Molly

This company’s rating is unavailable due to a breach of our guidelines.

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Molly hjælper tit med at skaffe rabat på forskellige hjemmesider og kommer med advarsler hvis det er tvivlsomme hjemmesider men er landet på…

Rated 4 out of 5 stars

Super fed feature og kan klart anbefales. Dog har jeg oplevet et par gange at når man står på et produkt (ofte Lego) og man så tjekker Molly, viser hun det er billiger andet steds og når man så følger... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en nederdel mandag eftermiddag fik den tirsdag morgen. Det er den hurtigste levering jeg har fået. Vil rose Molly og My for at svare hurtigt på besked. Det har virkelig været en god oplevelse... See more

1. Software Company
  2. Cashback Provider

Written by the company

Molly er en app udviklet og drevet i Danmark, som hjælper mere end 442.000 danske forbrugere med at spare penge og få bedre online shoppingoplevelser. Molly finder automatisk bedre priser, rabatkoder og advarer dig mod dårlige anmeldelser, når du shopper online. Opret nemt ønskelister til dig selv og på vegne af dine børn og del dem med venner og familie. Molly installeres og aktiveres med få klik i din browser på din iPhone, Android eller computer. Det er vores mål at hjælpe dig ved at skabe mere gennemsigtighed i online shopping. Vi mener nemlig, at dét bør være en standard, fordi det stiller dig bedre. For os betyder gennemsigtighed at fjerne støjen før, under og efter dit køb, så du har mere end din mavefornemmelse at gå efter. Det kan vi gøre, fordi vi holder øje med internettet, fordi du som en del af vores usynlige fællesskab hjælper andre, når du bruger Molly, og fordi vi hele tiden arbejder for at blive endnu bedre til at hjælpe dig, når du shopper.

Breach of guidelines

All reviews

122 reviews in the last 12 months

Write a review

God oplevelse

Fedt at den selv finder rabat for en

December 7, 2025

Reply from Molly

Hej Annika, tusind tak! Det er netop det, der er hele idéen med Molly – at du slipper for selv at lede, og at rabatten i stedet kommer til dig. Vi er super glade for, at du kan lide det. Rigtig god shoppelyst!

Skønt

Dejligt med rabatter….Molly leverer bare!

December 7, 2025

Reply from Molly

Hej Lone, tusind tak for de pæne ord! 🥰 Det betyder alverden for teamet, at du er glad for de rabatter, Molly finder til dig. Vi lover at blive ved med at gøre vores bedste for at levere de bedste priser direkte til din kurv. Rigtig god shoppelyst!

Altid dejligt med en højre hånd

Altid dejligt med en højre hånd

December 3, 2025

Reply from Molly

Hej Susanne, tusind tak for de pæne ord! Det er vi utrolig glade for at høre. Det er præcis sådan, vi ser Molly – som din trofaste højre hånd, der altid står klar til at hjælpe med at finde de bedste priser og rabatter. Tak fordi du har hende med på sidelinjen!

Brug Molly

Molly kommer selv med forslag til rabatter og fortæller, om den pågældende virksomhed er okay eller ej. Virkelig smart!

December 2, 2025

Reply from Molly

Hej Susanne, hvor er det bare dejligt at høre! 🥰 Vi er super glade for, at du har glæde af både rabatforslagene og butikstjekket. Det skal være nemt at handle sikkert og billigt, og det er præcis derfor, vi har skabt Molly. Rigtig god shoppelyst!

Møg fedt

Møg fedt - har brugt Molly længe, det spiller 🫶🏼

December 2, 2025

Reply from Molly

Hej Sandra, tusind tak for de pæne ord! 🥰 Der findes ikke noget bedre end loyale brugere som dig. Vi er vilde med, at du synes det spiller, og vi glæder os til at finde endnu flere rabatter til dig fremover. Tak for at du bruger Molly!

Rated 5 out of 5 stars

Æ vågen. Altid billig pris.

Molly er ganske enkelt nr 1. Æ vågen. Altid billig pris. Altid opmærksom på usikre hjemmesider. Klasse.

Reply from Molly

Hej Palle, tusind tak! 💎 Det betyder alverden at få sådan et skulderklap. Vi lover at holde os vågne og fortsætte jagten på både rabatter og sikkerhed til dig. Tak for din tillid og rigtig god shoppelyst!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dejligt med en app der hjælper med om der er rabat på det man kigger på og om den hjemmeside man kigger på kan anbefales.

Reply from Molly

Hej Lene, tusind tak for din flotte anmeldelse! Det gør os utrolig glade, at du værdsætter både hjælpen med rabatter og vores anbefalinger af webshops. Det skal være både billigt og trygt at handle online, og vi er glade for at kunne guide dig begge steder. Rigtig god shoppelyst!

Gode rabatter

Så skønt med en side der hjælper med rabatter

Reply from Molly

Hej Linda, mange tak! Det betyder meget for os at vide, at Molly gør din shoppingtur lidt skønnere. Vi lover at fortsætte jagten på de bedste rabatkoder til dig. Tak fordi du bruger appen!

Nemt og billigt

Så nemt at sparre penge. Molly virker hver gang.

November 30, 2025

Reply from Molly

Hej Lene, tusind tak for de pæne ord! 🥰 Det betyder alverden for os at vide, at du har så god en oplevelse med appen. Vi gør vores bedste for at holde teknikken og rabatterne skarpe, så du altid kan spare penge med et enkelt klik. Rigtig god shoppelyst!

Fin app

Giver et hurtigt overblik over om den hjemmeside jeg er på er god. Finder gode rabatter

November 30, 2025

Reply from Molly

Hej Helle, tusind tak for din anmeldelse! 🛡️💰 Det er præcis det, vi tilstræber – at give dig lynhurtigt overblik over både sikkerhed og besparelser. Vi er super glade for, at du bruger Molly til at tjekke hjemmesiderne igennem, før du handler. Tak for din opbakning!

Sparer mange penge - Molly hjælper altid ift anmeldelser

Hjælper altid med om siden er godt anmeldt, og skaffer mig ofte rabat, også på varer og hjemmesider hvor tingene i forvejen er sat ned.

Reply from Molly

Hej Sif, tusind tak for den flotte anmeldelse! 🤩 Det er præcis det, der er så fedt – at man nogle gange kan lande en ekstra rabat, selvom varen allerede er sat ned. Vi er super glade for, at du også bruger vores butikstjek til at handle trygt. Tak for din fantastiske opbakning!

Virker

Spar lidt en gang imellem det er en fin app

Reply from Molly

Hej Jason, mange tak for din anmeldelse! 🥰 Det er præcis det, Molly er her for – at poppe op og give en lille økonomisk håndsrækning, når man mindst venter det. Vi er glade for, at du du bruger Molly. Rigtig god shoppelyst!

Nice

Super dejligt med rabatter 👌🏻👌🏻

Reply from Molly

Hej Charlotte, hvor er det bare dejligt at høre! 🤩 Vi elsker at hjælpe med at gøre shoppingen lidt billigere. Tak for din opbakning og fordi du bruger Molly!

Kæmpe besparelser

Sparede mig for mange penge

Reply from Molly

Hej Lone, hvor er det bare fantastisk at høre! 🤩 Der er ikke noget, der gør os mere glade, end når Molly hjælper med at beholde de store beløb på kontoen. Det er præcis derfor, vi har bygget hende! Tusind tak for din opbakning og rigtig god fornøjelse med dine besparelser!

God app

Super smart

November 26, 2025

Reply from Molly

Hej Carl, tusind tak for de fine ord! 🤩 Vi er super glade for, at du synes Molly er både god og smart. Det er præcis vores mål – at gøre det så enkelt som muligt at handle klogt. Rigtig god shoppelyst!

Molly hjælpet

Hjælper med rabatter og gode hjemmesider

November 25, 2025

Reply from Molly

Hej Connie, tusind tak for din anmeldelse! Det gør os utrolig glade, at du værdsætter både hjælpen med rabatter og vores guide til de gode hjemmesider. Det skal være både billigt og trygt at handle online, og vi er glade for at kunne hjælpe dig med begge dele. Rigtig god shoppelyst!

Rabat

Molly sørgede for at jeg fik rabat👍

November 24, 2025

Reply from Molly

Hej Sonja, tusind tak for din anmeldelse.🥰 Det gør os altid glade at høre fra brugere, der har fået en god rabat i hus. Vi gør vores bedste for at scanne nettet tyndt for dig, så du aldrig betaler for meget. Tak fordi du bruger Molly!

Kan klart anbefales

Molly er en fantastisk mulighed at bruge, da den er god til at skaffe rabatter samt at tjekke om en hjemmeside er god nok eller ej - kan klart anbefales

November 24, 2025

Reply from Molly

Hej Helle, tusind tak for den flotte anbefaling! 🌟 Det gør os utrolig glade, at du fremhæver kombinationen af besparelser og sikkerhedstjek. Vores mål er netop at gøre online shopping både billigere og mere trygt for alle. Tak for din opbakning og fordi du bruger Molly!

Rated 2 out of 5 stars

Jeg har altid været glad for Molly

Jeg har altid været glad for Molly. Men den er begyndt ikk at virke. Den plejer altid at komme automatisk op om det er en god side. Nu er den bare blank. Ved ikke om det er pga appen lige er blevet opdateret, men måske der lige skal kigges på det. Den virker ihvertfald ikke. ØV

November 22, 2025

Hej Maria 👋

Først og fremmest – tusind tak fordi du altid har været glad for Molly. Det gør os helt varme om hjertet ❤️

Og ja… vi må indrømme det: Molly havde en lille lørdagskrise. En menneskelig tastefejl (den slags der sker, når man tror man trykker på én knap, men fingeren vælger en helt anden 🙃) gjorde, at Molly på nogle sider blev helt genert og slet ikke viste sine informationer.

Det er nu fikset – vi har givet tastaturet en kærlig skideballe og Molly er tilbage i topform 💪✨

Hvis du stadig oplever problemer, må du endelig sige til. Vi lover at holde Molly langt væk fra flere lørdagsdramaer! 😅

Tak for tålmodigheden – og fordi du bruger Molly 💛

Optur

Fedt at kunne spare penge.

November 20, 2025

Reply from Molly

Hej Jonna, helt enig! Der er ikke meget, der slår følelsen af at spare penge, man ellers skulle have haft op af lommen. Vi er super glade for, at Molly kan hjælpe dig med netop det. Rigtig god shoppelyst!

Take a closer look