NexxtStream SUP Boards Reviews 49

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

In eerste instantie een B-stock deal gesloten, maar deze was toch niet meer beschikbaar. Vervolgens een goede aanbieding gekregen op twee volledig nieuwe Sup sets. Bij levering bleek er iets te missen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helaas was het artikel dat we hadden gekozen uitverkocht, ze konden op moment niet iets gelijkwaardig leveren en we hadden min of meer afscheid van elkaar genomen. Na ruim een week kreeg ik alsnog een... See more

Rated 3 out of 5 stars

Ik kan het mis hebben maar ik heb toch sterk de indruk dat de licht beschadigde supboards waarmee wordt geadverteerd op marktplaats een lokkertje zijn. Als je te horen krijgt dat ze net op zijn (weken... See more

Company details

1. e-Commerce Service

Written by the company

NexxtStream SUP Boards is dé shop voor hoogwaardige opblaasbare Stand Up Paddle Boards van het meest populaire formaat op de Europese markt. De SUPs van NexxtStream zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde peddelaars. Ga snel naar de shop voor de ultieme SUP-ervaring op het water!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Na mijn vorige review een vervolg

Na mijn vorige review een bericht hele nette mail gehad. Ik vond het jammer dat er geen dubbelwerkende pomp bij zat. Dat hebben ze echt super netjes opgelost!! Hadden ze niet hoeven doen maar uit eigen beweging wel gedaan. Echt top service!! Ik raad het zeker aan om hier een fijne sup aan te schaffen. Al veel plezier mee gehad. Bedankt!

August 29, 2023

Beste,

We willen je hartelijk bedanken voor de enthousiaste reactie op je aankoop. Het verheugt ons enorm te vernemen dat je al volop geniet van het peddelen met de SUP.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne sup en prima service

Fijne sup die aan alle verwachtingen voldoet. Ook in de communicatie na de aankoop snel geholpen.

July 22, 2023

Hallo,

Heel erg bedankt voor je geweldige recensie! Op naar nog vele jaren SUP plezier!

Top bedrijf

Vragen werden snel beantwoord via de mail alles keurig compleet aangeleverd, maar al zou er iets niet goed zijn dan al het vertrouwen dat dat hier goed zou komen.

July 20, 2023

Hi,

Super om te horen dat je blij bent met onze service! Bedankt voor het delen van je ervaring.

Prima sup

Het is een prachtige sup, mooi stevig. Het handige stoeltje zit er zomaar op en zit goed. Kan er ook zo weer af. Ook de accesoires erbij zijn prima, luxe pomp. Net gekocht en al een paar keer leuk gesupt.

July 8, 2023

Hallo,

Wat een geweldige recensie, dank je wel!

We zijn verheugd te horen dat je blij bent met je aankoop bij NexxtStream. Het is fantastisch om te weten dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering. Goed contact bij vragen.

June 10, 2023

Beste,

Ontzettend bedankt voor je geweldige recensie!

Rated 5 out of 5 stars

Heel vriendelijk en goede informatie…

Heel vriendelijk en goede informatie ontvangen. De sup is een goede en stevige kwaliteit en raad het zeker aan om deze te kopen. Ligt stabiel op/in het water.

June 4, 2023

Beste,

We zijn verheugd om te vernemen dat je tevreden bent met je aankoop en al veel SUP plezier al hebt ervaren. Bedankt voor het delen van je goede ervaringen en nog veel SUP plezier gewenst in de toekomst!

Met vriendelijke groeten,
Het klantenserviceteam van NexxtStream

Rated 5 out of 5 stars

De SUP is van goede kwaliteit

De SUP is van goede kwaliteit, een complete set van accessoires is aanwezig bij mijn SUP board. Hierdoor kan ik comfortabel zitten en door peddelen.

Ik gebruik de SUP voornamelijk voor rustige tochtjes op het meer, een geweldige manier om te ontspannen. Er zijn handige instructies bijgevoegd in de verpakking.

Kortom zeer tevreden met mijn aankoop en ik wil de SUP zeker aanbevelen aan iedereen die het water op wil gaan!

May 1, 2023

Hallo,

Dank je wel voor je fantastische review! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met je aankoop en we zijn ervan overtuigd dat je nog vele geweldige avonturen zult beleven met je NexxtStream SUP Board.

Met vriendelijke groeten,
Het klantenserviceteam van NexxtStream

Rated 5 out of 5 stars

Hoge kwaliteit / scherpe prijs.

Mooie kleuren. Gestroomlijnde model maakt het geschikt voor beginners én gevorderden. Lijkt onverwoestbaar; kan tegen een stootje. Ik ervoer meer grip met mijn voeten dan op alle andere SUP’s - ik gun iedereen deze ervaring. Snelle levering bovendien, incl. alle toebehoren.
Kortom, een zeer tevreden klant!!

April 22, 2023

Beste,

Hartelijk dank voor je positieve feedback over je recente aankoop. Het doet ons goed om te horen dat je al veel peddel plezier hebt beleefd met de SUP.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede ervaring met dit SUP board.

Zeer goede ervaring met dit SUP board.
Kwaliteit is goed en een snelle levering
Goede beschrijvingen en een handige maattabel.

April 20, 2023

Hallo,

Dank je wel voor je geweldige recensie!

We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en zijn er zeker van dat je nog veel SUP plezier zult hebben.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look