NATURAL SKIN CLINIC - salon kosmetyczny Kraków Reviews 7

4.3

Company details

1. Beauty Salon

Written by the company

NATURAL SKIN CLINIC to salon kosmetyczny w Krakowie specjalizujący się w wysokiej jakości zabiegach kosmetycznych na twarz i ciało oraz w bezpiecznych i skutecznych procedurach kompleksowej poprawy wyglądu z zakresu medycyny estetycznej. NATURAL SKIN CLINIC oferuje szeroki zakres sprawdzonych zabiegów kosmetycznych i kosmetologicznych, które pomagają zadbać o zdrowy wygląd skóry oraz podkreślić naturalne piękno. W naszej ofercie znajdują się m.in.: ZABIEGI NA TWARZ – kompleksowa pielęgnacja dla pięknej i zdrowej skóry: oczyszczanie twarzy, rewitalizacja skóry, zabiegi poprawiające jej kondycję, peelingi chemiczne oraz złuszczanie naskórka. MEDYCYNA ESTETYCZNA – zabiegi podkreślające naturalne rysy twarzy: modelowanie owalu twarzy, redukcja zmarszczek, powiększanie ust, ujędrnianie i odmładzanie skóry twarzy, zabiegi na opadające powieki, redukcja cieni pod oczami, usuwanie drugiego podbródka, blizn i włókniaków, a także modelowanie brody. ZABIEGI NA CELLULIT – skuteczne wsparcie w walce o gładką skórę: endermologia oraz karboksyterapia. MASAŻE TWARZY – chwila relaksu i odprężenia: masaż kobido oraz relaksacyjny masaż twarzy, szyi i barków. ZABIEGI DLA KOBIET W CIĄŻY – bezpieczna pielęgnacja i relaks dla przyszłych mam: oczyszczanie twarzy, peeling chemiczny oraz masaż twarzy. ZABIEGI KOSMETYCZNE DLA MĘŻCZYZN – pielęgnacja dopasowana do potrzeb męskiej skóry: redukcja tkanki tłuszczowej, lifting twarzy, oczyszczanie, usuwanie włókniaków, rewitalizacja skóry, peeling chemiczny oraz złuszczanie naskórka. ZABIEGI NA SKÓRĘ GŁOWY – troska o zdrowie skóry głowy i włosów: mezoterapia igłowa oraz karboksyterapia. DEPILACJA LASEROWA – długotrwała gładkość skóry: depilacja z wykorzystaniem lasera diodowego. Oferowane zabiegi kosmetyczne i procedury kosmetologiczne opierają się na sprawdzonych oraz naukowo potwierdzonych metodach. W naszym gabinecie wykorzystujemy nowoczesne urządzenia, innowacyjne technologie oraz zaawansowane techniki z zakresu kosmetologii i medycyny estetycznej. Dzięki temu możemy zapewnić wysoki poziom bezpieczeństwa oraz indywidualne podejście do każdego klienta. Naszym priorytetem jest indywidualne podejście do Klienta, które łączymy z najwyższymi standardami bezpieczeństwa i skuteczności. Wykwalifikowany personel opiera się na aktualnych badaniach z dziedziny kosmetologii, dermatologii i medycyny estetycznej, dzięki czemu każda wizyta w NATURAL SKIN CLINIC to gwarancja doskonałych rezultatów. Zapraszamy do naszego salonu w Krakowie, gdzie piękno staje się rzeczywistością – zarezerwuj wizytę i pozwól nam zadbać o Ciebie!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Dobry kosmetolog z Nowosądeckiej

Jako stała klientka z Nowosądeckiej, szczerze polecam oczyszczanie wodorowe w Natural Skin Clinic. To był strzał w dziesiątkę na moje rozszerzone pory i zaskórniki. Profesjonalna Pani kosmetolog przeprowadziła zabieg, po którym moja skóra przestała się świecić, jest dogłębnie nawilżona i odzyskała zdrowy blask. Jeśli szukacie miejsca, gdzie medycyna estetyczna łączy się z relaksem, to jest to najlepszy salon kosmetyczny. Idealny sposób na usuwanie zanieczyszczeń i odświeżenie cery. Na pewno wrócę do tego gabinetu w Krakowie!

April 14, 2026
Advertisement

Najlepszy kosmetolog na Podgórzu Duchackim

Jestem z Podgórza Duchackiego w Krakowie i NATURAL SKIN CLINIC mam dosłownie po drodze, ale to jakość sprawia, że wracam regularnie. Zabiegi są zawsze dokładnie dobrane do skóry, wszystko jest jasno wytłumaczone, bez pośpiechu i bez wciskania czegokolwiek. Widać duże doświadczenie i bardzo wysoki standard pracy. Atmosfera spokojna, czysto, pełen komfort i poczucie bezpieczeństwa. To zdecydowanie jedno z najlepszych miejsc beauty w Podgórzu Duchackim – polecam każdemu, kto szuka profesjonalnej i rzetelnej opieki kosmetologicznej.

February 3, 2026

Zabiegi poprawiające kondydcję skóry

Skorzystałam z zabiegów poprawiających kondycję skóry w NATURAL SKIN CLINIC w Krakowie i mogę śmiało powiedzieć, że to była doskonała decyzja. Moja cera była zmęczona, matowa i pozbawiona blasku, a po serii zabiegów skóra dosłownie odżyła. Kosmetolożka dobrała plan pielęgnacyjny z mezoterapią mikroigłową i termoliftingiem – wszystko wykonane w super atmosferze i bardzo czystym gabinecie. Skóra jest w efekcie napięta, gładka i wygląda zdrowo nawet bez makijażu. Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy chcą przywrócić swojej cerze energię i świeży wygląd.

November 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Oczyszczanie wodorowe twarzy na poziomie

Świetne miejsce – przytulny gabinet i zawsze pachnąca świeżo parzona kawa! Z sesji oczyszczania twarzy wychodzę zawsze odmieniona. Oczyszczanie wodorowe twarzy wykonywane jest z precyzją i dbałością o każdy szczegół, a sama kosmetyczka to ciepła osoba pełna pasji, z którą czas mija błyskawicznie 🥰. Po trzech wizytach skóra jest jędrna, gładka i promienieje zdrowym blaskiem. Polecam z całego serca i już nie mogę się doczekać kolejnej serii!

August 5, 2025

Reply from NATURAL SKIN CLINIC - salon kosmetyczny Kraków

Bardzo dziękujemy za tak piękne słowa i zaufanie! 💛 Cieszymy się, że oczyszczanie wodorowe twarzy w NATURAL SKIN CLINIC przyniosło tak widoczne efekty i miłe wrażenia. To dla nas ogromna motywacja, by każdy zabieg był wykonany z taką samą starannością. Do zobaczenia na kolejnej wizycie! ✨

Rated 5 out of 5 stars

Najlepsze zabiegi na twarz w Krakowie

Byłam kilka razy w salonie i robiłam zabiegi na twarz - zawsze był dokładnie to czego potrzebowałam i jak potrzebowałam. Raz dobrze dopasowany peeling i mezoterapia pod moją cerę innym razem złuszczanie naskórka - polegałam na kosmetolożce. Zabiegi zawsze się odbywają w super-czystym gabinecie. Świetne podejście i pełen profesjonalizm podczas każdej wizyty w salonie – polecam każdemu, kto chce odświeżyć twarz i spędzić dobrze popołudnie.

June 5, 2025

Reply from NATURAL SKIN CLINIC - salon kosmetyczny Kraków

Dziękujemy serdecznie za tę opinię! 🌸 To dla nas ogromna radość, że zabiegi w NATURAL SKIN CLINIC – od peelingów i mezoterapii po złuszczanie naskórka – spełniają oczekiwania i odpowiadają na potrzeby skóry. Zawsze dbamy o sterylne warunki oraz indywidualne podejście, dlatego tak miło słyszeć, że czuje się Pani zaopiekowana podczas każdej wizyty. Do zobaczenia na kolejnych zabiegach! ✨

Advertisement

Depilacja laserowa w NATURAL SKIN CLINIC

Depilacja laserowa w NATURAL SKIN CLINIC był strzałem w dziesiątkę! Skóra była wyraźnie gładsza, a włoski słabsze. Zabieg szybki i bez większego dyskomfortu. Profesjonalna obsługa, sterylne warunki i bardzo miłe podejście do klienta. Na pewno wrócę na kolejne wizyty i serdecznie polecam klientkom z Krakow!

May 15, 2025

Reply from NATURAL SKIN CLINIC - salon kosmetyczny Kraków

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! 🌸 Cieszymy się, że depilacja laserowa w NATURAL SKIN CLINIC przyniosła świetne efekty i przebiegła komfortowo. Satysfakcja naszych klientek z Krakowa jest dla nas największą nagrodą. Do zobaczenia na kolejnych wizytach! ✨

Rated 5 out of 5 stars

Zabieg na twarz kwasem hialuronowym

Polecam gabinet beauty NATURAL SKIN CLINIC w Krakowie ❤️ Korzystałam z zabiegu na twarz kwasem hialuronowym i jestem zachwycona efektami! Moja skóra wygląda pięknie, jest nawilżona i wygląda młodziej. Atmosfera w salonie jest cudowna – pełen relaks, profesjonalizm i fajna atmosfera w zespole kosmetyczek. Pani kosmetolog która robiła mi zabieg na twarz była super miła i dokładnie wyjaśniła każdy etap zabiegu, a sam kwas hialuronowy tak jak trzeba użyty. 💆‍♀️✨
Na pewno wrócę do salonu i gorąco polecam każdemu, kto chce zadbać o siebie i dać sobie chwilę w bardzo miłym otoczeniu!

February 13, 2025

Reply from NATURAL SKIN CLINIC - salon kosmetyczny Kraków

Bardzo dziękujemy za piękną opinię i ciepłe słowa! 😊 Cieszymy się, że zabieg z kwasem hialuronowym spełnił Pani oczekiwania, a atmosfera w naszym gabinecie sprawiła, że mogła Pani poczuć pełen relaks. Zawsze staramy się, by każda wizyta była przyjemnością i profesjonalnym doświadczeniem. Oczywiście serdecznie zapraszamy ponownie na zabiegi w naszym salonie beauty – będzie nam bardzo miło Panią gościć! 💖✨

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół NATURAL SKIN CLINIC

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look