Medlemskortet Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Købte en Mystery boxes med angivelig smykker til 1000 kr. tænkte at det nok var fup og det var det. Fik 6 soft -toch penne, et ladekabel til et eller andet jeg ikke har , et armbånd og et smykkesæt so... See more

Rated 4 out of 5 stars

Udmærkede tilbud og produkter. Svær at slippe ud af når man ikke får afmeldt inden den 14 dages fri afmeldingsfrist. Det kan være svært at overholde de 14 dage idet der ofte går mere end 14 dage inden... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik mandag morgen leveret min pakke med posten, den kom i en bobbelplast kuvert så varen var godt beskyttet mod slag og tryk. Har aldrig haft problemer med ødelagte pakker.

Rated 1 out of 5 stars

Scam af den samme person, som står bag dealhunter.dk. Læs deres anmeldelser. Opdatering: Her næsten 2 måneder senere modtager jeg stadig næsten dagligt spam mails fra dem og deres samarbejdspartner... See more

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har skrevet for et stykke tid siden…

Jeg har skrevet for et stykke tid siden til jer om hvordan jeg melder mig ug igen, da der ikke er en melde ud knap og jeg har intet svar fået endnu...

September 14, 2021

Hej Brusen
Tak for din anmeldelse
Underligt.
Prøv også at skriv til vores emailadresse til dealhunter, som hedder info@dealhunter.dk, og se om mailen kommer igennem dér.. Den burde gerne gå igennem begge steder, men mere for at være sikker.

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte et trådløs headset og jeg har…

Bestilte et trådløs headset og jeg har ikke modtaget noget som helst. Fik besked i onsdags at den var afsendt men jeg har stadig intet fået og nu er det en uge siden.
Køber ikke herfra igen.

September 8, 2021

Hej Nico
Tak for din anmeldelse af os

Det lyder ikke godt.
Jeg kan desværre ikke slå dig op herfra bare grundet dit navn, så har bedt kundeservice tjekke op på din sag igen, så vi kan komme til bunds.

Du må dog gerne ringe i hverdagene 10-14 eller skrive til os igen, så vi kan finde en løsning.
God aften.

Rated 4 out of 5 stars

God oplevelse, og hurtig levering

Ingen problemer, og alt foregik super stærkt.

July 20, 2021

Hej Oliver
Tusind tak for din anmeldelse.
Super dejligt at høre, at der var 0 problemer og det gik stærkt.

Hold jer langt væk.

Forfærdelig dårlig virksomhed, som slet ikke burde eksistere.

Sender defekte varer og svarer ikke på henvendelser. Kundeservice hos Medlemskortet er sparet væk og eksisterer ikke.

July 12, 2021

Hej Mark
Vi er kede af at høre, at du har en kedelig oplevelse med os.
Vi besvarer alle mails og har åben telefon-linje i hverdage, så jeg undrer mig meget over, at du siger du ikke kan komme igennem.

Jeg vil stadig anbefale dig at give det et forsøg til på info@medlemskortet.dk, så vi kan få gennemgået din sag med medlemskab og de ødelagte produkter.

Meget billige priser

Meget billige priser, nemt at handel og nemt at opsige medlem skabe :)

July 9, 2021

Hej Hussein
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, du er tilfreds med os :-)
Vi håber da at du i fremtiden vil være medlem hos os.

Rated 5 out of 5 stars

God service og er tilfreds

July 8, 2021

Hej Salwa
Godt at høre, du synes vi har god service og er tilfreds
God Weekend til dig

Rated 5 out of 5 stars

Mange gode tilbud på medlemskortet og…

Mange gode tilbud på medlemskortet og hurtig levering.

July 8, 2021

Hej Frits
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores tilbud og levering.

Rated 1 out of 5 stars

Medlemskortet er ikke troværdig.Man har…

Medlemskortet er ikke troværdig.Man har 14 dages gratis medlemsskab,men de 89 kr det koster blev trukket straks,og så kunne jeg se , at allerede 8 dage efter ville de trække 89 kr igen.Derfor sagde jeg straks medlemsskabet op og forlangte de 89 kr igen.Det er ikke sket ,og man får intet svar.Kan ikke anbefales.
Preben Nielsen

July 7, 2021

Hej Preben
Jeg kan se at du har handlet på et af vores sites før, som har et PLUS-medlemskab (Dealhunter). Du får kun 14 dage gratis PLUS-medlemskab 1 gang, og derefter ved næste tilmelding bliver du trukket med det samme. Da månedsskift så er sket efter 8 dage, så bliver du trukket igen.

Jeg beklager at du ikke har kunne komme i kontakt med os. Hvis du har spørgsmål omkring dit medlemskab, så vil jeg stadig anbefale dig at kontakte os på info@medlemskortet.dk, eller via Dealhunters tlf. support 70 27 28 14 i hverdage kl. 10-14.
Hilsen Peder, Dealhunter

Rated 5 out of 5 stars

Godt tilbud til en fantastisk pris

Godt tilbud til en fantastisk pris, en vare af høj kvalitet og brugervenlighed, jeg er meget tilfredsmed, hurtig levering til døren.

July 3, 2021

Hej Henrik
Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både vare og levering.

Rated 2 out of 5 stars

Det jeg bestilte kom ikke og de trækker…

Det jeg bestilte kom ikke og de trækker medlemsgebyret samme dag trods det at de første 14 dage er gratis, jeg har meldt mig ud igen med det samme men trods anmodning om at få pengene retur er dette IKKE SKET så svindel og humbug

July 2, 2021

Hej Ulla.
Tak fordi du har skrevet en anmeldelse af os.
Først vil jeg beklage, hvis ikke du har fået dine varer endnu.

Det er korrekt, at der er blevet trukket et medlemskabsgebyr med det samme, da du kun får 1 gang prøveperiode på dit PLUS-Medlemskab, og dette er uanset om det er igennem Dealhunter eller Medlemskortet.
Da du har handlet os os før igennem Dealhunter, så er dette ikke en fejl.

Hiv meget gerne fat i vores kundeservice på info@medlemskabet.dk, så vi kan få løst din sag med de manglende produkter.

God service hurtig levering

June 26, 2021

Hej Erik
Tusind tak for din anmeldelse.
Det er vi glade for at høre, at du synes det er god service og hurtig levering

Kort

Harintet kort - så det er fejl adresse

June 24, 2021

Hej Jørn
Vi er kede af at der er problemer med din levering.
Gerne skriv til os på info@medlemskortet.dk, så vi kan få løst dette.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg modtog et lækkert pandesæt

Jeg modtog et lækkert pandesæt, virkelig hurtig service og virkelig nem og navigerer rundt i.

June 24, 2021

Hej Isabel
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre at du synes vi er ligetil at finde ud af.

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte et pandesæt på plusmedlemskab…

Bestilte et pandesæt på plusmedlemskab til 5 kr. idag kom pandesættet, men allerede igår er der hævet 89 kr på min konto, til trods for at I reklamerer med 14 dages prøvetid. Jeg har skrevet 2 mail for at udmelde mig igen men får ingen respons og har også prøvet at ringe flere gange, men efter 4-5 min. Afsluttes opkaldet hvor der på engelsk bliver sagt at man kan prøve igen senere. Alt i alt en dårlig service og jeg føler det er rent bondefangeri. Har nu snakket med en medarbejder på medlemskortet og det er så fordi at medlemskortet og dealhunter er et og samme firma.

June 18, 2021

Hej Hanne.
Tak fordi du har skrevet en anmeldelse af os.
Det er korrekt, at du kun får 1 gang prøveperiode på dit PLUS-Medlemskab, og dette er uanset om det er igennem Dealhunter eller Medlemskortet.

Vi beklager meget at du ikke har kunne komme igennem til vores kundeservice, men dejligt at høre du har været i dialog med os.

armbånd

Passer fint og ser ganske pænt ud

June 17, 2021

Hej Ivan
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at høre, at dit armbånd passer og du synes om det.

Snyd og bedrag

Har lige opdaget at jeg bliver debiteret hver måned for 89 kr. Har prøvet at ringe til telefonnummer 70272814, den falder ud efter tre minutter.
Nu må jeg få banken til at tilbageføre pengene i stedet.
Prøver lige en gang mere.
Hvordan melder man sig ud.

Jan Bastholm

June 3, 2021

Hej Jan
Tak for at du giver dig tid til at lave en anmeldelse.
Det lyder som om du har købt en vare fra os til medlemspris, og derved også har sagt ja til et medlemskab. Du afmelder dit medlemskab ved at logge ind på din profil, og går under "Mine oplysninger".

Hvis du stadig har problemer med dette, så kontakt os gerne via mail på info@dealhunter.dk, eller tlf i tidsrummet 10-14.

Vi beklager meget at du ikke har kunne komme igennem til os.
God dag.

Take a closer look