Magic Pill Sweden AB Reviews 82

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Andra gången jag beställer. Lätt och smidigt med piller istället för pulver. Även om jag vissa dagar föredrar pulverform för smakens skull, ser fram emot vad nästa steg är i företaget. Smaklöst och gö... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag var en av de första att få tag på deras lanserade produkt, då jag vann en tävling på Instagram. Och jag har nu fått hem min andra batch med combo-produkterna. Jag tycker att produkterna har... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har testat massa olika pwo’s tidigare men inte känt någon speciell skillnad. Men efter att jag har använt eran pwo kombinerat med betan så blev mitt träningspass 100 gånger bättre. Hade mer energi på... See more

Rated 1 out of 5 stars

Company details

1. Sports Nutrition Store

Written by the company

Magic Pill Sweden AB är ett kosttillskottsföretag som är specifikt inriktat på att tillhandahålla högkvalitativa pillerbaserade kosttillskott till individer som vill förbättra sin träningsprestanda, gym pass och allmänna träningsaktiviteter. Våra kosttillskott, inklusive kreatin, pre-workout och beta-alanin, är noggrant formulerade med naturliga och vetenskapsbaserade ingredienser för att hjälpa till att stödja energi, fokus, uthållighet och övergripande atletisk prestation. De är designade för att hjälpa individer att nå sina träningsmål och tänja på sina gränser i gymmet och under träningspass. På Magic Pill Sweden AB förstår vi vikten av näring och tillskott när det gäller att uppnå optimala prestations- och konditionsresultat. Det är därför alla våra kosttillskott är i bekväm pillerform, vilket gör dem lätta att ta och införliva i din dagliga rutin. Utan behov av rörigt pulver eller mätning av doser tillåter våra kosttillskott individer att fokusera på sina träningspass och träningspass utan att oroa sig för komplicerade kosttillskott. Vårt engagemang för att tillhandahålla högkvalitativa, effektiva och bekväma pillerbaserade kosttillskott, tillsammans med exceptionell kundservice, har gjort oss till en pålitlig källa för individer som vill förbättra sin träningsprestanda, gym pass och övergripande fitness aktiviteter.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Trevligt att ni får bra omdömen av alla…

Trevligt att ni får bra omdömen av alla dessa barn, placebo effekten verkar vara enorm 😂 alla känner av första dosen som om det vore steroider. Två halvfeta snubbar som knappt vet hur man lyfter en hantel, är helt plötsligt träningsproffs 😂 förstår att ni jagar pengar men ägna er åt det ni kan istället, tv-spel och supa på krogen.

May 5, 2023

Sjukt snabb leverans

Sjukt snabb leverans! Beställde igår förmiddag och dem kom idag vid lunch.

Riktigt bra med energi och en hård lång varande pump.
Rekommenderar starkt!

April 27, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Bra produkt

Bra produkt, men tycker pillerna är för stora och svårt att svälja. Hällre halvera storleken och att man får ta fler piller.

April 12, 2023

Kreatin

Jag köpte kreatin och det är så skönt att bara kunna ta dem i piller istället för att behöva svälja något som smakar sand. Dessutom har jag fått enorm effekt och har ökat i iprincip varje övning senaste 2 veckorna.

April 22, 2023

Sjukt bra

Sjukt bra, bra pris, snabb leverans och bra effekt. Varför ta pulver när man kan köpa av Magic pill och ta kapslar. Snabbt att trycka i sig.

April 19, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look