Hyggeligt værtshus
Hyggeligt værtshus. Ikke det bedste i byen men i den gode ende.
Lersø Parkallé 23, 2100, København Ø, Denmark
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hyggeligt værtshus. Ikke det bedste i byen men i den gode ende.
Tusind stjerner hvis jeg kunne! Lummeren er et skønt sted fyldt med sjæl og plads til alle. Det er også et farligt sted, du tror ofte du skal have en enkelt, men næh nej. De utroligt charmerende bartendere og stamgæster står med åbne arme og velkommer dig og pludselig er klokken 05 og det er tid til at sige farvel. Magisk sted, du ved aldrig hvad der kan ske, men jeg kan love dig du bliver ikke skuffet😉🤩🥳
Hvis man ikke siger be-om må man ikke få øl. Jeg har hørt fra mange FCere at der kommer vi ikke mere. Jeg var der torsdag, da vi skulle spille imod Leverkusen og gik ind for at bestille den første runde. Det blev min tur og jeg siger må jeg få 4 fadøl, hvorefter “den sure pige i baren’ siger det hedder be om. Jeg valgte ikke at italesætte det, men måtte sige be om for at bestille øl. Jeg kommer ALDRIG igen.
Jeg vil advare alle fra at komme dette sted. En af mine kæreste var på baren den anden aften og blev helt umotiveret overfaldet af en fra personalegruppen idet hun træder ud af toilettet. Dette er ikke et sikkert sted.

Reply from Lumskebuksen
Fair nok der dukker for mange mennsker op for at se storskærm, men at man sætter et øltelt op og ikke gør folk opmærksom på det.
Suck ya motha
Stor skuffelse over dagens julefrokost - kedelig, lidt hen af bodegabuffet, dog serveret anrettet til bordet (som jeg husker det fra mine unge dage). Køkkenet kan have haft en dårlig dag - det må man da håbe var i dag.
Servicen var uprofessionel - vi måtte sidde og vente på at bestilling kunne afgives. 3 tjenere skulle lige afvikle deres provinsielle private krammere med andre gæster. Forkert servering og brødet skulle lige skæres, så skulle vi nok få! Vi kunne også forstå, at tjenerne var trætte - det var jo snart jul.
Kom op i gear!
Der er altid en super betjening med søde bartendere, der er klare på en frisk bemærkning.
Lækre specialøl og om sommeren et hyggeligt udendørs serveringsområde, hvor man kan nyde solen!
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.