Molly

This company’s rating is unavailable due to a breach of our guidelines.

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Molly hjælper tit med at skaffe rabat på forskellige hjemmesider og kommer med advarsler hvis det er tvivlsomme hjemmesider men er landet på…

Rated 4 out of 5 stars

Super fed feature og kan klart anbefales. Dog har jeg oplevet et par gange at når man står på et produkt (ofte Lego) og man så tjekker Molly, viser hun det er billiger andet steds og når man så følger... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en nederdel mandag eftermiddag fik den tirsdag morgen. Det er den hurtigste levering jeg har fået. Vil rose Molly og My for at svare hurtigt på besked. Det har virkelig været en god oplevelse... See more

1. Software Company
  2. Cashback Provider

Written by the company

Molly er en app udviklet og drevet i Danmark, som hjælper mere end 442.000 danske forbrugere med at spare penge og få bedre online shoppingoplevelser. Molly finder automatisk bedre priser, rabatkoder og advarer dig mod dårlige anmeldelser, når du shopper online. Opret nemt ønskelister til dig selv og på vegne af dine børn og del dem med venner og familie. Molly installeres og aktiveres med få klik i din browser på din iPhone, Android eller computer. Det er vores mål at hjælpe dig ved at skabe mere gennemsigtighed i online shopping. Vi mener nemlig, at dét bør være en standard, fordi det stiller dig bedre. For os betyder gennemsigtighed at fjerne støjen før, under og efter dit køb, så du har mere end din mavefornemmelse at gå efter. Det kan vi gøre, fordi vi holder øje med internettet, fordi du som en del af vores usynlige fællesskab hjælper andre, når du bruger Molly, og fordi vi hele tiden arbejder for at blive endnu bedre til at hjælpe dig, når du shopper.

Breach of guidelines

All reviews

122 reviews in the last 12 months

Write a review

Bare perfekt

Bare perfekt

May 12, 2025

Hej Charlotte 🤩

Hvor er det skønt at høre – kort og godt: bare perfekt! 🧡

Vi er så glade for, at Molly lever op til dine forventninger, og vi håber, hun bliver ved med at gøre din shopping lidt nemmere og billigere ✨

Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Sparer en for mange penge !💸

Sparer en for mange penge !💸

May 10, 2025

Hej Sarah Birkmose Nielsen 💖

Hvor er det dejligt at høre! 💸

Det er præcis derfor Molly er her – for at hjælpe dig med at spare penge uden besvær. Vi elsker, at du får glæde af rabatterne igen og igen!

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig bra app som finner alle…

Utrolig bra app som finner alle rabattkoder og vurderer butikker. Anbefales!

May 9, 2025

Hej Christine Pusen 🥰

Så roligt att höra att du är nöjd! 💜

Vi älskar att Molly hjälper dig både med att hitta rabattkoder och att göra shoppingen tryggare. Tack för att du delar din upplevelse – det betyder mycket för oss!

Varma hälsningar

Genialt koncept

Genialt koncept! Jeg har sparet mange penge på kort tid via rabatter, som Molly automatisk har skaffet👍

May 1, 2025

Hej Pernille Bo Christensen 🌟

Hvor er det fantastisk at høre! 😍

Vi er så glade for, at Molly har hjulpet dig med at spare penge – helt automatisk endda! Det er netop det, vi drømmer om: at gøre shopping både nemmere og billigere 💓

Tusind tak for dine søde ord!

Nemt og smart

Nemt, bekvemt og man spare penge. Win win

May 8, 2025

Hej Nadja Palbom ❤️

Lige præcis – win win! 🙌

Vi er så glade for at høre, at du synes Molly er både nem og smart at bruge – og ikke mindst at den hjælper dig med at spare penge 🤞

Dejligt med rabatter

Dejligt med rabatter

May 7, 2025

Hej Lotte Winther 🫶

Det er vi så glade for at høre! 🤗

Rabatter gør bare shopping lidt sjovere – og vi elsker at kunne hjælpe med at finde dem til dig ✨

Tak fordi du bruger Molly!

Giver gode rabatter…

Jeg har haft glæde af appen mange gange. Jeg får rabatter eller bliver henvist hvis en anden siden har produktet er billigere. Den viser også også det er en troværdig hjemmeside.

May 7, 2025

Hej Cathrine ✨

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft så stor glæde af Molly! 🧡

Vi elsker, at du både sparer penge og føler dig tryg, når du shopper – præcis dét Molly er skabt til 🤩

Tak fordi du bruger os igen og igen!

Fantastiske Molly

Fantastiske Molly - informerer kort og godt om det er en ok side, hvilke anmeldelser der er og om mulige rabatter. Jeg er fan!

Hej Trine Brodersen 🥰

Hvor er det fantastisk at høre – vi bliver helt glade i hjertet! 💓

Det er netop meningen, at Molly skal gøre det nemt og trygt at handle online, uden bøvl og lange søgninger. Og så er det jo bare ekstra skønt, når der også er rabatter at hente 🙏

Tak fordi du er fan – vi er fan af dig! 🫵

Effektiv

Nem, effektiv og meget god

Hej Ploytawan Tina M. Kristensen 🫶

Hvor er det skønt at høre – kort, klart og virkelig dejligt! 💗

Vi er så glade for, at du oplever Molly som nem og effektiv. Det er præcis sådan, vi håber, hun føles ✨

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Rated 5 out of 5 stars

En masse lækkert tøj og sko

En masse lækkert tøj og sko. Det er dejlig nemt og g glæder mig virkelig til at modtage min vare

Hej Tina Maria 🙌

Lige hvad vi elsker at høre! ❤️ Vi er så glade for, at du har fundet noget lækkert tøj og sko, og at Molly kunne hjælpe med at gøre købsoplevelsen nem og hurtig! 😍

Vi håber, du får glæde af dine nye køb, og at de lever op til alle forventninger! 💃

Tak for din anmeldelse – vi glæder os til at fortsætte med at hjælpe dig med at finde de bedste tilbud! 🎉

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt med an app det kan regne…

Dejligt med an app det kan regne rabatter ud for én 🙂

Hej Christins E Nielsen 💜

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds! 🤗 Det er simpelthen en win-win situation – du sparer penge, og vi får lov at hjælpe dig med det!

Tak for din anmeldelse, og vi håber, Molly fortsat kan hjælpe dig med at finde de bedste rabatter! 💪✨

Rated 5 out of 5 stars

Fungerer bare drøn godt til næsten alle…

Fungerer bare drøn godt til næsten alle danske hjemmesider. Det gør det nemt og jeg slipper for at melde mig til et nyhedsbrev for at spare 10,15 eller 20 procent 👏😍

Hej Lasse Lock ✨

Ej, hvor er det bare en fantastisk anmeldelse – tusind, tusind tak! 🧡

Det betyder virkelig meget for os at høre, at Molly gør din shoppingoplevelse både nemmere og billigere.
At du kan springe nyhedsbreve over og stadig spare penge – præcis dét Molly er sat i verden for! 👏😍

Vi håber, Molly bliver ved med at gøre din hverdag lidt mere smart og lidt mere budgetvenlig.

Tak fordi du har Molly med på turen!

Ofte rabatter

Der er ofte gode rabatter at hente med Molly

April 21, 2025

Hej Lisette ☀️

Hvor er det dejligt at høre – det er netop meningen! 🧡

Vi elsker, at du får glæde af rabatterne og håber, at Molly bliver ved med at overraske dig med gode besparelser 🛍️✨

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig rart med rabatkoder der…

Virkelig rart med rabatkoder der virker! Gør det virkelig rart samtidig med at vide om man kan stole på siden uden at skulle ind på trustpilot selv!

Hej Sara Gylfadottir 💗

Hvor er det skønt at høre – præcis dét håber vi, Molly kan gøre for dig! 💛

At finde en rabat og føle sig tryg, når man handler online, er virkelig en stærk kombi – vi er så glade for, at du bruger Molly til begge dele ✨

Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Genialt

Genialt - intet mindre!

Hej Kristine Stavik 🫶

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak! 🤩

Vi bliver så glade for at høre, at Molly gør en forskel. Vi lover at fortsætte arbejdet med at gøre din shoppingoplevelse endnu bedre 💖

Super dejlig app

Super dejlig app. Sparede mere end 40 kr. på en creme ved at benytte Molly. Først ved at købe fra en anden hjemmeside og bagefter skaffede Molly en rabatkode med både rabat og fri fragt🙌🏼

Hej Julie Terkildsen ❤️

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor fantastisk, at Molly kunne hjælpe dig med både rabat og fri fragt – det er lige præcis sådan, vi elsker at gøre shopping lidt sjovere og billigere! 😄

Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse, og håber Molly kan hjælpe dig med flere besparelser i fremtiden! 🙌🏼

Rated 5 out of 5 stars

Molly er en fantastisk app der hjælper med at spare penge

Molly hjælper mig altid med at spare penge, det er sjældent der ikke er rabatkoder og penge at spare 😁.

Hej Camilla Olsen 🧡

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for, at Molly altid kan hjælpe dig med at finde rabatkoder og spare penge. Det er netop det, vi stræber efter – at gøre online shopping nemmere og billigere for dig! 💸

Vi håber, Molly fortsat kan hjælpe dig med mange flere besparelser fremover! 😄

Genialt

Genialt. Funker bare !!

Hej Anja Nielsen 🤗

Så skønt at høre – tak! Vi elsker, at Molly bare fungerer for dig og gør det nemt at spare penge 🛍️

Tak fordi du bruger hende – og for din dejlige anmeldelse 🧡

Team Molly

Mega fedt!

Mega fedt!
Virkelig nem at installere og bruge - og har fået rabat nogle gange

May 4, 2025

Hej Helena ❤️

Hvor er det dejligt at høre! 🙌

Vi er så glade for, at du synes Molly er nem at bruge – og endnu bedre, at hun allerede har skaffet dig rabat flere gange 🧡 Det er lige præcis dét, hun er sat i verden for!

Tusind tak for din søde anmeldelse!

Rated 5 out of 5 stars

Kom selv op med en større rabat end den…

Kom selv op med en større rabat end den jeg havde fundet.

May 4, 2025

Hej SBA 🥰

Ej, hvor fedt!

Det er lige præcis sådan noget, vi elsker at høre – Molly gør sit bedste for at finde den bedste deal til dig, og det lyder som om, hun var på toppen her 💪

Take a closer look