Jeg fik varen efter kort tid, men da varen ikke lever op til forventning returnerede jeg varen og bad om at få pengene retur. Efter 3 henvendelser pr. mail - idet jeg ikke kan finde et telefonnummer... See more
See what reviewers are saying
Hej . Jeg er så PISSE træt af det her firma har for flere mdr siden købt 2 par bukser . Pengene er trukket men ingen bukser kommet!!!!! Jeg har sendt utallige mail og fået 1 enkelt retur om at pengene... See more
Bukserne er virkelig lækre, de sidder tæt uden at stramme og så er stoffet dejligt blødt :D Bukserne jeg prøvede var hvide, og de var ikke gennemsigtige, hvilket betyder meget for mig, så det er je... See more
Jeg ville rigtig gerne skrive en masse ros. Desværre trækker det ned i min samlede oplevelse, at jeg ikke kan få det fulde beløb retur for de bukser jeg købte (og ikke kan bruge) da jeg fik ødelagt p... See more
Company details
Written by the company
Marniefashion er en webshop, hvis formål er at inspirere kvinders tøjvalg. Vores kunder kommer først, og vi gør alt for at finde de nyeste trends til fordelagtige priser. Vi gør vores bedste for at møde vores kunder i øjenhøjde, og yde vores absolut bedste! Håber i vil følge os på rejsen 💕
Silkeborg, 8600, Silkeborg, Denmark
- info@marniefashion.dk
- marniefashion.com
No recent history of asking for reviews
Super hurtig levering og god…
Super hurtig levering og god kundeservice! ☺️👏🏼 Fik leveret bukser som nærmest er skræddersyet til mig.
Bukserne er virkelig lækre
Bukserne jeg prøvede var hvide, og de var ikke gennemsigtige, hvilket betyder meget for mig, så det er jeg virkelig glad for! De sad behageligt ved taljen, hvor de ikke var for stramme eller for løse.
Leveringstiden var meget hurtig og hjemmesiden nem at bestille fra :)
Pæne bukser med fin pasform
Pæne bukser med fin pasform - stoffet lidt tyndt men en god hverdagsbuks
Hurtig og god service 👍
Hurtig og god service 👍. Lækkert tøj der sidder godt og er behageligt 😊. Fine priser .

hurtig levering
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service, med hurtig respons på spørgsmål mm. Kan klart anbefales 👌🏻
Super nem og overskuelig hjemmeside
Super nem og overskuelig hjemmeside. God service og hurtig levering. Kan varmt anbefales
Leveringen
Leveringen: Jeg bestilte mine bukser tirsdag og kunne hente dem i pakke shoppen torsdag.
buskerne levede fuldt ud op til mine forventninger både i pasform og kvalitet.
Super service. Hurtig levering. Og så har jeg aldrig haft et par bukser som passer SÅ godt. Kæmpe anbefaling her fra!
God kundeservice
God kundeservice, fine produkter og hurtig levering. God hjælp i forhold til størrelse.
Super hurtig afsendelse ,fik tøjet…
Super hurtig afsendelse ,fik tøjet dagen efter det blev bestilt.

Brugervenlig Website og god kvalitet
Brugervenlig Website, hurtig levering og
god kvalitet.
Kan helt klart anbefales!
Hurtig service og levering
Hurtig service og levering. Fin kjole i god kvalitet til rimelig pris.

Reply from Marniefashion
Hurtig levering og fin kjole der…
Hurtig levering og fin kjole der svarede til forventningerne. Anbefaler dem meget gerne

Reply from Marniefashion
Super god og hurtig levering
Super god og hurtig levering. Nem hjemmeside at navigere i, absolut ikke sidste gang jeg handler der👌👌