See what reviewers are saying
Artikel nooit ontvangen omdat PostNl het nooit op mijn adres heeft afgeleverd, maar rechtstreeks bij een postpunt kilometers van waar ik woon en voor mij niet bereikbaar. Er zijn minstens 12 officiël... See more
Company replied
Bestelling was niet meer op voorraad. Mail ontvangen met enkele opties of geld terug. Ander product uit de opties gekozen en de dag nadien ontvangen. Super!
Company replied
Ik ben heel tevreden van mijn aankoop maar een ding vind ik spijtig het hogesom voor verzending daarom zal ik niet vlug meer bestellen sorry
Company details
Written by the company
Belgische online dierenwinkel voor honden en katten met aantrekkelijke prijzen. Ons ruime assortiment van meer dan 10.000 artikelen zal ongetwijfeld aan ieders wens en budget beantwoorden.
Contact info
3800, Sint-Truiden, Belgium
- info@mypetbuddy.be
- mypetbuddy.be
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Na 2,5 week geen enkele update over…
Na 2,5 week geen enkele update over wanneer de kattenhalsband zou worden geleverd. Na navragen bleek er iets mis te zijn gegaan. Duurde nog 1,5 voordat het daadwerkelijk werd bezorgd: of… zij zeggen dat het is bezorgd maar wij hebben niets ontvangen.
Bestelling gedaan voor tussendoortjes…
Bestelling gedaan voor tussendoortjes voor mijn hond, ze vindt het zeer lekker. Volgende keer bestel ik zeker terug!
BIJNA ALLES GEVONDEN
De hond kan zich te makkelijk uit zijn…
De hond kan zich te makkelijk uit zijn tuigje wurmen

Reply from MyPetBuddy
Blij met de snelle correcte levering…
Blij met de snelle correcte levering waarvoor dank 👍

Reply from MyPetBuddy
Alles mooi op tijd geleverd.
Alles mooi op tijd geleverd.
Geen enkele beschadiging !
En is zoals beschreven.
Mijn hond is gek op de snoepjes en speeltjes !

TEVREDEN
Goede producten en snelle service. Hondjes waren blij. Enig minpunt veel te grote kartonnen doos voor kleine inhoud.

The Trustpilot Experience