MB Køberrådgivning Reviews

1. Legal Services
  2. Conveyancer
  3. Real Estate Agents

Written by the company

Om MB Køberrådgivning Har du brug for en køberrådgiver, så hjælper jeg dig som boligkøber hele vejen gennem din bolighandel – med prisforhandling, tinglysning og skødeskrivning, juridisk sagsbehandling og generel køberrådgivning. Jeg sparer dig for penge på dit boligkøb, blandt andet gennem en stærk forhandling af både pris og vilkår for overtagelsen. Jeg hjælper med udvælgelse af boligemner, besigtigelse og forhandling med sælger og sælgers mægler, hvis det er det vi aftaler, og jeg står for dialogen med din bank undervejs. Jeg gennemgår alle relevante dokumenter i handlen og udarbejder din godkendelsesskrivelse, så du har det fulde overblik, før du skriver under. Når handlen er på plads, tager jeg mig af det praktiske – tinglysning, skødehåndtering, refusionsopgørelse, forhøjelse af sikkerhed samt debitor-/kreditorskifte. Hele vejen er jeg udelukkende på din side og varetager dine interesser som køber. Har I brug for samejeoverenskomst, ægtepagt eller testamente i forbindelse med handlen, kan jeg også hjælpe med det.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Det trygge boligkøb

Maj-Britt var fantastisk at have med hele vejen. Jeg har brugt hende som køberrådgiver 2 gange, her anden gang som selvstændig. Hun kender markedet og har kendskab og kontakt til adskillige mægler. Hun svarede altid hurtigt på alle beskeder, også på tidspunkter, hvor man godt kunne unde hende at holde fri. Hendes kyndige rådgivning gjorde processen helt tryg, både da jeg var førstegangskøber og nu mit andet køb sammen med kæresten. Alt i alt får hun vores varmeste anbefalinger.

July 13, 2026
Advertisement

Fantastisk rådgivning!

Vi har været utroligt glade for at have Maj-Britt med på vores boligkøb. Fra første møde har vi oplevet professionel, kompetent og ærlig rådgivning gennem hele processen.

Det var en stor tryghed at have en erfaren sparringspartner ved vores side, som hjalp med alt fra gennemgang af dokumenter og vurdering af boligen til prisforhandling og dialog med mægler. Vi følte os altid godt informeret og kunne træffe beslutninger på et oplyst grundlag

Noget af det, vi særligt har sat pris på, har været den hurtige respons. Uanset om vi havde små eller store spørgsmål, fik vi altid hurtigt svar, hvilket gav en stor tryghed i en processen.

En kæmpe anbefaling herfra!

May 30, 2026

Tryghed ved første sommerhuskøb

Vi benyttede os af Maj-Britts køberrådgivning i forbindelse med vores sommerhuskøb. Vi kan kun give hende vores varmeste anbefalinger. Hun bistod os og besvarede alle vores spørgsmål, som var mange, da vi er førstegangskøbere. Hun gav os tryghed og sparring i processen. Hun hjalp os også med at håndtere en misforståelse der opstod mellem mægler og realkreditinstitut vedr. BBR, så vi kunne optage det lån vi ønskede. Vi var meget glade for at have Maj-Britt med på sidelinjen, og vil kun give hendes vores varmeste anbefalinger til alle som har brug for køberrådgivning.

July 1, 2026

Professionel omhu

Jeg er meget glad for, at jeg fulgte vennekredsens råd om at bruge Maj- Britt Kallenbach Rydendall som køberrådgiver.
Maj-Britt har overblik, arbejder professionelt og effektivt, er imødekommende, besvarer mails og telefonopkald hurtigt, handler kompetent og er løsningsorienteret ved eventuelle problemstillinger. Det gav mig stor tryghed, at Maj-Britt styrede udenom faldgruberne og sikkert i mål med min hushandel.

June 1, 2026

Hvis jeg kunne give 10 stjerne, havde jeg gjort det

Maj-Britt har været særdeles flittig og kompetent i forbindelse med at tinglyse og udarbejde et auktionsskøde på en ejendom vi købte på tvangsauktion. Jeg har tidligere brugt Maj-Britt, som køberrådgiver og hver gang Maj-Britt er involveret, bliver jeg mindet om hvorfor jeg bruger hende som køberrådgiver. Hvis jeg kunne give 10 stjerne, havde jeg gjort det.

July 1, 2026
Advertisement

Varmeste anbefalinger af Maj-Britt

Min forlovede og jeg har netop købt hus og fik anbefalet Maj-Britt som køberrådgiver af nogle venner, der tidligere havde haft en rigtig god oplevelse med hende. Vi har selv prøvet andre køberrådgivere før, men Maj-Britt har uden tvivl været den dygtigste. Hun er utrolig kompetent, grundig og har et skarpt øje for alle de detaljer, man som boligkøber let kan overse. Gennem hele forløbet har vi følt os trygge og været i de bedste hænder, fordi hun altid tog sig tid til at gennemgå alt grundigt og besvare vores spørgsmål. Vi kan på det varmeste anbefale Maj-Britt til alle, der står over for et boligkøb. Hendes store faglighed, engagement og grundighed har gjort en stor forskel for os, og vi er meget taknemmelige for hendes hjælp. Vi vil uden tvivl bruge Maj-Britt næste gang vi står i et boligkøb igen.

July 13, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Maj-Britt kæmper for hendes kunder.

Min kæreste og jeg købte en ejendom, hvor det først på bagkant kom frem, at der ifølge handlens dokumenter lå en nedgravet olietank fra 1960 på grunden. Maj-Britt gjorde os opmærksomme på den store risiko, man løber ved at overtage en ejendom med en gammel olietank, da den kunne have lækket olie gennem årene, som kunne medføre en eventuel jordforurening, der kunne løbe op i flere hundrede tusinde kroner.

Maj-Britt er virkelig god til at tale sin sag. Hun fik overtalt sælger til at hyre et professionelt firma, som gennemgik hele ejendommen for nedgravede olietanke, og der blev lavet jordbundsundersøgelser præcis de steder, hvor de gamle bygningstegninger og olietanksdokumenter pegede på, at tanken kunne have ligget. Heldigvis viste det sig, at der ikke lå en olietank på ejendommen og jordprøverne viste ingen forurening.

Det betød rigtig meget for os, at Maj-Britt kunne sætte sig i vores sted. Hun mente ikke, at et ungt par skulle risikere at købe en ejendom med potentiel jordforurening, der kunne have gældsat os tungt. Hun brugte lang tid på at tale med sælgers mægler for at overbevise modparten om, at få de nødvendige undersøgelser lavet. Takket være hende kunne vi gennemføre handlen med ro i maven.

June 9, 2026

Take a closer look