Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

Vi har lige fået imprægneret vores hus

Vi har lige fået imprægneret vores hus, det ser fint ud, bliver spændende, at se hvordan murværket ændre farve når det tører.
En ting er vi dog ikke helt tilfredse med og det er vores vinduer som også er blevet sprøjtet til.
Vi har nu forsøgt med alt mulig rengøring uden at det har hjulpet, i morgen vil vi forsøge med sprit, selvom det er voldsomt brændbart.

September 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft Sylan til at ligge klinker…

Vi har haft Sylan til at ligge klinker i 2 værelser i vores kælder - ca 45 m2. Arbejdet er udført yderst professionelt. Deres medarbejder (Bo) var meget pertentlig og venlig og gik meget op i at alt blev udført rigtig pænt og korrekt. Jeg kan klart anbefale Sylan og vil selv bruge dem til fremtidige opgaver.

January 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Det holder bare!

I efteråret 2016 fik vi facaderenoveret vores gamle hus fra 1929. Det var den helt store omgang med sandblæsning, opretning af sætningsskader, puds og filt, afsluttet med algeafvisende overfladebehandling. Samspillet med andre håndværkere fungerede bare og projektet blev leveret til aftalt tid.
Her godt 7 år senere står facaden fortsat knivskarp - en fornøjelse at se på hver dag!

February 16, 2024

Dårlig service

Jeg synes ikke, at virksomheden fortjener en positiv vurdering. Jeg har haft en dårlig oplevelse, både med firmaet og dets leder. Jeg vil dog foretrække at dele detaljerne i en privat samtale, hvis du er interesseret.

February 16, 2023

Dårlig Imprægnering.

Dårlig Imprægnering.
Plettet murværk efter imprægnering med Sylan Uno.
Efter 2 år begyndte vores murværk på vores bolig at stå plettet i lang tid efter udført imprægnering af Sylan. Efter flere kontakter til firma, lykkes det at få en konsulent ud, Erik Skytte, han tog billeder og ville vende tilbage, men der skete ikke noget. Efter mange forsøg på kontakt, fik jeg til sidste fat i en Jesper Svenningsen som have set billederne, her var svaret, Sylan imprægnering kan ikke blive plettet og at vores murværk bestemt ikke fejlede noget.
Så jeg vil fraråde Sylan imprægnering, det kan let komme til at se plettet ud få år efter de har udført en behandling og firmaet afviser ALT - dårlig stil.

August 15, 2022

Usympatisk og uacceptabel opførsel

Jeg har lige betalt en regning, selvom jeg IKKE havde bestilt Sylan til at komme og behandle mit murværk, men trods det, dukkede de op på min adresse og udførte arbejde imens jeg ikke engang var hjemme. Sylan og jeg havde aftalt at at jeg ville sige til, hvis jeg engang i fremtiden ville have dem til at behandle mit murværk. Herefter insisterede Sylan på at jeg skulle betale halvdelen af udgifterne, trods det at der aldrig var blevet indgået en aftale, hverken på skrift eller mundtligt herom. Jeg har helbredsmæssige udfordringer og har derfor ikke den fornødne styrke til at gå videre med sagen, selvom jeg gentagende gange har forklaret Sylan at jeg aldrig havde bestilt dem til at lave mit murværk. Jeg ønsker blot at få fred, fra et selskab der ubegrundet, bliver ved at presse på for betaling.
Det er udnyttelse på det groveste og en fuldstændig uacceptabel, samt usympatisk behandling af Sylan!
De skulle skamme sig i sådan en grad og jeg håber inderligt andre vil genoverveje brug af dette firma!!!!

December 2, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Algebehandling med pletter som resultat!!!

Vi fik algebehandlet vores hus tilbage i forår/sommer 2018. Lige efter algebehandligen fremkom en masse pletter, som ikke vil forsvinde. Murværket ser mildest talt forfærdeligt ud i de opfugtede områder. Sylan besigtigede murværket og udtalte, at det KUNNE skyldes manglende afrensning efter behandlingen, men vil nu ikke tage ansvar eller udtale sig yderligere omkring det. Hvis nogen har interesse, vil jeg gerne fremsende fotos til skræk og advarsel for andre. Skriv eller ring til 26229891

January 10, 2019

Is this your company?