Allereerst wil ik jullie bedanken voor de snelle levering. Top dat we snel veilig de straat op kunnen door de snelle levering. Producten zijn aangeleverd op een nette en goed verpakte manier. En produ... See more
See what reviewers are saying
Aantal keer al wat dispensers besteld. Altijd volgende dag in huis gehad. Scheen wat mis de zijn met een dispenser om hem te gebruiken met vloeibare alcohol, ze hebben me toen kosteloos een extra... See more
Nadat ik hierover een review heb geschreven hebben ze contact met me opgenomen en hebben ze dit netjes afgehandeld. De dag erna heb ik mijn mondkapjes mogen ontvangen. Wel goed dat het zo is afgehande... See more
Mondkapjes.com is een duidelijke website waar je als consument of bedrijf zeer duidelijke je artikelen kan uitzoeken en bestellen. De mondkapjes met filter zijn van goede kwaliteit. Zeker voor mensen... See more
Company details
Written by the company
De nr. 1 mondkapjes webshop van de Benelux. https://www.mondkapjes.com
Contact info
Netherlands
- mondkapjes.com
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Deze leverancier is een pure oplichter
Deze leverancier is een pure oplichter. Hij stuurt een ander product dan aangeschaft. Kwaliteit van het vervangde product is bagger. Ik heb deze teruggestuurd, maar ze willen mijn geld niet terugstoren en sturen (waarschijnlijk) dezelfde flut dingen weer op. Deze zijn nog niet binnen.
Ik heb een mail gestuurd naar het klachten email adres dat op de website vermeld staat, maar die bestaat helemaal niet.
Prima dispenser op zuil
Prima dispenser op zuil. Werkt goed en ziet er strak uit. Ik had wat vragen omdat ik niet zo handig ben en die zijn heel snel en netjes beantwoord.
Super goed en snel!
Mondkapjes en dispenser besteld. Levering erg snel. Mondkapjes gebruik ik voor medisch gebruik, zeer fijn!! Dispenser had kuren maar dat is zeer snel en netjes opgepakt door personeel, goede service. Zeer tevreden.
Goeie dispensers en top service!
Aantal keer al wat dispensers besteld. Altijd volgende dag in huis gehad.
Scheen wat mis de zijn met een dispenser om hem te gebruiken met vloeibare alcohol, ze hebben me toen kosteloos een extra stuk toegestuurd. Top service!
Snelle levering en top kwaliteit
Snelle levering en de producten waren van top kwaliteit.
Daarbij een eerlijke prijs vergeleken met andere aanbieders dus ik zeg 5 sterren!
Ik bestelde op deze site
Ik bestelde op deze site. Levering was er snel maar onvolledig.
Ik probeer al enkele malen contact te maken via mail en telefoon. Echter allemaal zonder gevolg.
Per ongeluk liet ik een negatieve review achter bij mondkapje.com (opgelet mondkapje zonder letter S achteraan).
Van mondkapje kreeg ik onmiddellijk antwoord.
VOLGENDE MAAL BESTEL IK DAAR !!!!!!!!!!!
The Trustpilot Experience