God rengøring og god kommunikation…
God rengøring og god kommunikation herom; også ift særlige ønsker og midlertidige behov.
Vi er dedikerede til at levere førsteklasses rengøringstjenester til både private hjem og erhvervsvirksomheder. Vi forstår vigtigheden af et rent og indbydende miljø, både i hjemmet og på arbejdspladsen. Vores dygtige team af erfarne rengøringsfolk er klar til at tackle enhver opgave med professionalisme, omhu og effektivitet.
Skovhaven 10, 5464, Brenderup, Denmark
No recent history of asking for reviews
Vi får gjort rent en gang om måneden og er meget tilfredse. Agnes og hendes ansatte er både hurtige og effektive - og prisen er fair!
Vi har haft fast rengøring de sidste 5 år, det har været i top, intet at klage over. De udfører et rigtig godt stykke arbejde.
Jeg vil varmt anbefale rengøringsfirmaet NewAim. Firmaet arbejder grundigt og leverer altid arbejdet til tiden. Derudover er servicen meget venlig og professionel. NewAim er en virkelig god og pålidelig virksomhed, som jeg trygt kan anbefale til andre.
Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Newaim til rengøring af mit hjem, og jeg kan ikke anbefale dem nok! Fra det øjeblik, jeg kontaktede dem, var deres kundeservice i top. De var hurtige til at svare på mine spørgsmål og give mig et klart overblik over priser og tjenester.
Da rengøringsholdet ankom, var de venlige og professionelle. De gik straks i gang med arbejdet og efterlod mit hjem skinnende rent. Jeg var især imponeret over, hvor grundigt de gjorde rent, selv de svære steder blev taget hånd om.
Alt i alt har jeg haft en fantastisk oplevelse med Newaim og Agnes, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge dem og anbefaler dem kraftigt.
Haft Newaim til at gøre rent i 2 år. Er meget tilfreds de kommer som aftalt og gør deres arbejde godt.
Agnes og hendes ansatte gør et fantastisk stykke arbejde. Altid super resultat. Grundig rengøring og et serviceniveau top.
Jeg har ikke en fast aftale med Agnes, men kontakter hende når behovet opstår og hun rykker altid hurtigt ud.
Kæmpe anbefaling herfra!
den bedste rengøring! 😀 vi kan kun anbefale Newaim - den bedste service og altid flot rengøring! 😊
Grundig og hurtig rengøring med god kommunikation til personale 😊 har kun været glad for deres service 😊
Jeg er utrolig tilfreds med rengøringsservicen, som dette Newaim tilbyder. Deres rengøringsteam er meget pålidelige, leverer en høj standard af rengøring og er yderst professionelle. Jeg værdsætter deres evne til at kommunikere effektivt og deres dygtighed i det arbejde, de udfører. Jeg har kun ros til overs for dette rengøringsfirma og vil varmt anbefale dem til alle, der leder efter en pålidelig og dygtig rengøringsservice."
God firma rengøring. super dygtige og fleksibel. Tak for det
Newaim yder en professionel og grundig service.
Hos os har de sågar vekslet/roteret mellem forskellige gøremål fra gang til gang.
Dejlig flydende kommunikation og rengøring i topklasse!
Kan kun anbefale Dem til alle.
Har været trofast kunde hos Newaim igennem flere år. Er super tilfreds, grundig rengøring hver gang i stort hus, med både børn og hunde. Kan varmt anbefale Agnes og hendes personale.
Vi har brugt Newaim over en længere periode (år) - og har været super tilfredse! Et stort hus med 1. sal, hund og børnefamilie 😊.
Halyna gør et fantastisk stykke arbejde. Hun er sød, udadvendt og er hurtig, grundig og dygtig. Og så elsker hun små hunde 😊.
Vi har kun frasagt os rengøringen, idet vi lige er flyttet i nyt, mindre hus - der ikke kræver så meget
rengøring :-)
Jeg kan kun give Newaim, Agnes og Halyna mine bedste anbefalinger.
NEWAIM
Et firma værd at anbefale. Meget god pris og fremragende kvalitet.
Super god rengøring - overholder tider og er samtidig flexible.
de bedste anbefalinger
God - grundig, punktlig og fleksibel rengøring gennem flere år - kan kun anbefales.