Erg fijne producten voor onderweg én thuis
Ik ben erg tevreden over de producten van MyRoyalBaby. De XL babydoekjes zijn echt een uitkomst. Doordat ze zo groot zijn, heb je meestal maar één doekje nodig en maximaal twee per luierwissel. Dat scheelt niet alleen in gebruik, maar maakt het verschonen ook een stuk makkelijker.
Ook de natuurlijke zonnebrand SPF 50 bevalt uitstekend. De crème smeert prettig uit, laat geen witte waas achter en voelt niet vettig aan op de huid. Dat is voor mij een groot pluspunt, zeker bij dagelijks gebruik.
Daarnaast zijn de travel doekjes ideaal voor onderweg. De verpakking is een stuk kleiner dan normale doekjesverpakkingen, waardoor ze gemakkelijk in een luiertas, handtas of kinderwagen passen zonder veel ruimte in te nemen.
De producten zijn iets prijziger dan sommige alternatieven, maar eerlijk gezegd is dat het wat mij betreft absoluut waard. De kwaliteit is uitstekend en je merkt echt verschil met vergelijkbare producten van andere merken!
Al met al fijne, praktische producten van goede kwaliteit. Zeker een aanrader voor ouders die gemak en kwaliteit belangrijk vinden!

Reply from MyRoyalBaby