Mye gøye varer som ikke finnes av i…
Mye gøye varer som ikke finnes av i Norge. Mye godt.
Bor i nærheten og valgte å hente på utlevering. Raskt pakket og klart. Super hyggelig kar 😁
Blir nok ny bestilling herfra igjen ved senere anledning 😁
Nammenam er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på unikt godteri, snacks og drikke fra hele verden. Vi startet med et ønske om å gjøre spennende og populære produkter mer tilgjengelige for norske kunder – uten at man må bestille fra utlandet eller betale urimelige fraktkostnader. Vi fokuserer på kvalitet, autentiske varer og rask levering i Norge. Sortimentet vårt består av både kjente merkevarer og limited editions som ofte er vanskelige å få tak i. Vi jobber kontinuerlig med å finne nye produkter som gir kundene våre noe annerledes enn det man finner i vanlige dagligvarebutikker. For oss handler det ikke bare om å selge produkter, men om å levere en god totalopplevelse – fra bestilling til pakken er levert. Vi er opptatt av tydelig informasjon, trygg betaling og god kundeservice. Som norsk aktør ønsker vi å bygge en seriøs og langsiktig nettbutikk med høy tillit. Derfor setter vi stor pris på ærlige tilbakemeldinger fra kundene våre. Anmeldelser hjelper oss med å forbedre oss og gir nye kunder trygghet når de handler hos oss. Vi leverer raskt over hele Norge og jobber hver dag for å gjøre Nammenam til et naturlig valg for deg som liker noe litt mer spennende.
Nesttunvegen 115, 5221, Bergen, Norway
Mye gøye varer som ikke finnes av i Norge. Mye godt.
Blir nok ny bestilling herfra igjen ved senere anledning 😁
Utrolig flott kundeservice ♥️bestilte feil med henting og ikke sende. Likevel fikk jeg bestillingen min uten problem på under 5 dager♥️
Mye utvalg sjokolade, vingummi, chips, brus og energi drikke. Enkel nettside. Super rask levering. Kan anbefales på det sterkeste
Veldig bra kundeservice og utrolig rask levering! 🤗

Reply from Nammenam
Stort utvalg med mye spennende! Allerede bestilt 3 ganger og kommer definitivt til å bestille igjen ☺️ Godt pakket og rask levering ikke minst!

Reply from Nammenam
Spennende utvalg,rask levering og god kundeservice 👌

Reply from Nammenam
Veldig fornøyd! 😍 Kjøpte både godteri og noe leskende, og det var så mye spennende man ikke får tak i vanlige butikker i Norge. Både voksne og barn i heimen fikk seg noen favoritter☺️ Leveringen var rask også. Kommer definitivt til å bestille mer snart til å fylle i påskeeggene! 🍬🥤

Reply from Nammenam
Kom over Nammenam litt tilfeldig og ble egentlig ganske imponert.
De har masse snacks og godteri du ikke finner i vanlige butikker i Norge, så det er gøy å sitte og bla gjennom og finne ting man har sett på nett eller fra andre land.
Nettsiden er enkel å bruke og det er lett å finne frem.
Bestillingen gikk også helt fint.
Kommer definitivt til å bestille igjen når jeg får lyst til å prøve noe nytt eller bare vil ha litt annerledes snacks enn det man får i butikken.

Reply from Nammenam
Bestilte på søndag og onsdag morgen var pakken klar for henting hos posten 👏. Godt pakket og en positiv opplevelse av handelen. Mye spennende godteri og drikke. Kommer tilbake igjen 😊