Company details
Written by the company
Neness Sverige är ett svenskt företag som erbjuder exklusiva och prisvärda parfymer. Våra dofter är noggrant utvalda för att passa olika stilar, personligheter och tillfällen. Vi fokuserar på hög kvalitet, långvariga doftupplevelser och stilren design i ett kompakt format – perfekt att ha med sig i väskan eller på resan. Hos oss hittar du både enstaka dofter och förmånliga doftpaket, perfekta som gåva eller för egen njutning. Vi erbjuder snabb leverans, personlig kundservice och en trygg shoppingupplevelse via vår webbshop www.neness.se. Upptäck din nästa signaturdoft med Neness!
Contact info
Radarvägen 15, LGH 1803, 183 61, Täby, Sweden
- info@neness.se
- neness.se
Jättefina dofter och väldigt bra…
Jättefina dofter och väldigt bra kvalitet i förhållande till priset.
Snabb leverans och fint paketerat. Rekommenderas!
Mycket nöjd med mitt köp
Mycket nöjd med mitt köp. Fick en mycket bra beskrivning av parfymen vid mailkontakt med Julia, en kunnig person, vars beskrivning sedan visade sig stämma mycket bra med verkligheten. Dessutom snabb leverans.
Kan klart rekommenderas.
Väldigt fina dofter
Väldigt fina dofter. Jag gillar dem verkligen och använder dem ofta!
Passar perfekt både på en fest och på jobbet. Stort utbud. Väldigt nöjd! Rekommenderas varmt.👍
Mycket långvariga och vackra dofter…
Mycket långvariga och vackra dofter till ett mycket bra pris🌸 rekommenderar👌👌👌
Tycker produkterna är toppen
Tycker produkterna är toppen! Perfekta presenter också!
Snabb leverans och fantastiska dofter
Bra kvalité och prisvärt
Bra kvalité på parfymerna. Extremt bra pris på de och lätt att ta med sig. Smidigt, luktar gott och billigt. Rekommenderar stort
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.