Nininail Reviews 39

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god og hurtig service. Altid imødekommende når man kommer. Tager kun 45 min for acryl negle og resultatet er rigtig flot. Billigt ift. andre steder fra 360kr. Book gerne en tid inden på hjemme... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er kommet hos Nini Nails siden hun åbnede sin forretning i Køge for 2 år siden. Jeg har altid været tilfred når jeg er gået derfra ❤️ nu har Nini Nails flyttet sin forretning hjem på sin privatadr... See more

Rated 1 out of 5 stars

Forfærdelig oplevelse! Kom ind med lange, smukke og velplejede negle som jeg ønskede at få pålagt shellac på, men da jeg gik ud af butikken, 20 min efter, med flossede, korte negle og shellac alle a... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service. Altid imødekommende når man kommer. Tager kun 45 min for acryl negle og resultatet er rigtig flot. Billigt ift. andre steder fra 360kr. Book gerne en tid inden på hjemmesiden.
Kan bestemt anbefales.

March 21, 2026

Super service, tak 😇

Jeg har været hos Nini Nail flere gange, primært til pedicure, men også til manicure. Hver gang har jeg været meget tilfreds med resultatet. Fantastisk service, venlig betjening og en dejlig atmosfære. Kan helt klart anbefales!

February 11, 2026

Nini nails

Har fået lavet negle hos Nini nail nogle gange nu, de sidste to gange af Tom, & hold da op han er god. Han laver de smukkeste designs, i love it💅🏼.

December 27, 2025
Rated 3 out of 5 stars

De er supersøde

De er supersøde, men har alt, alt for travlt. 4. gang jeg var hos dem, gik tingene lidt for stærkt og jeg er ikke tilfreds med resultatet, som er halvskæve negle med fortykkede acrylpålægning uden den bedste slibning. Endvidere blev topcoat også glemt denne gang.

November 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har fået lavet negle fast hos Nini

Har fået lavet negle fast hos Nini gennem længere tid nu, og har til dato ikke tabt så meget som en negl.
Får lavet akryl på tipper.
God service, tager en god times tid, man får tilbud varm eller kold drik under behandlingen og der er altid smil på læben iblandt de ansatte.
Kan varmt anbefales

November 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en god oplevelse hos…

Jeg havde en god oplevelse hos Nininail, fik lavet gelenegle og de blev super flotte!
Jeg vil dog ikke næste gang have slebet så meget af af den gamle gel, da jeg har papirs-tynde negle i forvejen. Det gjorde mit gamle sted ikke, men det er mit eget ansvar at sige det videre, når man vælger et nyt sted ☺️.

Super sødt personale.

August 23, 2025

En klæmpe anbefaling

Jeg har kommet hos Nini i mange år, og hun er simpelthen så dygtig til sit arbejde. Holdbarheden på det, hun laver, er imponerende – hos mig holder det ofte 4-5 uger. Jeg får altid lavet akrylnegle samt franske negle på tæerne. En kæmpe anbefaling herfra til Nini ❤️

April 1, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look