NexxtStream SUP Boards Reviews 49

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Mooie kleuren. Gestroomlijnde model maakt het geschikt voor beginners én gevorderden. Lijkt onverwoestbaar; kan tegen een stootje. Ik ervoer meer grip met mijn voeten dan op alle andere SUP’s - ik gu... See more

Company details

1. e-Commerce Service

Written by the company

NexxtStream SUP Boards is dé shop voor hoogwaardige opblaasbare Stand Up Paddle Boards van het meest populaire formaat op de Europese markt. De SUPs van NexxtStream zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde peddelaars. Ga snel naar de shop voor de ultieme SUP-ervaring op het water!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Goede prijs

Goede prijs, zeer compleet product, compleet met pomp, plakspullen, waterdichte tas, rugzak.

September 21, 2025

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je SUP-set. Veel plezier met je nieuwe SUP op het water!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne service en prima producten!

In eerste instantie een B-stock deal gesloten, maar deze was toch niet meer beschikbaar. Vervolgens een goede aanbieding gekregen op twee volledig nieuwe Sup sets. Bij levering bleek er iets te missen in de doos, maar ook dit was erg snel weer opgelost zonder veel moeite. Samenvattend heel te vreden over de service en de producten zijn ook dikke prima!

September 17, 2025

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de producten. We wensen je veel plezier op het water!

Goed meegedacht!

Helaas was het artikel dat we hadden gekozen uitverkocht, ze konden op moment niet iets gelijkwaardig leveren en we hadden min of meer afscheid van elkaar genomen. Na ruim een week kreeg ik alsnog een berichtje dat ze een gelijkwaardig alternatief konden leveren. Dat getuigd van meedenken. Bedankt!

September 5, 2025

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat ons meedenken werd gewaardeerd en dat je uiteindelijk een geschikt alternatief hebt ontvangen. We wensen je veel plezier met je SUP!

Top kwaliteit/prijsverhouding

Snelle levering en een zeer goed supboard. Top kwaliteit/prijsverhouding.

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit/prijsverhouding van je SUP. We wensen je veel plezier op het water!

Rated 5 out of 5 stars

Snel contact met de verkoper die we via…

Snel contact met de verkoper die we via marktplaats tegen kwamen.
Helaas was hetgeen we zochten niet meer leverbaar, maar ze boden een goed alternatief.
Mooie sub ook met veel spullen erbij.

We zijn er erg blij mee

September 3, 2025

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het contact snel verliep en dat het alternatief goed bij jullie past. We wensen jullie veel plezier met jullie mooie SUP en de extra spullen!

Goede ervaring

Er werd vlot en adequaat op mijn vragen gereageerd. Ook de afhandeling en verzending verliepen vlot. Alles was netjes ingepakt toen ik het kreeg.

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze service en dat alles netjes en vlot is verlopen. We wensen je veel plezier met je SUP!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering. Prima service verleend.

September 22, 2025

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze service. We wensen je veel plezier met je SUP!

Rated 4 out of 5 stars

Duidelijke communicatie via appcontact…

Duidelijke communicatie via appcontact gehad en vervolgens een correcte levering thuis ontvangen

September 20, 2025

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat de levering correct is verlopen. We wensen je veel plezier met je SUP!

Rated 3 out of 5 stars

Lokkertje

Ik kan het mis hebben maar ik heb toch sterk de indruk dat de licht beschadigde supboards waarmee wordt geadverteerd op marktplaats een lokkertje zijn. Als je te horen krijgt dat ze net op zijn (weken geleden) en je blijft ermee adverteren en ik hoor nu nog steeds dezelfde reacties geeft dat te denken.

September 14, 2025
Unprompted review

Beste,

Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je deze indruk hebt gekregen. We doen er altijd alles aan om onze voorraad up-to-date te houden en duidelijke informatie te geven over beschikbaarheid. We nemen je feedback serieus en zullen kijken hoe we onze communicatie hierover kunnen verbeteren.

Rated 5 out of 5 stars

De sup in de aanbieding was niet meer…

De sup in de aanbieding was niet meer leverbaar, ik kreeg een ander voorstel wat mij goed bevalt.
Mooie sup binnen gekregen met kajak zitje.
Snelle levering .
Goede service.

September 18, 2025

Beste,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het alternatief dat we hebben aangeboden en dat de levering snel is verlopen. We wensen je veel plezier met je mooie SUP!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het contact met het bedrijf heb ik als zeer prettig ervaren.
Ik ben ook zeer tevreden over het supboard. Hij is makkelijk op te blazen en hij is van alle gemakken voorzien. Hij ligt stabiel in het water en kan tegen een stootje. Echt een aanrader!

September 21, 2025
Unprompted review

Beste,

Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het supboard en het contact. We wensen je nog veel mooie sup-avonturen toe!

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze SUPs en de prijs. We wensen je veel plezier op het water!

Rated 5 out of 5 stars

Snel zaken doen en leveren.

September 12, 2025

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel is verlopen en geleverd. We wensen je veel plezier met je SUP!

Top bedrijf!

Echt een bedrijf die probeert de klanten te helpen bij de aankoop van een suppboard!
Zelfs al is het later op de avond wordt er de moeite genomen om te reageren op een vraag.

Raad het zeker aan om hier een Supp aan te schaffen !!

September 10, 2025

Beste,

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Fijn dat je ons aanbeveelt en veel plezier met je SUP!

Goede service fijne supboarden

Het contact met het bedrijf voor aankoop was erg prettig. Prijs-kwaliteitsverhouding is top. We zijn erg blij met onze multi-functionele boarden. Een aanrader!

September 4, 2025

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het contact prettig was en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitsverhouding. Geweldig dat de boards goed bevallen. Veel plezier ermee!

Rated 5 out of 5 stars

De sups waren heel snel binnen en we…

De sups waren heel snel binnen en we hebben het al uitgeprobeerd en uitstekende kwaliteit met veel toebehoren en het contact en de behulpzaamheid en de snelheid van antwoorden heel snel.

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat de SUPs snel geleverd zijn, dat je al hebt kunnen testen en dat je tevreden bent. Veel plezier op het water!

Rated 5 out of 5 stars

Nette prijs met Nederlandse…

Nette prijs met Nederlandse gebruiksaanwijzing en snelle bezorging

August 29, 2025

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs van het SUP board en de snelle bezorging. We wensen je veel plezier met je SUP!

Rated 5 out of 5 stars

Dik compliment. Zeker ook voor de communicatie

Nadat m’n gewenste product niet voorradig was kreeg ik een geweldig alternatief aangeboden.
Metname de snelle en correctie manier van communiceren verdient een dik compliment.

August 26, 2025

Beste,

Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de geboden oplossing en de communicatie. Heel veel plezier met je aankoop!

Goed en betrouwbaar

Goed bereikbaar klantenservice bij vragen, SUP van goede kwaliteit en snelle levering!

August 26, 2025

Beste,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. We wensen je veel plezier met je SUP!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look