Company details

1. Clothing Store
  2. Men's Clothing Store
  3. Women's Clothing Store

Information provided by various external sources

Gi dine nære og kjære en gave som kommer til å vare lenge. Sett navn på gaven for å vise mottageren ekstra omtanke og kjærlighet.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Ikke tillitsvekkende kundebehandling

16.03.2025: Jeg bestilte varer fra NameOn, og fikk ordrebekreftelse på mail samme dag.

17.03.2025: Pengene ble trukket fra min konto.

08.04.2025: Jeg sender mail og etterspør mer informasjon om sporing av pakken.

12.04.2025: Jeg sender mail: "Jeg ønsker å heve kjøpet. Har ikke hørt noe fra dere annet enn å motta en eneste mail med bekreftelse på bestilling 16.03.2025. Leser på nett at dere er konkurs. Hvorfor tar dere imot bestillinger fortsatt?"

02.09.2025: Refusjon kommer inn på min konto, via Klarna.

10.09.2025: Mail fra NameOn: Overskrift i mailen: "NameOn AS: Oppdatering gjeldende bestilling fra nameon.no"

"NameOn AS
Kjære kunde

Først og fremst - unnskyld.

Nå er vi tilbake - og vil gjøre det godt igjen.

Vi har nå full oversikt og ser du har en bestilling hos oss. Se kopi nedenfor.
* Du valgte Klarna som betalingsmåte
* Ingenting er trukket fra din konto - reservert betaling i Klarna er refundert og tilbakebetalt til din konto
* Vi håper du ønsker de bestilte varene - og vi sender deg disse - uten forhåndsbetaling

Slik fungerer det:
Vi legger en faktura i pakken. Du får varene først og betaler etterpå.

Svar på denne eposten med et «JA» for å bekrefte - eller endre ordren. Ønsker du noen endringer eller legge til noen nye varer på bestillingen, så skriv dette i den samme eposten, så legger vi dette inn i din ordre.
Om du synes det er enklere å legge inn en ny ordre, så send oss en kort e-post så sletter vi denne.

PS! Nå kjører vi en STOR åpningskampanje
* Vi holder gamle priser i en uke til - og har mange gode tilbud til høstferie og julegaver.
* Se kampanjen på (lenke til nettsiden deres)."

Her er kopi av din ordrebekreftelse:

Ordrenummer: xxxxxx (lagt inn den 16.03.2025."
(Og vedlagt hele min tidligere bestilling under)

24.09.2025: Ny mail fra NameOn:
Overskrift i mailen: "Ubehandlet ordre fra NameOn"

"Hei.

Nettbutikken og e-posten vår har dessverre vært nede en periode. Vi sendte deg for litt siden en kopi av din ordre fra tidligere i år med tilbud om få varene til de samme lave prisene om ønsket. Vi hørte ikke noe fra deg, og fikk ikke en bekreftelse eller avkreftelse på om du fortsatt ønsker varene.

Bekreft gjerne nå, så setter vi i gang med produksjonen og sender varene rett til deg - enkelt, trygt og raskt!

NB! Du beholder de samme gunstige prisene som da du bestilte. Ønsker du å endre eller legge til noe, send oss bare en e-post - eller legg det inn som en ny bestilling i nettbutikken.

Mvh NameOn Kundeservice (med lenke til nettsiden)"

Nei, NameOn, dette går bare ikke an. Denne saken provoserer meg! Jeg hevet kjøpet, og dere lytter ikke. Hvordan kan dere forvente at jeg som kunde skal kunne stole på dere? Ser frem til å slette mine opplysninger hos dere, jeg ønsker ikke mer kontakt.

March 16, 2025

Ikke handle her!

Bestilte varer i mai som aldri kom. Nå har de tydeligvis åpnet ny nettbutikk og lyver om hvorfor nettbutikken har vært nede «en periode». Tilbyr oss som ikke mottok vare å bestille de til gammel pris.

«Nettbutikken og e-posten vår har vært nede en periode, fordi vi samtidig har flyttet til nye lokaler og oppgradert systemene våre. Vi forstår godt om du har vært frustrert. Det førte dessverre til store utfordinger, og det beklager vi.»

De gikk jo konkurs i januar! Bare å google det!

August 22, 2025

❌❌VARSEL! IKKE BESTILL HER‼️‼️

VARSEL!! IKKE bestill her!! Selskapet er konkurs, og lokalene i Oslo er helt skrapet og tomme.
Her får du ingen varer.
Info finnes på selskapsnavn OnCampus AS, org.nr. 816 016 282.
Hjemmesiden er fortsatt oppe fordi den er tilknyttet et annet org.nr som ikke juridisk er slått konkurs ennå (Name On, 827 015 202) - Men dette selskapet har ingen maskiner, varelager, ansatte eller lokaler, og derfor kan det heller ikke produseres noen varer herfra.

May 29, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Fant disse opplysningene om konkursen…

Fant disse opplysningene om konkursen som var i januar i år, 2025. Får ikke lime inn lenke, så jeg limer inn det jeg fant her:
Nettbutikken Nameon.no, kjent for sin brodering på gaveartikler, er slått konkurs etter en periode med økonomiske vanskeligheter. Konkursbegjæringen ble levert inn i Sverige til Borås tingrett den 17. januar 2025.

Nameon.no, som altså har sitt sete i Borås, har vært et heleid datterselskap av norske Oncampus AS. I andre halvår 2023 ble morselskapet slått konkurs, noe som fikk betydelige konsekvenser for Nameons økonomi.

May 5, 2025

Samme opplevelse….

Da forstår jeg at vi er fler som opplever det samme. Har også bestilt og fått bekreftelse, men ingenting mer. Har ringt flere ganger med samme beskjed om mange som ringer oss nå, vent eller trykk 9 og vi ringer deg opp. Skrevet mail også - null respons.
Benyttet de før uten problem.

April 10, 2025

Nameon er konkurs?

Bestilte varer 21.03.25, dette var en dårlig idé. Fikk en ordrebekreftelse umiddelbart, utenom det er det ingen respons på verken mail eller telefon på spørsmål.

Etter litt googling virker det som at nettbutikken gikk konkurs 12.03.25. Det kan virke som at de har, uten å formidle dette via sosiale nettverk eller på nettsiden, bare har forlatt selskapet uten videre oppfølging?

April 8, 2025

Styr unna!

Styr unna! Bestilte pakke 1 mars og har enda ikke mottatt den, over 4 uker senere. Ikke svarer de på mail eller mobil heller.

March 1, 2025

Styr unna denne nettbutikken

Styr unna denne nettbutikken. Bestilte en vare 13.03., men har hittil ikke mottatt varen eller oppdatering om orderen.Har forsøkt å få kontakt gjentatte på e-post, telefon og chat. Ingen reaksjon!! Har benyttet betalingsalternativ Klarna og jeg kommer ikke til å betale før jeg har mottatt varen. Jeg vurderer også å varsle Forbrukerrådet om denne useriøse aktøren.

April 4, 2025

Styr unna

Har bestilt varer som jeg ikke har mottatt, er over 3 uker siden.
Er helt umulig å få kontakt med de.
Har både ringt og sendt mail i over 1 uke, uten at de ringer opp igjen eller svarer på mail.

March 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service

Jeg bestilte en vare som nok var litt utenom det vanlige til en kollega som skulle slutte. Både font og tekst var noe som krevde litt ekstra. NameOn snudde seg rundt og lagde et kjempe kult sitteunderlag. Veldig god service. Vil anbefale de på det sterkeste!

February 18, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Jeg er veldig skuffet over kvaliteten…

Jeg er veldig skuffet over kvaliteten på noen av håndklærne jeg mottok. Jeg bestilte 4 separate badehåndklær. De var brodert på et lav kvalitets håndkle fra Jysk, skuffende å gi bort. På den store pakken med fire håndklær hadde håndklærne bedre kvalitet og som på bildet i katalog.

December 8, 2024

Termokopp med dårlig print

Jeg mottok en nydelig termokopp med personlig tekst i morsdagsgave i år. Etter kort tid begynte teksten å flasse av. Jeg tok kontakt med Nameon, og det ble enighet om at det var en reklamasjon. De skrev også at de kunne se at årsaken var at de hadde gravert for langt ned. Jeg skulle få en ny kopp når de fikk den på lager i mai/juni. Jeg hørte aldri mer fra dem og har sendt dem 4 henvendelser for å minne dem på saken, men ingen har svart på henvendelsene.

April 1, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look