giver min forretning en helt unik stil. Jeg vælger mine varer med omhu og kærlighed, så du kan nyde det store udvalg og så du kan bruge din tid og energi på at hygge med præcis den indretning og det udtryk, du ønsker i dit hjem. Hele Loppegals varesortiment er secondhand. Derudover tilbyder jeg probiotiske produkter fra Byoms.dk og fantastiske håndlavede, plantefarvede bivokslys fra Sollys. Jeg vil gerne udfordre den gængse opfattelse af secondhand. Hvordan vi ser brugte tings potentiale har stor betydning for vores forbrug – og faktisk også for vores indretning. Har du ønsker om input til fx hvordan du mixer dit arvede stel, opgraderer det du har eller måske i det hele taget kommer igang med at få secondhand inden for dørene, så står jeg også gerne til rådighed, og kan pege dig i retning af nye ideer. Der er så mange ting i omløb i forvejen, så vi har ikke behov for at producere nye. De gamle ting har mange år at leve i endnu, især hvis vi passer godt på dem. Kig ind i butikken eller fang mig på instagram – der er indbakken og shoppen åben 24/7, og jeg svarer altid hurtigt.

4.5

3-star
2-star
1-star

100% tilfreds

100% tilfreds med online-køb. Varerne levede helt op til billederne og beskrivelserne på sitet, og de blev leveret hurtigt med et sødt personligt touch. Kan kun anbefale butikken.

October 19, 2025

Hej Lise!

Tusind, tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg håber at du “kigger ind” igen en anden gang ☺️

Kærlig hilsen Christina, Loppegal.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte på Loppegals hjemmeside en…

Jeg bestilte på Loppegals hjemmeside en fin porcelæn posevase og den kom efter et par dage,flot pakket ind med en personlig brev og stk chocolate 😁Fint service

July 8, 2025

Hej Ewa!
Tusind, tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder uendeligt meget for min biks! ♥️

Jeg håber at du og posevasen får det godt sammen, og håber også at se dig igen snart!
Rigtig god sommer! 🌞

Mvh. Christina
Ejer, Loppegal.

Rated 5 out of 5 stars

Århus’ bedste service og fineste butik

Christina gør altid 210% for sine kunder. Og hun sørger for, at man altid går der fra med en god oplevelse og et smil på læben, uanset om man køber eller ej.

May 31, 2024

Kære Line!

Mange, mange tak for de fine ord! Det er dejligt at du har en god oplevelse når du kigger ind.
Jeg glæder mig til at se dig igen snart ☺️

Mvh. Christina.

Flot og spændende udvalg

Flot og spændende udvalg i butikken. Købte en bunke blandet keramik, som alt sammen blev leveret hurtigt og rigtig godt pakket ind. Alt i alt en god oplevelse og ikke sidste gang jeg kigger forbi Loppegal.dk

March 9, 2024

Kære Camilla.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det var en superlækker ordre at pakke - sikke mange smukke blomster der nu skal bo hos dig!
Jeg er glad for at du havde en god oplevelse, og glæder mig meget til næste gang!

Tusind tak endnu en gang!

Helt igennem anbefalelsesværdig.

March 8, 2024

Hej!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Loppegal.
Jeg glæder mig til at betjene dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Har købt fra Loppegal i mange år og hun…

Har købt fra Loppegal i mange år og hun er altid så god til at sende billeder/video hvis man har ønske om at se nogle specifikke ting. Kan helt klart anbefale 🤩

February 23, 2023

Hej Josepha!

Tusind tusind tak for de fine ord!
Jeg håber snart du kigger forbi igen med ungerne, måske til en lille kaff’?

Rated 5 out of 5 stars

Loppegal er som igen anden

Christina har den skønneste biks med det vildeste secondhand univers. Hun håndplukker kun det bedste af det bedste, og alt er sat i stand med kærlighed.
Christina hjælper gerne med inspiration til indretning, og pakker altid dine ting smukt ind.

Kan kun anbefale at handle hos Loppegal.

Hej Signe!

Tusind tak for de fine ord. Hvor er det dejligt at alt arbejdet bliver bemærket.

Vi ses snart i butikken!

Dejligt sted at handle

Spændende forretning med flotte og interessante ting, en rar og imødekommende ejer og god musik i baggrunden. Har blandt andet købt et par bordlamper, som havde fået nye ledninger, så alt ved dem var tip-top. Man går fra Loppegal med et smil på læben.

January 11, 2024

Hej Mette!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive så fin en anmeldelse af Loppegal.

Jeg håber snart at se dig igen!

Bedste kundeservice og udvalg

Købte de fineste tallerkener med kinesisk motiv fra Loppegal for noget stykke tid siden som jeg stadig er super glade for. God kvalitet og en god pris, det kan noget — og så er serviceniveauet også bare helt i top 🙌

February 22, 2023

Hej Ania!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder meget!

Jeg er glad for at høre at de kantede tallerkner lever i bedste velgående.
Håber snart at høre fra dig igen!

Rated 5 out of 5 stars

Skøn og herlig lille biks!

Loppegal er simpelthen den skønneste lille biks! Har både købt i butikken, og bestilt gennem instagram flere gange. Christina er så skøn en forhandler og strækker sig langt for sine kunder! KÆMPE anbefaling herfra!

Hej Julie!

Tusind mange tak for de fine ord!
Jeg håber snart at se dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Det er bare så hyggeligt😀

Det er bare så hyggeligt at komme derind. Har købt de fineste vaser inde hos jer.
Skal altid lige ind når jeg kommer dernedad.

December 7, 2023

Hej Ruth!

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er altid hyggeligt når du kigger ind, og jeg håber snart at se dig igen!

De smukkeste ting

Butikken har det fineste udvalg af lige det du mangler og alt det du ikke lige vidste at du manglede. Jeg spurgte efter en specifik ting og straks smuttede ejeren i kælderen og kom tilbage med lige det jeg håbede på. Sød, venlig og kompetent betjening.

October 4, 2023

Hej Katrine!

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre at du havde en god oplevelse i butikken. Det er jo det jeg er her for.
Forhåbentlig på snarligt gensyn!

Perfekt købsoplevelse 👍

God service, lækre sager!

Hej Anne!

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Loppegal.
Jeg håber snart at se dig igen!

Rated 5 out of 5 stars

Har købt nogle rigtig fine ting

Har købt nogle rigtig fine ting, der blev svaret hurtigt og tingene kom også hurtigt. Så alt i alt en rigtig god oplevelse.
Mange fine ting på Instagram ❤️

February 22, 2023

Hej Tanja!

Tusind tak for de fine ord. Jeg håber at du stadig er glad for de messingting du købte, og håber også snart at se dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er kæmpe fan af onlineshoppen

Jeg har handlet hos Loppegal et par gange, og jeg ELSKER det smukke, nøje udvalgte genbrugsguld man finder hos Christina. For slet ikke at tale om den eminente kundeservice der finder sted! Så lydhør og opmærksom. Jeg kan klart anbefale det. Tjek gerne live udpakning hver søndag kl 19, hvor de nyeste fund vises frem.

December 30, 2023

Hej Britta!

Tusind tak for den fine anmeldelse, og for de mange handler gennem tiden. Jeg håber snart vi ses igen!

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig service og flot knagerække!

Jeg bestilte den fineste gamle knagerække, da jeg længe havde været på jagt efter en med personlighed. Jeg modtog hurtigt min ordre og endda med en sød hilsen. Varm anbefaling herfra, hvis man vil have god service og støtte en lille virksomhed!

February 3, 2024

Hej Caroline!

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er jeg glad for at høre at knagerækken er landet godt hos dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig igen!

Take a closer look