Magic Pill Sweden AB Reviews 82

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Andra gången jag beställer. Lätt och smidigt med piller istället för pulver. Även om jag vissa dagar föredrar pulverform för smakens skull, ser fram emot vad nästa steg är i företaget. Smaklöst och gö... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag var en av de första att få tag på deras lanserade produkt, då jag vann en tävling på Instagram. Och jag har nu fått hem min andra batch med combo-produkterna. Jag tycker att produkterna har... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har testat massa olika pwo’s tidigare men inte känt någon speciell skillnad. Men efter att jag har använt eran pwo kombinerat med betan så blev mitt träningspass 100 gånger bättre. Hade mer energi på... See more

Rated 1 out of 5 stars

Trevligt att ni får bra omdömen av alla dessa barn, placebo effekten verkar vara enorm 😂 alla känner av första dosen som om det vore steroider. Två halvfeta snubbar som knappt vet hur man lyfter en h... See more

Company details

1. Sports Nutrition Store

Written by the company

Magic Pill Sweden AB är ett kosttillskottsföretag som är specifikt inriktat på att tillhandahålla högkvalitativa pillerbaserade kosttillskott till individer som vill förbättra sin träningsprestanda, gym pass och allmänna träningsaktiviteter. Våra kosttillskott, inklusive kreatin, pre-workout och beta-alanin, är noggrant formulerade med naturliga och vetenskapsbaserade ingredienser för att hjälpa till att stödja energi, fokus, uthållighet och övergripande atletisk prestation. De är designade för att hjälpa individer att nå sina träningsmål och tänja på sina gränser i gymmet och under träningspass. På Magic Pill Sweden AB förstår vi vikten av näring och tillskott när det gäller att uppnå optimala prestations- och konditionsresultat. Det är därför alla våra kosttillskott är i bekväm pillerform, vilket gör dem lätta att ta och införliva i din dagliga rutin. Utan behov av rörigt pulver eller mätning av doser tillåter våra kosttillskott individer att fokusera på sina träningspass och träningspass utan att oroa sig för komplicerade kosttillskott. Vårt engagemang för att tillhandahålla högkvalitativa, effektiva och bekväma pillerbaserade kosttillskott, tillsammans med exceptionell kundservice, har gjort oss till en pålitlig källa för individer som vill förbättra sin träningsprestanda, gym pass och övergripande fitness aktiviteter.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Lätt och smidigt att ta

Lätt och smidigt att ta, hade rekommenderat till alla som inte gillar bismaken och att dricka mycket innan dom tränar.

August 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jag blev utlovat ett par kalsonger som…

Jag blev utlovat ett par kalsonger som jag dessvärre inte fick leverade till mig. Dehär ser jag som falsk marknadsföring och nu vet jag inte om jag vågar trycka i mig dessa piller, speciellt inte när de kommer från en lögnaktig United supporter. All kärlek till den store Birk❤️

July 26, 2023

Omdöme från Elmgren256

Och jag har nu fått hem min andra batch med combo-produkterna.
Jag tycker att produkterna har varit över förväntan, och fyllt sina funktioner mycket väl.
Jag har absolut inga klagomål.
Jag hoppas och tror att det blir ännu bättre produkter i ett bredare sortiment.
🔥5/5 till dessa grabbar!
Bra jobbat!

July 10, 2023

MAGICPILL SWEDEN

Jag har alltid varit en som inte tror på pwo,kreatin och sånt. MEN efter jag testa magicpill fick jag upp förtroendet. Det FUNKAR Verkligen sjuk pump och focus allt stämmer!

June 27, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Sjukt snabb leverans, beställde på onsdag och fick de på fredag, riktigt bra!
Känns också grymt att kunna ta kreatin i något annat än pulverform, otrolig produkt!

June 6, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Lite för stora Kreatin piller

Kreatin pillerna är lite väl stora för min smak men faktiskt inte alls för svåra o svälja. Beta-alanin pillerna och PWO pillerna är dock väldigt lätta o svälja och inte alls för stora. Tycker det är väldigt smidigt med detta i pillerform istället för att må illa av alla grejer man ska blanda i en shake som finns på marknaden så det är ett +. Det går fort o ta, du behöver inte blanda någonting och det smakar inget vilket jag tycker är bra.

Detta får alltså 4/5 av mig pga av det är så mycket smidigare än annat på marknaden och att det känns som att uthålligheten/illa måendet blir bättre.

May 23, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Bästa träningspassen på länge!

Haft dom bästa träningspassen på länge. Otroligt bra pump. Speciellt vid kombination av allt. Att allting är i pillerformat är mycket smidigt också. Det gör det enkelt att 100% få i sig det.

Rekommenderas starkt!

May 20, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look