Jeg bruger Tobias fast til content i…
Jeg bruger Tobias fast til content i mit firma, det fungere ubeklageligt!
Der er altid nye ideér, scriptsskrivning, og en professionel tilgang til content marketing
/ en meget tilfreds kunde
Jeg bruger Tobias fast til content i mit firma, det fungere ubeklageligt!
/ en meget tilfreds kunde
Kan anbefales! Alt gik rigtig fint, Tobias er super dygtig til sit arbejde.
Fantastisk menneske!
Tobias er en verdensklasse fyr med hjertet på rette sted! Hans kompetencer indenfor marketing og vækst er unikke og mega værdifulde, og jeg giver derfor mine allerbedste anbefalinger.
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Tobias som content creator, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Tobias formår virkelig at forstå vores vision og værdier, og han har skabt fantastiske videoer og content til vores klinik, som både er professionelle og kreative.
Han er detaljeorienteret og dedikeret, og han leverede arbejdet hurtigt og med kvalitet. Tobias er super nem at arbejde sammen med – altid positiv, imødekommende og fuld af gode idéer.
Vi kan varmt anbefale Tobias til alle, der har brug for en professionel og engageret content creator.
Tusind tak for samarbejdet!
Vi har haft Tobias på besøg på vores guldsmedeværksted for at lave nogle videoer om os som vi kan bruge på SoMe. Han var lynhurtigt til at afkode hvad vi skulle bruge, og har leveret præcis hvad vi havde aftalt i en super god kvalitet! Virkelig god evne til at fange essensen af vores arbejde, atmosfæren og de processer vi ellers er for dårlige til at få vist. Meget fleksibel og professionel - Tobias får de vameste anbefalinger her fra!
Tobias hjalp os med at skyde noget video content til vores TikTok profil. Han var utrolig hjælpsom og meget fleksibel gennem hele processen. Tobias var hurtig til at levere materialet, og tilpassede sig altid efter vores ønsker og behov.
Tobias har hjulpet os med at lave udendørs video til flere af vores ejendomsprojekter. Han har overholdt alle aftaler der er blevet lavet og har leveret et flot slutprodukt hurtigt og rettidigt.
Tobias har mine varmeste anbefalinger til at lave bolig videoer.