Anmeldelse af NF Construction (v
Anmeldelse af NF Construction (v. Nikolaj)
Jeg kom desværre til at lave et hul i min udlejers laminatgulv, som derfor skulle udbedres. Da det ikke var muligt at finde en tilsvarende laminatplade, vurderede Nikolaj fra NF Construction, at den bedste løsning ville være at fylde hullet ud med træfylder og spartelmasse i en farve, der matcher gulvet. Resultatet blev virkelig flot – man kan næsten ikke se reparationen, medmindre lyset står helt skarpt på stedet. Jeg er meget tilfreds med resultatet.
Derudover hjalp Nikolaj også med at rette en fejl på en anden del af gulvet, hvor nogle brædder bulede op. Det var egentlig ikke noget, jeg som lejer var forpligtet til at udbedre, men Nikolaj sørgede for at lime samlingerne og sikre, at der ikke længere kan trænge vand ned under gulvet.
Til sidst vurderede han, at gulvet generelt var lagt forkert fra starten, og anbefalede, at det på sigt bør udskiftes for at undgå fremtidige problemer.
Alt i alt en rigtig god oplevelse – professionel vurdering, flot håndværk og god service. Jeg kan varmt anbefale NF Construction og især Nikolaj til lignende opgaver.