Molly

This company’s rating is unavailable due to a breach of our guidelines.

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Molly hjælper tit med at skaffe rabat på forskellige hjemmesider og kommer med advarsler hvis det er tvivlsomme hjemmesider men er landet på…

Rated 4 out of 5 stars

Super fed feature og kan klart anbefales. Dog har jeg oplevet et par gange at når man står på et produkt (ofte Lego) og man så tjekker Molly, viser hun det er billiger andet steds og når man så følger... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en nederdel mandag eftermiddag fik den tirsdag morgen. Det er den hurtigste levering jeg har fået. Vil rose Molly og My for at svare hurtigt på besked. Det har virkelig været en god oplevelse... See more

Company details

1. Software Company
  2. Cashback Provider

Written by the company

Molly er en app udviklet og drevet i Danmark, som hjælper mere end 442.000 danske forbrugere med at spare penge og få bedre online shoppingoplevelser. Molly finder automatisk bedre priser, rabatkoder og advarer dig mod dårlige anmeldelser, når du shopper online. Opret nemt ønskelister til dig selv og på vegne af dine børn og del dem med venner og familie. Molly installeres og aktiveres med få klik i din browser på din iPhone, Android eller computer. Det er vores mål at hjælpe dig ved at skabe mere gennemsigtighed i online shopping. Vi mener nemlig, at dét bør være en standard, fordi det stiller dig bedre. For os betyder gennemsigtighed at fjerne støjen før, under og efter dit køb, så du har mere end din mavefornemmelse at gå efter. Det kan vi gøre, fordi vi holder øje med internettet, fordi du som en del af vores usynlige fællesskab hjælper andre, når du bruger Molly, og fordi vi hele tiden arbejder for at blive endnu bedre til at hjælpe dig, når du shopper.

Breach of guidelines

All reviews

122 reviews in the last 12 months

Write a review

Rigtig god service

November 19, 2025

Reply from Molly

Hej Marco, tusind tak for din fine anmeldelse! 🤩 Vi er utrolig glade for, at du oplever Molly som en god service. Vi ser os selv som din personlige assistent på nettet, og det betyder meget for os, når det gør en forskel. Tak fordi du bruger Molly, når du shopper på nettet.

Penge at spare

Finder næsten altid gode rabatter 🙏🏻😃

November 17, 2025

Reply from Molly

Hej Peter, hvor er det bare fantastisk at høre! 🥰 Vi gør vores bedste for at være din trofaste makker på nettet, og det er den bedste belønning at vide, at det virker. Tak for din opbakning og fordi du bruger Molly – det betyder meget for hele teamet!

Molly hjælper altid

November 16, 2025

Reply from Molly

Hej Mette, hvor er det bare dejligt at høre! 🥰 Vi elsker at være din faste følgesvend på nettet og sikre, at du aldrig står alene med jagten på rabatter. Tak for din trofaste opbakning – det betyder meget for hele teamet!

God veninde

Dejligt at have en veninde der fortæller hvor jeg kan spare lidt

November 15, 2025

Reply from Molly

Hej Rita, hvor er det bare en utrolig sød besked! 🥰 Vi elsker tanken om Molly som din trofaste shopping-veninde, der altid har din ryg (og din pengepung) i tankerne. Tak fordi du tager så godt imod hende – vi lover, at hun bliver ved med at give dig de bedste tips til besparelser! Rigtig god shoppelyst!

Super app

Fedt at Molly kører i baggrunden, så ikke jeg betaler unødig for de samme produkter.

November 14, 2025

Reply from Molly

Hej Lene, hvor er det bare fedt at høre! 🤩 Det er netop tanken bag Molly – at hun skal passe på din pengepung i kulissen, så du slipper for at bekymre dig om, hvorvidt du betaler for meget. Vi er super glade for, at du nyder den sikkerhed. Rigtig god shoppelyst!

Nem at bruge

Super super godt 👍🏻

November 13, 2025

Reply from Molly

Hej Birte, tusind tak! 🥰 Det gør os utrolig stolte at vide, at du har haft en god oplevelse med appen. Vi gør vores bedste hver dag for at leve op til den 'super' anmeldelse. Tak fordi du bruger Molly!

Stabil og rigtig oplysning

November 10, 2025

Reply from Molly

Hej Kirsten, tusind tak for din anmeldelse! 🤩 Vi er utrolig glade for, at du fremhæver Mollys stabilitet. Vi arbejder benhårdt på at sikre, at vores oplysninger altid er korrekte og opdaterede, så du trygt kan handle på nettet. Tak for din tillid!

Rabat

Fedeste rabatter

November 10, 2025

Reply from Molly

Hej Jette, hvor er det fedt at høre! 🤩 Vi elsker at jagte de allerbedste koder til vores brugere, så det betyder meget, at du er glad for fangsten. Tak for din opbakning og rigtig god shoppelyst!

Nemt og oplysende

Nemt og oplysende. Bruger Molly hver gang jeg nethandler.

November 8, 2025

Reply from Molly

Hej Carina, hvor er det bare dejligt at høre! 🥰 Vi er super stolte af at få lov til at hjælpe dig på alle dine shoppingture. At du både finder Molly nem og oplysende, betyder alt for os. Tak for din trofaste opbakning og fordi du bruger appen!

Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefales

Jeg brugte Molly for første gang i dag på Zalando, hvor der i min indkøbskurv stod, at jeg kunne få 7 % rabat ved at købe gavekort gennem et firma, som Molly samarbejder med.
Desværre modtog jeg ikke gavekortet, og firmaet (Getgifted) har ikke noget telefonnummer. Da jeg endelig fik kontakt med dem via mail og fik dem til at sende gavekortene, kunne jeg ikke bruge dem på den vare, jeg ønskede at købe.

Det er ikke i orden, at Molly foreslår denne løsning, når gavekortet ikke kan anvendes på det produkt, der ligger i kurven. Jeg kan kun få pengene tilbage for det ene gavekort, som jeg ikke nåede at indløse, så nu står jeg tilbage med et gavekort, jeg ikke kan bruge.

Jeg har forsøgt at ringe til Molly to gange, men der er ingen, der tager telefonen.
Det undrer mig også, at de samarbejder med et firma, som ifølge Trustpilot har mange lignende klager fra kunder, der heller ikke modtager deres gavekort.

November 7, 2025

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse. Vi er kede af de problemer, du har haft med gavekortet.

Vi ved desværre ikke, hvilke varer du har i kurven, når du shopper, og derfor kan vi heller ikke se, om det falder inden for de få varegrupper, som gavekortudstederen undtager fra brug. Vi nævner dog i beskeden, at gavekortet ikke gælder alle varegrupper – men vi kan godt forstå frustrationen, når det først opdages, efter gavekortet er købt. Det vil vi forbedre.

Hvis du sender dit telefonnummer til peter@mollyapp.io , så finder vi meget gerne en løsning på gavekortet og hjælper dig helt i mål.

Vi beklager også, at du ikke fik fat i os på telefonen – det arbejder vi på at forbedre. Tak fordi du gør os opmærksomme på din oplevelse. Det hjælper os med at blive bedre.

Team Molly

Gode tilbud

God og næsten altid rabat

November 1, 2025

Reply from Molly

Hej Amalie, mange tak! 🙏 Det er simpelthen klasse at høre, at du ofte lander en god rabat med Molly. Vi lover at fortsætte jagten, så hun bliver ved med at finde gode priser til dig. Tak for tilliden!

Molly er guld værd

Molly er nem, overskuelig og hurtig👍 Har sparet mange penge ved at bruge Molly.

October 31, 2025

Reply from Molly

Hej, mange tak! 🙏 Det er simpelthen klasse at høre, at du har sparet mange penge. Vi er glade for, at du værdsætter overskueligheden og hurtigheden – det betyder alt for os. Rigtig god shoppelyst fremover!

Genial

Molly er bare genial, for man har jo sin egen assistent der sørger for rabat, og om det er en god side.

October 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Rabat koden virket ikke

Rabat koden virket ikke

October 21, 2025

Hej!
Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vi forstår godt frustrationen, når en rabatkode ikke virker. Desværre kan vi ikke garantere, at alle koder altid er gyldige – nogle udløber hurtigt eller gælder kun for udvalgte produkter.

Når du tester en rabatkode i Molly, bruger vi automatisk den viden til at forbedre systemet – så ugyldige koder bliver fjernet, og gyldige bliver bevaret. På den måde hjælper Molly-communityet hinanden med at finde de bedste tilbud 💪

Hvis du fortæller os, hvilken webshop det drejede sig om, undersøger vi meget gerne, om der ligger en fejl bag.

– Team Molly 🩵

MOLLY for altid👍

Bare rigtIg smart at MOLLY altid er med på skærmen når man lige skal finde noget nyt og spændende man lige skal have købt, så er Molly der også 👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍

October 19, 2025

Tryghed

Den søger fint efter rabatter og vurdere hjemmesidernes validitet.

October 5, 2025

Hej Maja 🩷

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at Molly både giver dig tryghed med hjemmesidernes validitet og samtidig hjælper med rabatter 🙌🛍️

Vi kan se, at du har givet os 4 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️ Må vi spørge, hvad vi kan gøre for at fortjene den sidste? Din feedback betyder meget for os, så vi hele tiden kan forbedre Molly.

Kærlig hilsen
Team Molly 🌸

Super smart spareværktøj

Molly er et super godt og smart værktøj, som ofte sparer mig 10-15% helt gratis – og det bedste er, at det arbejder automatisk uden jeg behøver at gøre noget.

October 3, 2025

Hej 💫

Hvor er det dejligt at høre, at Molly hjælper dig med at spare helt automatisk – og endda ofte med 10-15%! 🙌✨ Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give: smarte besparelser uden besvær.

Kærlig hilsen
Team Molly 🌸