Lynhurtigt og professionelt udført arbejde og oprydning. Mads kunne svare overbevisende på alle vores spørgsmål. Der var styr på tingene. Kan bestemt anbefales.
Company replied
Vi havde Claus ude på besøg i forbindelse med smuldrende fuger, da vi stod og skulle sælge vores hus. Han vejledte os og forklarede vigtigheden omkring murstenstype, mørtel, vind og vejr mm. E... See more
Company replied
MV Group er et virkeligt fint firma. Vi har brugt dem til imprægnering af mursten og fliseterrasser. Vi har nu 10 års garanti på murværk og ringer helt sikkert til dem når behandlingen skal gentages... See more
Company replied
MV Group er førende specialister i murværk. Afrensning · Indfarvning · Fugtkontrollering · Imprægnering · Fugtmåling · Besigtigelser
Industrivej 8, 6690, Gørding, Denmark

Reply from MV Group
Vi har fået renset vores facade af MV Group, af meget professionelle medarbejder, og nået til et virkeligt flot resultat. Tak.

Reply from MV Group
MV Group har været ude at rette op på mit murværk, hvor fugefarve ikke var som forventet, efter overdragelse af hus.
De har leveret et virkelig flot arbejde med at rette op på fugefarve.

Reply from MV Group
Ekstremt vigtig og brugbar viden!
Derudover ydes der kanon service efterfølgende, da vi står og skal bygge nyt hus og har fået kyndig vejledning omkring vores murstensvalg hertil og hvordan vi sikre os bedst muligt.
Kan absolut anbefale MV Group og specielt Claus! 😀

Reply from MV Group
Inden arbejdets udførelse var de super gode til at rådgive os og arbejdet blev planlagt så det passede med vejrliget. Firmaet kom den aftalte dag præcis og til tiden. To fantastisk søde unge mennesker fra Esbjerg udførte arbejdet og kom pænt hen og sagde farvel og god dag, da de var færdige.

Reply from MV Group
Vi havde besøg af Mads Wellejus far MV Group som virkelig gav os en kanon god service og oplevelse. Han lyttede til vores spørgsmål og kom med ærlige og konkrete svar som vi værdsætter. Ingen tvivl om at han har gjort og gør et super stykke arbejde, og virkelig lytter til kunderne. Vi følte at han havde vores bedste interesser i sinde. Super fyr og god at snakke med, efterlader et indtryk af kanon god service.

Reply from MV Group
Fik i dag (24/08-25) besøg af Tilde og Mads fra MV Group, som skulle imprægnere facaden på mit nybyggede hus.
Ved ankomsten inspicerede de huset og konstaterede hurtigt, at det ville blive vanskeligt at nå helt op til toppen af gavlene uden brug af lift.
Jeg spurgte ind til det slør, jeg tidligere havde fået oplyst, ville forsvinde med tiden. Mads forklarede, at det faktisk ikke ville forsvinde, medmindre det blev fjernet, inden imprægneringen blev udført.
Som kunde er det uvurderlig information – ellers ville vi have stået med et helt nyt hus, hvor sløret/udtrækket aldrig ville forsvinde.
Tak til MV Group for en professionel og ærlig rådgivning samt fantastisk service!

Reply from MV Group
MV har hjulpet os med at rette op på meget store farveforskelle på vores fuger. Vrå mørtelværk havde formentlig blandet forskellig farve i siloen. MV er super dygtige og har 100% styr på at rette op på den slags alvorlige visuelle fejl ved murværket.

Fremragende service

Reply from MV Group
MV Group har hjulpet os med indfarvning af flere mørke mursten i vores hus med den lyse Merkur sten. Vi havde mange områder og en hel facade som var sat til med mørkere udgaver af vores sten, som gav et meget larmende udtryk, som var stik modsat det vi ønskede os med Merkur stenen. MV Group ramte vores lyse sten i første hug og hele huset har nu fået et komplet, lyst og roligt udtryk, lige som vi ønskede det fra starten af.
Stor tak til MV Group og i særdeleshed Christina og Heidi for god service og løsning.

Reply from MV Group
Jeg har entreret med MV Group til udførsel indfarvning af min dobbelt ovelægger over min garage port, som var gule i murstenen udtryk, da resten af min garage er udført rød blødstrøjet, er blevet drillet af mine naboer til flere vejfester, da gavl udtrykket så komisk ud, da overlæggeren streg til himlen !! hjælp mig !!
Efter nok kommentarer om den fejlfarvet overlægger, kontakte jeg Bo fra MV Group og fik den bedste behandling, en rar person og han kunne berolige mig i at den opgave skulle de nok løse👍
I går fik jeg besøg at 2 meget søde piger, Christina ( Bo´s Kone) og hendes søster, et par meget professionelle håndværkere og virkelige kunde mindet, de tog sig den tid til at ramme den helt korrekte farve og var meget grundige, ingen hast, de ville være sikre på at opgaven var løst korrekt og kunden var tilfreds inden de forlod matriklen igen..
Jeg vil meget gerne sige tusinde tak for en super god oplevelse og veludført opgave som i udførte til perfektion, har ikke fortrudt at jeg har entreret med jer og det er ikke sidste gang vores veje mødes..
Danni Brinch
Projektleder - Trigon A/S

Reply from MV Group
Vi har haft MV til at rense og imprægnere vores hus. Efter en god rådgivning, udførte de arbejdet som aftalt og resultatet er virkelig flot.

Reply from MV Group
Virkelig søde og særdeles servicemindede medarbejdere. Alt blev dækket pænt af og vi er virkelig tilfredse med arbejdet.

Reply from MV Group
Vi havde desværre lidt mursten med afskalning på vores hus. Efter en fin dialog med teglværk og MV Produkter blev vores murværk repareret, uden at det er synligt.
Alt i alt en god oplevelse.

Reply from MV Group
Fantastisk resultat efter afrensning af mit murværk!
Jeg har netop fået afrense mit murværk, og jeg er simpelthen imponeret over resultatet! Fra start til slut var hele processen professionel, og arbejdet blev udført med stor omhu og præcision. Muren ser nu som ny ud – al snavs, alger og misfarvninger er væk, og de oprindelige mursten står flot og rene igen.
Servicen var fremragende, og firmaet var både punktlige og imødekommende. De brugte skånsomme, men effektive metoder, så murværket ikke tog skade. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker en flot og velholdt facade!
Fem stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

Good luck!
Vær forberedt på, at direktøren Bo gerne vil slås, hvis han bliver modsagt.
Dårligste service jeg længe har oplevet. Men måske man kan tillade sig det, hvis ikke man mangler arbejde i branchen.
Kan ikke anbefale.

Reply from MV Group
Fik renset og imprægneret mit murværk i 2023, så stadig helt perfekt.

Fik oplyst at produktet virker 3 uger efter man har fuget
Det fjernede ikke det mindste hvilket resulteret i at vi måtte bruge syre til at fjerne så det er et lorteprodukt jeg fik ham der stod for produktet for at få vejledning det endte med at i 20 min blev jeg sådan svinet til af ham
Tak for hjælp siger jeg bare
Har nu haft MV produkter forbi nye hus flere gange for at fjerne rust og andet fra mine mursten.. De har bare leveret høj kvalitet igen og igen.. I dag var de forbi igen og gav verdens bedste kundeservice. Imødekommende, venlig og service mindet unge håndværker !
Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed.