See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hele min amatørkarriere brugte jeg de billige boil and bite tandbeskyttere, som ofte faldt ud. Jeg troede egentlig, det var godt nok, indtil jeg prøvede MonkeyGuard Pasformen og komforten er... See more

Rated 5 out of 5 stars

100% tilfreds, de sidder så godt fast der er et lille vakuum for at få den ud, man glemmer man har den i og gør vejrtrækning lettere end ved standard tandbeskytter. Den føles ikke hård eller plastik... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nu har jeg købt en medium tandbeskytter til ishockey, og det spiller bare. Man får en tandbeskytter som er personlig den er lavet til ens egen mund og materialet er klasse. Jeg tror aldrig jeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super komfortabel, man ligger slet ikke mærke til den, når man har i. Kan klart betale sig at investere i tandbeskytter fra monkeyguard. Stærk anbefaling herfra.

Company details

1. Martial Arts Supply Store

Written by the company

MonkeyGuard.dk er et dansk firma med speciale i fremstilling og salg af skræddersyede tandbeskyttere (mouthguards) til kontaktsport. Vi producerer højkvalitetsbeskyttere i Danmark med hypoallergene og BPA-frie materialer fra Tyskland, der sikrer perfekt pasform, optimal beskyttelse og høj komfort – uden at begrænse vejrtrækning, tale eller præstation. Vores process er enkel: Kunderne bestiller online, modtager et aftrykskit til hjemmebrug, sender tandaftryk tilbage og får en personligt designet beskytter leveret efter ca. 12 arbejdsdage. Kontakt os gerne på info@monkeyguard.dk for support eller spørgsmål!

4.7

3-star
2-star
1-star

100% tilfreds

Den føles ikke hård eller plastikaftigt

April 9, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste tandbeskytter jeg nogensinde har haft. Aldrig tilbage til boil and bite igen

Pasformen og komforten er noget helt andet, og hvis jeg havde kendt til forskellen før, havde jeg uden tvivl skiftet for længe siden

Som professionel bokser går jeg ikke på kompromis med mit udstyr, og det betyder meget for mig at have noget, jeg kan stole på. Og det kan jeg her. Samtidig kan du selv designe den helt som du vil, fra farver til tekst, så den passer til din stil

Hver tandbeskytter er speciallavet til at passe dine tænder, ligesom hos tandlægen. Den sidder bedre end noget, jeg nogensinde har prøvet

En investering, du ikke fortryder. Jeg vil anbefale det til alle, der dyrker kampsport

April 7, 2026

Klar anbefaling

Super komfortabel, man ligger slet ikke mærke til den, når man har i.
Kan klart betale sig at investere i tandbeskytter fra monkeyguard.
Stærk anbefaling herfra.

March 21, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Nu har jeg købt en medium tandbeskytter…

Nu har jeg købt en medium tandbeskytter til ishockey, og det spiller bare.

Jeg tror aldrig jeg har oplevet samme service på en online virksomhed som hos MonkeyGuard, jeg skrev til dem kl 20 en lørdag aften fordi jeg havde et spørgsmål og det svarede mig 30 min senere. I hverdagene er de meget hurtige til at svare og har meget stor faglig viden omkring deres produkt

March 19, 2026

god service

Jeg har købt en bideskinne, som sidder helt perfekt i munden og som er behagelig at have på. Hurtig og virkelig god service

March 18, 2026

Det hele værd!

Jeg arbejder et sted hvor jeg "møder" mange tandbeskytter dagligt og jeg hjælper også folk med at lave deres Boil & Bite. Det fungere fint til de kr. 10, men går man bare lidt mere op i sin komfortabilitet, så vil jeg ærligt anbefale MonkeyGuard. Jeg købte en custome tandbeskytter til min storebror i julegave. Han træner blandt andet jiujitsu og 2 andre kampsport cirka ugentligt, det har han gjort i mere end 15 år, med lidt mma indover også. Og problemet med en løs Boil & Bite tandbeskytter, der bare aldrig sidder helt ordentligt er hurtigt blevet løst med en custome.

Det tog lidt tid at lære og lave tandsæt aftrykket. Man får en æske med 3 omgange "modellering" og det tog os alle 3 omgange at få et ordentligt aftryk. Men MonkeyGuard svarede også inden for få minutter og guidede os grundigt igennem, selvom det var en søndag eftermiddag!

Tandbeskytteren modtog jeg efter halvanden uges tid, i god tid inden jul, og de kinesiske tegn vi ville have på tandbeskytteren så overaskende godt ud!

Hvis man regner med at træne seriøs kampsport i over et år, så er det allerede pengene værd. Der hvor jeg arbejder kommer folk måske hver 1-3 måneder for at købe en ny tandbeskytter til kr. 100 så en tandbeskytter der sidder bedre, i ens eget valg af farve og evt tekst eller billede, til de kr. 800-1600 er tjent ind på et år eller to.

January 15, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har trænet kampsport i flere år og…

Jeg har trænet kampsport i flere år og har prøvet en del tandbeskyttere, men MonkeyGuard skiller sig klart ud. Pasformen er virkelig god, og den sidder stabilt i munden – også under hård træning og sparring.

Materialet føles solidt og af høj kvalitet, samtidig med at det er behageligt at have på. Jeg kan trække vejret og tale uden problemer, hvilket er et stort plus. Man føler sig virkelig godt beskyttet uden at det bliver klodset eller generende.

Derudover er designet fedt og professionelt. Jeg kan klart anbefale MonkeyGuard til både begyndere og erfarne udøvere, der vil passe ordentligt på tænderne

January 27, 2026

Topkvalitet – er virkelig imponeret

Jeg er fuldstændig blown away over min tandbeskytter fra MonkeyGuard. Jeg har bogstaveligt talt ALTID haft problemer med tandbeskyttere, fordi mine tænder er… ja, lad os bare sige “særligt designede” 😅
Jeg har prøvet alt fra billige til dyrere modeller, og hver eneste gang endte jeg med at kæmpe med dårlig pasform, irritation eller kæbespændinger.

Men MonkeyGuard… hold nu op.

Den formede sig perfekt fra første forsøg. Ingen trykpunkter, ingen “jeg skal lige vænne mig til det” og ingen som helst løse hjørner. Den sidder som om den er lavet hos tandlægen – og det siger virkelig ikke så lidt, når det kommer fra mig.

For første gang nogensinde glemte jeg faktisk, at jeg havde en tandbeskytter i.
Det føles trygt, solidt og rart, og det er første gang jeg ikke har måtte opgive på grund af mine tænder. Jeg havde seriøst opgivet at finde én, der kunne passe – men så kom MonkeyGuard og reddede dagen.

Konklusion:
Hvis man træner kampsport og tænker “mine tænder er for mærkelige, det kommer aldrig til at fungere”… så tager MonkeyGuard udfordringen med et smil.
Jeg kunne aldrig finde på at købe andet fremover.

January 9, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fokus på detaljerne! (Skinne til Amerikansk fodbold)

Rasmus fra Monkeyguard skulle bruge noget feedback i forbindelse med min sport, hvilket jeg takkede ja til.
Processen og dialogen mellem Monkeyguard og jeg har været rigtig god hele vejen igennem.
Skinnen sidder perfekt efter justering med ekstra plads til min tunge, hvilket jeg havde brug for i min sportsgren. Man skal ikke være bange for at skrive eller gå i dialog med dem i forhold til, hvilke ting man personligt har brug for.
Skinnen føles behagelig i munden og lever fuldt ud op til mine forventninger. Det har været let at mærke, at der er fokus på kvalitet og tilpasning hos dem.
Jeg har aldrig kunne trække vejret så effektivt med andre skinner før, hvilket gavner min performance på banen.
Light modellen kan varmt anbefales til amerikansk fodbold!

October 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Optimeret vejrtrækning, comfort og beskyttelse

Fantastisk tandbeskytter lavet efter aftryk.
Optimeret vejrtrækning, comfort og beskyttelse.
Jeg har nydt den lige siden jeg modtog den til min kampsport, hvor jeg nu slet ikke lægger mærke til, at den sidder i.
Fremragende oplevelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

December 19, 2025

5-stjerner

Den sidder virkeligt godt. Man mærker den næsten ikke, og det er nemt at trække vejret og snakke, også når pulsen er høj! Fungerer virkelig godt til ishockey og det er den bedste tandbeskytter jeg har prøve nogensinde 👌🏽

5-stjerner herfra ⭐️

December 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Uden tvivl det rette valg

Jeg har virkelig været mange forskellige tandbeskytter igennem og har altid bare måtte nøjes med hvad der var på markedet og som ishockeyspiller er det ikke noget at råbe hurra for
Nu har jeg haft den store fornøjelse af at afprøve MonkeyGuard og herfra kommer min varmeste anbefalinger.
Måden den passer i munden og sidder på tænderne giver det helt optimale luftindtag.

Og så er det alt for fedt, man kan sætte sit eget personlige præg på den.

December 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med MonkeyGuard. Deres tandbeskyttere hører uden tvivl til blandt de bedste på markedet, både hvad angår komfort, pasform og beskyttelse. Det er tydeligt, at der er lagt omtanke i både kvalitet og komfort.

Tandbeskytteren sidder fremragende, føles behagelig selv under intens træning og gør det let både at tale og trække vejret.

KÆMPE ANBEFALING HERFRA!!

December 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med MonkeyGuard. Deres tandbeskyttere er uden tvivl blandt de bedste på markedet – både når det kommer til komfort, pasform og beskyttelse. Man kan virkelig mærke, at der er tænkt over både kvalitet og design.

Tandbeskytteren sidder perfekt, føles behagelig selv under hård træning, og gør det nemt at tale og trække vejret. Derudover er materialet robust og giver en tryg fornemmelse, når man træner kampsport

December 9, 2025

Velfortjent ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5

Velfortjent ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5/5
Jeg kan helt klart anbefale Monkey Guard!
Jeg bestilte en speciallavet tandbeskytter med mit eget design, og resultatet blev mega fedt. Kvaliteten er virkelig god, og den sidder perfekt, både når jeg træner og kæmper.

Derudover var servicen i top! De svarede hurtigt på mine beskeder og hjalp mig hele vejen igennem processen, så jeg følte mig taget godt om og behandlet som en kunde de vil yde en god service for. Leveringen var også hurtig, og alt gik som det sgu.

Hvis du leder efter en tandbeskytter med både stil og kvalitet, så er Monkey Guard helt klart stedet! 🔥

November 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Skøn kunderservice og godt produkt!

Skøn kunderservice. Jeg skulle have en tandbeskytter til min sport og var så heldig at vinde en konkurrence. Rasmus kom forbi og lavede tandaftryk med mig. Han fortalte om de forskellige farver og muligheder samt hans enorme viden indenfor emnet. Han lavede først en prøve som næsten passede perfekt i første hug. Der var en lille rettelse og kort efter lavede han det endelige resultat som passer perfekt. Den sidder helt fast i munden hvilket gør det nemmere når man løber og ikke skal tænke på den kan falde ud. Hele processen varede under to uger, hvilket er hurtigt i en verden som denne. Kæmpe tak! Pris og kvalitet hænger helt klart sammen.

October 29, 2025

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse, fik lavet en haste ordre fordi jeg havde kamp om under 1 uge og vi fik lavet aftryk også kom de ud personligt med den til mig og fik rettet og lavet den perfekt, anbefaler 100%

October 31, 2025

Take a closer look