Top-Service
Jeg har igennem mit musikalske liv, ved flere lejligheder, været kunde hos Gregers, der er er ejer af Lydmuren. Første gang, da butikken lå i Asminderød og sidenhen både i Helsingør og senest i Fredensborg.
Jeg har primært købt PA-systemer, men har også ved to lejligheder fået udført reparationer af PA-højtalere, der har været brændt af. Alle aftaler har været holdt til punkt og prikke, og når der skulle bestilles reservedele hjem, blev jeg orienteret undervejs, så der var en tidshorisont på, hvor lang ventetiden ville blive.
Jeg er meget tilfreds med den service, som Gregers har givet mig. Priserne er helt igennem fair - og så er der bare ét eller andet fedt ved at komme ind i en butik, hvor det også fremstår lidt som et værksted. Stedet oser af know-how på den tekniske del.
Det er også altid hyggeligt med en lille sludder om musiklivet i det nordsjællanske.
Jeg synes, at man skal støtte butikker som Lydmuren. Der er for få af dem. Læg vejen forbi, og findes varen ikke i butikken, kan den altid bestilles hjem. Det har jeg også prøvet ved flere lejligheder.
5 stjerner herfra
/Mats Gormsen