Jeg fik varen efter kort tid, men da varen ikke lever op til forventning returnerede jeg varen og bad om at få pengene retur. Efter 3 henvendelser pr. mail - idet jeg ikke kan finde et telefonnummer... See more
See what reviewers are saying
Bukserne er virkelig lækre, de sidder tæt uden at stramme og så er stoffet dejligt blødt :D Bukserne jeg prøvede var hvide, og de var ikke gennemsigtige, hvilket betyder meget for mig, så det er je... See more
Written by the company
Marniefashion er en webshop, hvis formål er at inspirere kvinders tøjvalg. Vores kunder kommer først, og vi gør alt for at finde de nyeste trends til fordelagtige priser. Vi gør vores bedste for at møde vores kunder i øjenhøjde, og yde vores absolut bedste! Håber i vil følge os på rejsen 💕
Silkeborg, 8600, Silkeborg, Denmark
- info@marniefashion.dk
- marniefashion.com
No recent history of asking for reviews
PAS på
Hej . Jeg er så PISSE træt af det her firma har for flere mdr siden købt 2 par bukser . Pengene er trukket men ingen bukser kommet!!!!! Jeg har sendt utallige mail og fået 1 enkelt retur om at pengene er tilbage ført men det er ihvertfald ikke til min konto . Det er så 1 mdr siden jeg fik den mail og har igen rykket mange gange om at jeg vil se den handling de har lavet i forhold til de penge og konto de har sendt til men ingen svar . Det er S.... ikke ok at drive forretning sådan !!! FØJ
Handel ikke med dette firma!!!
Efter 3 henvendelser pr. mail - idet jeg ikke kan finde et telefonnummer - har jeg INTET hørt og jeg har ikke fået mine penge retur.
MIN ANBEFALING er at man IKKE handler med dette firma!!!!
Trækker penge uden at sende
Har købt 3 stykker tøj herfra, de har trukket pengene, men har ikke sendt ordren. De svarer heller ikke på beskeder.
Sjovt som det kun er de positive…
Sjovt som det kun er de positive anmeldelser der bliver verificeret. Så ser det bedre ud end det egentlig er, når man læser kommentarer.
Hilsen tidligere kunde, som intet godt har at sige.
Har fået gavekort på nye bukser da dem…
Har fået gavekort på nye bukser da dem jeg købt gik i stykker allerede efter første vask.
Ventede et godt stykke tid med at bestille for gavekortet, så jeg måske var heldig at det var en ny og bedre sending, og efter en måned intet hørt, heller ikke efter jeg har skrevet mail og på fb.
Dårlig service
Fraråder alle at bruge deres webshop!
Jeg bestilte en kjole fra deres webshop d. 30/06 og modtog derefter en mail hvor der stod at de havde modtaget min ordre og at jeg ville høre fra dem når min vare var sendt afsted. Det er nu 9 dage siden og jeg har stadigvæk ikke hørt noget!
De skriver på deres webshop at der er 1-3 dages leveringstid, dette overholder de slet ikke.
Derudover står der på deres hjemmeside at ved spørgsmål skal man skrive til deres mailadresse og at de svarer inden for 24 timer. Jeg har nu sendt 4 mails, 1 hver dag de sidste 4 dage og har intet hørt fra dem!
Sikke et fusker firma, jeg kommer aldrig til at bestille noget fra dem igen og fraråder alle andre at købe fra deres webshop!!!
Ingen pakke på vej
Har bestilt en kjole for en uge siden, har rykket for forsendelse, da den endnu ikke er afsendt, men hører intet fra dem.
Dårlig stil at drive virksomhed på denne måde.
Hold jer langt væk fra at bestillinge her!
Samme historie he 🥴
Samme historie he 🥴. Bestilte 2 par bukser, 1 str. 44 og 1 str. 46. Efter 3 uger rykker jeg. DAO får skylden. Efter endnu 14 dage modtager jeg en pakke. Der er en følgeseddel med hvor der står 2 par bukser str. 44. I pakken er der kun 1 par bukser. Har sendt mails men ikke en lyd 😨. Tør næsten ikke sende dem retur for kommet pengene mon nogensinde retur 🤔🤔🤔
Efter 4 ugers venten er pakken på vej
Efter 4 ugers venten er pakken på vej, de svarer ikke på mails , der har åbenbart været systemfejl, nu lander pakken i pakkeshop og der bliver den til den sendes retur. Der går nok et par år inden jeg får mine penge retur.
Mage til fuskerbix
Bukser…
Øv øv har bestilt bukser for 3 uger siden men har ikke modtaget noget og har skrevet 4 gange😩 uden svar. De burde meldes
Virkelig skuffende,har bestilt bukser…
Virkelig skuffende,har bestilt bukser for 3 uger siden😡pengene er trukket
Har sendt en mail,hvor bukserne bliver af og stadig ikke set skyggen af dem eller hørt fra jer🤯😡
Håber bare i får sat mine penge retur og jeg skal aldrig købe noget hos jer…
Jeanette

Virkelig skuffende.
Virkelig skuffende.
Jeg bestilte for 14 dage siden et par bukser og der stod de ville blive sendt i løbet sf 1-2 dage. Ja nu er det 14 dage siden og jeg har endnu ikke set bukserne. Pengene er trukket og deres forklaringer er de skulle være sendt, dao er ustabil, vi ser på at sende nogle osv… men stadig står jeg uden. Skrev den anden dag at havde jeg dem ikke senest idag, kunne de bare føre pengene tilbage, denne besked reagerer de slet ikke på. Står virkelig med en dårlig oplevelse, tabt penge, ingen bukser og intet svar. Det er sgu ikke kundeservice de vægter højest, åbenbart mere at få penge i kassen og pisse på kunderne derefter. Jeg ønsker bare mine penge retur straks, men mon det sker eller de bare trækker det hele endnu længere. Kan sgu ikke anbefale dem.

Hej Alberte
Hej Alberte. Du skrev at jeg ville få mine penge retur. Men jeg har ikke modtaget nogle endnu. Jeg har ikke fået mine varer som jeg bestilte den 21 dec og nu heller ikke fået mine penge retur, det er bare ikke i orden. Jeg havde sådan glæde mig til mine varer ville ankomme og mange har skrevet godt om jer så jeg forstår slet ikke hvad der sker for mig. Så dårligt for jeres ry. Hilsen Tina Watsham

Reply from Marniefashion
Vil på det kraftigste advare alle mod…
Vil på det kraftigste advare alle mod at handle her!! Har returneret min ordre for flere uger siden, men modtager ikke mine penge retur. Jeg har skrevet til jer flere gange både på mail og messenger, men hører intet! Det virker som om at I enten er fuldkommen ligeglade med kundeservice eller at firmaet bare er lukket. Svindel!!

Reply from Marniefashion
Jeg ville rigtig gerne skrive en masse…
Jeg ville rigtig gerne skrive en masse ros. Desværre trækker det ned i min samlede oplevelse, at jeg ikke kan få det fulde beløb retur for de bukser jeg købte (og ikke kan bruge) da jeg fik ødelagt posen de lå i. Fuld forståelse, men virkelig en øv følelse at stå tilbage med.
I yder ellers en god, hurtig service ved henvendelser, men jeg kommer ikke til at handle hos Jer igen.
Hurtigste service jeg nogensinde har…
Hurtigste service jeg nogensinde har oplevet via online shopping 😍👌🏼
Super kundeservice
Super fede bukser
Super fede bukser. Og alt fungerede til perfektion fra ordre til modtagelse af bukserne.
Det er lækkert og billigt