Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.7

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte en cykel i april måned i år

Jeg købte en cykel i april måned i år. Det var en dyr cykel ved købet blev der sagt, men den var så på tilbud, så derfor købte jeg den.
Efter en lille uge var den klar til levering. På vej hjem fandt jeg ud af at sadlen sad løs, så den spændte jeg selv. Efter et par dage var det galt med styret som jeg også ordnede selv.
Jeg kørte så den, og hver gang jeg mødte en ujævnhed i vejen, raslede forskærm og kæden stødte på kædekassen.
Kørte over med den og fik besked om at det var jo en billig cykel, så skærmen var noget ikke så stabil og det med kæden var bare sådan.
Så skulle cyklen til efterspænding/tjek, hvor jeg havde lavet en liste med problemerne, og hentede cyklen igen da den var meldt klar. Blev oplyst at bagskærmen var spændt fast, men ikke forskærmen som stod på listen, og der skulle også være lavet noget ved kæden fik jeg at vide. Og at det ikke raslede mere fra skærm og kæde. Højre håndtag, som er beklædt med noget læderagtigt var også på listen, da det langsomt gled ud af styret .Det var så skubbet tilbage så nu var alt jo godt.
Jeg kørte de 20 meter ud af indkørslen fra sælger og kørte så over første ujævnhed, hvor skærm og kæde raslede ligesom før, og en uge efter skulle håndtaget igen skubbes op.
Kørte over ned det igen, men det var som det var, det var jo en billig cykel jeg havde købt, så fra den dag jeg købte den var den nu gået fra at være en dyr cykel til en billig cykel. Og der var så ikke inkluderet service på den og de ting jeg havde henvist til kunne åbenbart ikke blive lavet.
Jeg spurgte så hvor cyklen kom fra og fik et firmanavn, som jeg henvendte mig til. De var meget flinke og undersøgte mine spørgsmål. De kunne se at det ikke var en cykel fra dem, da der ikke var klistermærker på cyklen, og det stelnummer der var oplyst var ikke fra det firma heller, så måske kopi tænker jeg.
Det henvendte jeg mig til sælger med som stadig hævder at cyklen stammer fra det firma jeg havde skrevet med, dog uden nogen form for dokumentation.
Og at cyklen var efterspændt og håndtaget lavet en gang, ligesom at sælger godt vidste at det ville ske igen, uden at gøre noget ved det. Og det med efterspænding, er jo svært at tro på, når cyklen ikke var efterspændt ved levering. Og cyklen skulle være prøvekørt og være ok. Det kan den også godt være hvis men kører på et sted uden huller, men hvis man prøver dem udkørsel. jeg havde nævnt for sælger ville man ikke kunne undgå at høre rasleriet.
Så overvej nøje at købe cykel der, når de falder fra dyr til billig på 3 måneder.
Og bed eventuelt om dokumentation om hvor cyklen er købt og tjek der er klistermærker på fra cykel producenten.
I sådan en lille by er det da med at være sikker på hvad man betaler for, som jeg så ikke selv gjorde, da jeg stolede på sælger, som jeg så ikke gør mere.

April 8, 2025
Unprompted review
Advertisement

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look