Rigtig fine smykker af god kvalitet. Også fine priser i forhold til at det er ægte sølv og ikke bare belagt. Har både en ring og et par øreringe derfra og er mega tilfreds med begge. Vil helt klart kø... See more
See what reviewers are saying
Fine smykker. Dog noget besværlig returnering af ring der ikke passede. For at returnere skrives der en mail til virksomheden. Der er opgivet 2 forskellige mail adresser. Mailen hvor man bliver sent... See more
Company replied
Fantastisk Indpakning! De fleste brancher og mærker pakker smykkerne ind i små kasser, og så en pose.. Men Lúwia gør det meget mere personligt med konfetti, karameller og pink papir! Jeg elskede det... See more
Jeg var med helt fra starten og har aldrig været skuffet over hverken udseende eller kvalitet på deres smykker! Har både købt til mig selv, men det kan også klart anbefales som en god gave ide! Har... See more
Company replied
Written by the company
Hos Lúwia.dk vil du altid finde et stort udvalg, af unikke smykker. Smykker i s925 sterling sølv og 18 karat forgyldt sterling sølv.
8700, Horsens, Denmark
- luwia.dk@gmail.com
- luwia.dk
Rigtig fine smykker af god kvalitet
Rigtig fine smykker af god kvalitet. Også fine priser i forhold til at det er ægte sølv og ikke bare belagt. Har både en ring og et par øreringe derfra og er mega tilfreds med begge. Vil helt klart købe igen!
Besværlig returnering
Fine smykker.
Dog noget besværlig returnering af ring der ikke passede. For at returnere skrives der en mail til virksomheden. Der er opgivet 2 forskellige mail adresser. Mailen hvor man bliver sent til retur portal, er der ventetid på. Der ud over er der noget kort returret på 14 dage, som man kan have svært ved at overholde på gaver der er købt lidt tidligt. Så alt i alt en besværlig proces. Er spændt på hvor lang tid der går, inden pengene er hos mig igen.

Meget pæne smykker
Meget pæne smykker
Jeg har købt smykker flere gange fra Luwia, og de er altid så flotte og virkelig god kvalitet🫶🏻
Pakken kom allerede 2 dage efter jeg bestilte.
Kan virkelig anbefale deres smykker❤️
Uhhh hvor jeg elsker mine smykker fra…
Uhhh hvor jeg elsker mine smykker fra Luwia 🤩 De er så flotte og kvaliteten er i top 🥰
Har dem på i bad og sover med dem, uden de har mistet farve eller blevet skæve 🥳
Love it ❤️❤️
Flotte smykker og god kundeservice
Flotte smykker og god kundeservice! ✨
Bestemt ikke sidste gang, at jeg bestiller fra Luwia.
Sød og hurtig kundeservice, som hjalp mig godt igennem mit køb, da jeg havde spørgsmål 😃
Smykkerne kom fint indpakket, og jeg er super glad for dem 👍🏼

Fantastisk service
Fantastisk service
Jeg har over en måned prøvet at få fingrene i et sæt øreringe. Jeg har mailet med dem og de har svaret promte og givet god service - øreringene har været i restordre og de har været gode til at orientere løbende.
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice, der er meget forstående, og utrolig flotte smykker man modtager!
Fin vare og hurtig levering
Fin vare og hurtig levering - hurtigt svar fra kundeservice
Meget god kvalitet
Smykkerne er meget god kvalitet
Der var hurtig levering og en pæn indpakning
Fantastisk god kvalitet
Fantastisk god kvalitet på produkterne, levering foregik hurtigt og i den flotteste indpakning, jeg blev helt glad af at se indpakningen. Smykkerne holder godt.
Super hurtig leveringstid og smykkerne…
Super hurtig leveringstid og smykkerne er i top kvalitet og lige som ønsket😊 Klar anbefaling her fra👍
Jeg syntes at Lúwia er et meget godt…
Jeg syntes at Lúwia er et meget godt sted at købe smykker for de er ikke så dyre, men det er mega flotte og rigtig god kvalitet.
Jeg syntes også at det er meget gode til at pakke dem flot og sende dem på kort tid❤️
Så det er ikke sidste gang jeg køber fra Lúwia☺️
Jeg havde en virkelig god oplevelse med…
Jeg havde en virkelig god oplevelse med et par øreringe der kom utrolig hurtigt. Og elsker kvaliteten af dem❤️❤️
Fantastisk Indpakning!
Fantastisk Indpakning!
De fleste brancher og mærker pakker smykkerne ind i små kasser, og så en pose..
Men Lúwia gør det meget mere personligt med konfetti, karameller og pink papir! Jeg elskede det helt vildt da jeg fik åbnet pakken for første gang!
Fik købte nogle øreringe til min konf
Fik købte nogle øreringe til min konf, var super glade for dem på dage!
Varen var helt fint pakket ind og…
Varen var helt fint pakket ind og leveringen var hurtig. Tak for det:)
Jeg købte en ring til en konfirmation
Jeg købte en ring til en konfirmation, og den kom hurtigt. Desuden blev konfirmanten også meget glad😊

God Smykke oplevelse
Super flotte smykker til en god pris🤩
Ens bestilling kommer også ret hurigt.
Ville helt klart anbefale dem til andre der leder efter gode kvalitets smykker 🫶