MindFys v/ Anja Folkvard Andersen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Physical Therapy Clinic

Written by the company

Holistisk Fysioterapi og Træning Behandling af det hele menneske Fokus på dig, dine ressourcer og dine mål. Videreuddannelse inden for Muskuloskeletal Fysioterapi og Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Super træning

Jeg har både brugt individuel fys-træning og holdtræning.
Anja er virkelig dygtig til at se hver enkelt deltager og målrette øvelser til den enkelte, og stille og roligt har jeg oplevet at blive meget mere mobil og stærkere. Jeg går altid glad hjem derfra.
Der er højt til loftet og et positivt flow.

June 27, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kendte ikke til Anjas hold

Jeg kendte ikke til Anjas hold, men en veninde fik mig med ... Og det har været helt fantastisk! Jeg vil gerne fortsætte med at tilmelde mig træningen, som klart har gjort en forskel. Jeg fejler ikke noget og var i forvejen i udmærket form pga. anden træning, men øvelserne hos Anja får fat i nogle helt andre områder i min krop, og jeg tænker, det vil være en investering i mit helbred, at jeg går min modne alder i møde med den form for træning ;-)
Desuden er det værd at bemærke, at Anja som menneske skaber et rart og trygt rum, hvor alle på holdet vælger at dele, hvad de aktuelt 'bokser' med ift. fysiske og følelsesmæssige udfordringer.

December 23, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har gået hos Anja både ifbm kæbe og…

Jeg har gået hos Anja både ifbm kæbe og bækkenbund, sidstnævnte både individuelt og på hold.
Hun er virkelig kompetent og har en massiv viden især indenfor bækkenbunden. Jeg har været ovenud tilfreds med behandlingen både ift kæbe samt bækkenbund.
Anja er meget holistisk i sin tilgang, hvilket var det helt rigtige for mig. Jeg har følt mig meget mødt og helt tryg hele vejen igennem. Tak :)

December 2, 2024

I gode hænder

Anja er en super behagelig person at snakke med, og jeg følte mig i rigtig gode hænder. Første behandling var en success. Og gode og nemme hjemme øvelser der forhåbentlig kan hjælpe mig fremover.

May 14, 2024

Nærvær og fokus

Jeg går på holdtræning "FysioPilates & MindFulness" og det er en skønt pusterum i hverdagen. Anja er rigtig godt til at variere programmet, så det ikke bliver kedeligt. jeg har gået der i flere år. Hun har fokus på at den enkelte elev, ens fysiske udfordringer og styrker. Hun er simpelthen så dygtig og kompetent. Man føler sig tryg og det gør for mig en stor forskel.

April 1, 2024

Take a closer look