min-krop.dk Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

jeg må sige, at Reginald, har virkelig gjort underværker for mine rygproblemer! Jeg døjede med en diskusprolaps og de irriterende iskiassmerter, der sendte jag gennem mit ben. Efter et par besøg hos R... See more

Rated 5 out of 5 stars

6 behandlinger skulle der til og der er liv i kalorius igen, har længe gået og ledt efter en løsning til min manglende rejsnings og er kund 48 år, syns at div. piller gave trykken i hovedet og hovedpi... See more

Rated 5 out of 5 stars

jeg har endelig sagt farvel til den hovedpine, der har forfulgt mig i årevis! Efter utallige forsøg med diverse behandlinger, fandt jeg endelig redningen her. han formåede virkelig at identificere... See more

1. Osteopath

About min-krop.dk

Written by the company

Klinikken tilbyder en kombination af. Osteopati.
Sportsmassage.

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Super professionel og god behandling

Super professionel og god behandling. Reginald var meget hurtig til at kontakte mig efter min første henvendelse på hjemmesiden, hvilket betød, jeg hurtigt kunne komme i behandling for en skade. Allerede efter 1 gang var der mærkbare positive forandringer i min skulder og ryg - og til slut i forløbet var jeg helt fri for smerter. Han var nærværende og interesseret i at gøre tingene bedre for mig, kunne jeg mærke, og så gav han mig forslag til øvelser, jeg kunne bruge derhjemme, hvis jeg havde lyst.
Stor anbefaling herfra!

June 14, 2023

Min-krop Roskilde

Min-krop er i fuld gang med at hjælpe med af med min hælespore, han er super dygtig han har ikke travlt tager sig tid til at snakke og lytte.
Vil klart anbefale min-krop i Roskilde

March 6, 2023

Meget dygtig

Meget dygtig, kompetent og super venligt menneske. Han har gode tider der passer de fleste, super rar og venlig. Og selvfølgelig det vigtigste er han virkelig dygtig til sit arbejde og udfører gode behandlinger. Ser altid frem til at komme

February 21, 2023

5 store stjerner

Virkelig god til det han laver, døjede med ondt i lend/bækken, og det fixede han hurtigt! Super rar og imødekommende, kan klart anbefale ham 👍

February 20, 2023

God behandling

Jeg har gået hos Reginald siden november med en ankel, som har været brækket. Jeg får shockwave- og laserbehandling. Det har hjulpet lidt, men der er lang vej endnu. Reginald er altid imødekommende, forstående og kompetent. Jeg føler mig i trygge hænder.

February 15, 2023

Frossen skulder

Har været hos fysioterapeut i flere måneder med en frossen skulder, allerede efter 4 behandlinger hos reginald, var den helt vel fungerende igen.
Kan varmt anbefale ham Roskilde bedste behandler.

January 5, 2022

Den bedste behandler

Den bedste behandler, jeg nogen sinde har gået hos. Jeg har haft så stærke smerter i hoften, at jeg dårligt kunne gå. Jeg troede det var slidgigt. Allerede efter første gang var der klar bedring. Efter 10 gange var hoften fin igen, og jeg var lettet. Jeg har også tilbagevendende lidt af dårlig ryg i mere end 30 år. Til sidst var det nærmest kronisk, meget smertefuldt og krævede meget medicin. Igen efter bare en gang var smerterne væk. Reginald ved hvad han har med at gøre og behandlingen er virkelig effektiv.

December 22, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Kunne man give 0 stjerner havde jeg…

Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det. Det er den dårligste behandling jeg nogen sinde har fået. Min krop blev stresset, der blev trykket på samme sted på en stressende og meget hård måde, som gjorde jeg var øm i lang tid efter. Behandleren var ikke tilstede, han kunne slet ikke mærke jeg spændte op, jeg spurgte ham: nej du spænder ikke op. Jeg spurgte ind til uddannelse, fik en meget fin beskrivelse om hvor han havde studeret bl.a i udlandet, men jeg kunne ikke få ham til at sige hvilken uddannelse han havde. Meget mærkeligt.
Hold jer langt væk.

December 19, 2021