Molly

This company’s rating is unavailable due to a breach of our guidelines.

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Molly hjælper tit med at skaffe rabat på forskellige hjemmesider og kommer med advarsler hvis det er tvivlsomme hjemmesider men er landet på…

Rated 4 out of 5 stars

Super fed feature og kan klart anbefales. Dog har jeg oplevet et par gange at når man står på et produkt (ofte Lego) og man så tjekker Molly, viser hun det er billiger andet steds og når man så følger... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en nederdel mandag eftermiddag fik den tirsdag morgen. Det er den hurtigste levering jeg har fået. Vil rose Molly og My for at svare hurtigt på besked. Det har virkelig været en god oplevelse... See more

Company details

1. Software Company
  2. Cashback Provider

Written by the company

Molly er en app udviklet og drevet i Danmark, som hjælper mere end 442.000 danske forbrugere med at spare penge og få bedre online shoppingoplevelser. Molly finder automatisk bedre priser, rabatkoder og advarer dig mod dårlige anmeldelser, når du shopper online. Opret nemt ønskelister til dig selv og på vegne af dine børn og del dem med venner og familie. Molly installeres og aktiveres med få klik i din browser på din iPhone, Android eller computer. Det er vores mål at hjælpe dig ved at skabe mere gennemsigtighed i online shopping. Vi mener nemlig, at dét bør være en standard, fordi det stiller dig bedre. For os betyder gennemsigtighed at fjerne støjen før, under og efter dit køb, så du har mere end din mavefornemmelse at gå efter. Det kan vi gøre, fordi vi holder øje med internettet, fordi du som en del af vores usynlige fællesskab hjælper andre, når du bruger Molly, og fordi vi hele tiden arbejder for at blive endnu bedre til at hjælpe dig, når du shopper.

Breach of guidelines

All reviews

122 reviews in the last 12 months

Write a review

Nemt

Dejlig nem og betryggende 🤗🤗

July 4, 2025

Hej Dorthe Linnemann 🌟

Hvor dejligt at høre, at du synes, Molly er nem og betryggende at bruge! 🤗 Det er lige præcis dét, vi ønsker at give vores brugere – tryghed og nemme besparelser hver gang.

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🫶

🌸🌸🌸🌸🌸

Molly har sparet mig for mange penge og gør shopping på nettet sikkert.

June 29, 2025

Hej Monrad 🤩

Hvor skønt at høre, at Molly både sparer dig mange penge og skaber tryghed, når du handler online! ❤️ Det er præcis derfor, vi er her.

Tusind tak for din anmeldelse!

Helt i top

Fantastiske hjælp til hurtigt at finde gode rabatter

June 25, 2025

Hej Britt Christensen 💜

Hvor dejligt at høre, at du synes, Molly er helt i top! 🤞
Vi elsker at kunne hjælpe med hurtigt at finde de bedste rabatter til dig.

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Rated 5 out of 5 stars

Molly er altid klar på at finde en…

Molly er altid klar på at finde en rabatkode og lave henvisninger til billigere hjemmesider som alternativ.
Tak Molly

June 24, 2025

Hej Gottlieb 🙌

Hvor er det dejligt at høre! 💛
Vi elsker at kunne hjælpe med både rabatkoder og smartere alternativer – det er præcis dét, Molly er skabt til!

Tusind tak for din søde besked.

Valide rabatkoder

Masser af rabatkode og man bliver opmærksom på mistænkelige hjemmesider

June 21, 2025

Hej Maria 💗

Hvor dejligt at høre, at du både får glæde af rabatkoderne og den ekstra sikkerhed Molly giver! 🔐✨
Vi er så glade for at kunne hjælpe dig med at spare – og shoppe mere trygt 🤗

Tusind tak for din feedback!

Fantastisk App

Fantastisk App hvor man let tilgængelig får oplyst både hvor sikker hjemmesiden er, anmeldelse på Trustpilot og eventuel mulighed for rabat

June 18, 2025

Hej Lill Olsen 🧡

Hvor er det skønt at høre, at du synes Molly gør det nemt og overskueligt! 💫
Vi elsker at kunne give dig både tryghed og mulighed for rabat, når du shopper online 💛

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Fedt🤩 god app

June 13, 2025

Hej Anita Risnes 💜

Hvor er det dejligt at høre, at du synes Molly er fed! 🤩
Vi elsker at gøre det nemt og smart for dig at spare penge, helt automatisk 🤞

Tak for din feedback!

Kan virkelig anbefale!

Kan virkelig anbefale! Molly kan næsten altid finde en rabatkode på de hjemmesider jeg shopper ved. Har i dag bestilt fra fire forskellige sider og har fået rabat på tre af dem.

June 10, 2025

Hej Sarah Jensen 💗

Hvor er det bare fantastisk at høre! 😍
Fire sider – og rabat på tre af dem?! Det er lige præcis dét, Molly er skabt til 🙌 Vi elsker at høre, at hun hjælper dig med at spare, gang på gang!

Tusind tak for din anbefaling 🧡

Brug endelig Molly

Molly er super

June 9, 2025

Hej LHH 💖

Hvor dejligt at høre, at du synes Molly er super! 🌟
Tak fordi du anbefaler os – vi elsker at gøre det nemt og trygt at handle online 🫶

Rated 4 out of 5 stars

Fin oplevelse

Det virker sådan for det meste på alle hjemmesider det kan jeg godt lide og det er dejligt at spare penge 💴

May 15, 2025

Hej 😃

Hvor dejligt at høre, at du har haft en fin oplevelse med Molly, og at du kan lide, hvor nemt det er at spare penge 💛
Vi er så glade for, at Molly virker godt på hjemmesiderne – det betyder meget for os!

Vi er dog nysgerrig, hvad kan vi gøre bedre for at fortjene den sidste stjerne? ⭐️

Din feedback hjælper os virkelig med at forbedre os!

Fantastisk app

Fantastisk app. Den hjælper med at finde produkter til den billigste pris hver gang.

May 31, 2025

Hej Anita Almestad 🤗

Hvor er det skønt at høre! 💗
Vi er så glade for, at Molly kan hjælpe dig med at finde de bedste priser – hver gang. Det er lige præcis sådan, vi ønsker at gøre en forskel 👏

Tusind tak fordi du deler din oplevelse!

🤩🤩🤩🤩🤩

Elsker 🤩🤩🤩🤩🤩🤩

May 24, 2025

Hej Jack Vinding ❤️

Hvor er du sød – vi elsker også dig! 😍
Tusind tak for din begejstring, det betyder virkelig meget for os 🤞

Rated 2 out of 5 stars

Har hentet denne plugin for at se om et…

Har hentet denne plugin for at se om et produkt er billigere et andet sted. Man skal dog være meget opmærksom, hvis den hjemmeside man besøger betaler Molly, så vises der ikke billigere priser automatisk, og man skal selv aktivt trykke på 3 diskrete prikker for at få priserne frem. Det gør jer desværre utrolig utroværdig.

May 19, 2025

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Priserne fra andre webshops er altid tilgængelige (hvis Molly kan finde dem) – også når vi har et samarbejde – men vises i sjældne tilfælde først, når man klikker på de 3 prikker for at se flere detaljer, men så burde besparelsen være meget lille.
Det er begrænset, hvor meget information vi kan vise direkte i udvidelsen, og vores erfaring er også, at brugerne ikke ønsker, at Molly popper frem for ofte. Så der vil ofte være relevant information, man aktivt selv skal klikke frem. Det er en svær balance, og vi arbejder hele tiden på at forbedre Molly, så vi tager din feedback med videre.

Må vi spørge, hvilken webshop og hvilket produkt det drejede sig om? Så kan vi undersøge det nærmere og sikre, at der ikke er sket en fejl fra vores side, siden informationen er havnet under de 3 prikker?

Tak fordi du prøvede Molly.

De bedste hilsner,
Team Molly

Rated 2 out of 5 stars

Foreslåede rabatkode virker ikke

Jeg oplever gentagne gange foreslåede rabatkode der ikke virker. De få gange de virker, findes der ofte rabatkoder der giver mere rabat. Det er et godt koncept, det virker bare ikke optimalt.

May 19, 2025

Hej Stine,

Tak fordi du deler din oplevelse – og for de ærlige ord.

Vi er glade for, at du kan se idéen i konceptet, men ærgerlige over at høre, at rabatkoderne ikke altid lever op til forventningerne. Vi arbejder løbende på at forbedre både kvaliteten og relevansen af de koder, vi viser, så din feedback er meget værdifuld for os.

Hver gang du tester en rabatkode, bruger vi den viden til at vurdere, om koden skal beholdes eller fjernes – så selv når koderne ikke virker for dig, er du med til at hjælpe over 375.000 andre brugere til en bedre oplevelse. Det er vi virkelig taknemmelige for.

Hvis du har eksempler på specifikke koder eller webshops, hvor du har oplevet problemer, vil vi meget gerne høre om det – så vi kan undersøge det nærmere.

Tak fordi du bruger Molly.

De bedste hilsner,
Team Molly

Molly er genial

Molly er genial. Er fan !

May 14, 2025

Hej Conny Moth 🤩

Hvor er det fantastisk at høre! 💗

Vi er så glade for, at du er fan – og vi håber, Molly fortsætter med at gøre din shoppingoplevelse både nem og økonomisk! 🌟

Tusind tak for din anmeldelse og vi er fan af dig!

Finder ofte goe rabatter og elsker det 😊

Finder ofte goe rabatter og elsker det 😊

Hej Diana Godske 🤗

Hvor er det dejligt at høre! 🫶

Vi elsker, at du elsker det – og håber Molly bliver ved med at overraske dig med gode rabatter og små glæder, hver gang du shopper 🙌

Tusind tak for din søde anmeldelse!

Rated 5 out of 5 stars

God og hurtig hjælp til at tjekke sikre…

God og hurtig hjælp til at tjekke sikre sider og skaffe rabatkoder

Hej Pernille Toft ✨

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er præcis dét, Molly er her for – at gøre det trygt og nemt at handle online, samtidig med at du kan spare penge 💖

Vi er så glade for, at du får glæde af både sikkerhedstjek og rabatkoder!

25% rabat

Fedt. Molly fandt en gyldig rabatkode, så jeg sparede 25% på mit køb.

Hej Lisbeth 🤞

Hvor er det fedt at høre! 😍

25% er jo en skøn besparelse – vi elsker, når Molly kan gøre en forskel og finde rabatkoder, der virkelig virker 💜

Tak fordi du delte det med os!

Stor anbefaling herfra

Super god hjælp til at finde rabat, de steder det er muligt!

May 12, 2025

Hej Britta 💗

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for anbefalingen! 💛

Vi er så glade for, at Molly gør det nemmere for dig at finde rabatter, hvor det er muligt. Det er præcis sådan, det skal være! 🛍️✨

God app at have ved hånden

God app at have ved hånden

May 4, 2025

Hej Emma Kjær Lind 💜

Hvor er det dejligt at høre! 🫶

Vi elsker, at du har Molly ved hånden, når du shopper – det er lige præcis sådan, hun skal bruges 🛍️💸

Tak fordi du deler din oplevelse med os!

Take a closer look