Vi har for anden gang brugt Njors til både telt/stole udlejning samt deres helt fantastiske smørrebrød. Det smager så lækkert! Sender de varmeste anbefalinger herfra. ☀️☀️☀️☀️☀️
See what reviewers are saying
Vi havde igen en dejlig oplevelse med at bruge Njors.dk, det var en fornøjelse som altid, aftaler bliver overholdt og man er ikke et split sekund i tvivl om at det er kunden der kommer i første række... See more
Vi fik leveret mad fra Njors, både til vores bryllup og til vores datters konfirmation. Alt mad var så lækkert at gæsterne talte om det i flere uger efter. Flemming og Christina var desuden behjælpel... See more
Købte i dag for første gang smørrebrød her - bare til mig selv på vej hjem fra arbejde. Lækkert, frisk smørrebrød på et særdeles lækkert rugbrød. Den manglende stjerne skyldes udelukkende, at jeg savn... See more
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Lækkert mad og super service
Virkelig flot smørrebrød
Bestilte smørrebrød da jeg skulle have gæster. De var virkelig nogle flotte stykker og meget store stykker. det stod klart da jeg komme og hentet det og de var flinke til at hjælpe mig ud i bilen med det også. god service.
Vi bestilte Middelhavsbuffet til vores…
Vi bestilte Middelhavsbuffet til vores fest og maden var super lækker og flot anrettet. Gæsterne var vilde med det. Kan varmt anbefales. Vi bruger gerne Njor’s igen. Eneste der ikke var optimalt var responstiden i kommunikationen - men det gik 😊
Lækker pattegris!
Vi fik leveret pattegris til vores grundejerforeningsfest.
Lækker mør pattegris og dejligt tilbehør. Tusind tak for god mad 👍🏻
Spild af tid!
Det har virkelig været en dårlig oplevelse at forsøge at leje et festtelt hos Njors. Vi har behov for telt til vores bryllup i september, og rakte ud til Njors d. 15. Maj for tilbud. Vi har siden rykket, rykket og rykket for tilbud, ringet, og er et par gange via email blevet lovet svar på vores henvendelse. Vores frygt er selvfølgelig, at vi står uden telt til vores bryllup. I dag (knap en måned efter første henvendelse) får vi en besked om, at de er fully booked på vores bryllupsdag, og Njors håber på vores forståelse. Næsten en måned i det uvisse med forventning om et tilbud på teltudlejning til bryllup, og så et "Nej, og vi beklager". At spilde kritisk tid på denne måde ønsker jeg ikke at andre skal opleve, for det er da dårlig kundeservice der batter!
Fantastisk dansk mad med et lille twist
Jeg er sådan set en fast kunde hos Njors, men det er også af en grund. Jeg har ikke prøvet Njors catering endnu, men deres mad kender jeg ind og ud. Njors laver alle de danske klassikere, fra flæskestegssandwich til hånddunser, men de laver alt det mad med deres eget lille twist hver gang, som gør det til en helt unik oplevelse hver gang. Der er en ting at sige om Njors og det er at de har styr på hvad de laver.
Meget lækkert smørrebrød og håndmadder
Meget lækkert smørrebrød og håndmadder. Familiens hofleverandør.
De har de bedste hånddunser meget bedre…
De har de bedste hånddunser meget bedre end meny jeg køber en næsten hver dag jeg er blevet afhængig af det
Perfekt smørebrød/håndmadder.
Perfekt smørebrød/håndmadder.
Vi bestilte håndmadder og fiskefilet(smørebrød). Håndmadder gode i størrelsen og dejlig fiskefilet.
God pålæg og tilpas med smørrelse.
Vi bestiller igen en anden gang.
Vi holdte 18 års fødselsdag i lørdags…
Vi holdte 18 års fødselsdag i lørdags og havde bestilt fadølsanlæg, slushicemaskine og diskolys
Alt blev leveret som aftalt og sat op og samlet, så det var klart til brug
Flemming var selv ude og levere og sætte op
Fantastisk mad og formidabelt serviceniveau
Om det julefrokost, nytårsaften eller fødselsdag og man gerne vil sørge for sine gæster fremfor at tilberede mad i køkkenet hele aftenen, så er det altid en fornøjelse at bestille mad hos Njors. Altid super fleksible og servicemindet.
Ved catering kommer maden på fade og i skåle og er klar til servering med ganske få tilberedelser. Det hele bliver så nemt da der følger en nem og overskuelig vejledning med af de afsluttende steps i hvordan maden tilberedes og serveres for sine gæster.
Når Flemming i egen person kommer ud og servere og præsentere for et selskab, er det en overdådig og fantastisk oplevelse hver gang. Man kan tydeligt mærke hans passionerede og rutinerede tilgang til faget.
Selv når butikken i Måløv er aller travlest, og køen af velbetalende kunder rækker helt ned mod hovedgaden, kan man stadigvæk mærke at både Flemming, Christina og resten af medarbejderstaben gør en ære i at opretholde et højt serviceniveau, hvor gæsterne er i centrum.
Jeg kan varmt anbefale både Njors Smørrebrød og Njors Festservice og catering når man skal have gæster på besøg. Alle oplevelser hos Njors har altid været overraskende og bemærkelsesværdige.
Fantastisk mad og service
Fantastisk mad og service, kan klart anbefales !
Fremragende service
Stod en Fredag eftermiddag da et køleskab, jeg skulle bruge Lørdag til en fest, det ville ikke fungere.
Jeg ringede så til Njors Fest udlejning, sidst på eftermiddagen, de ville gerne hjælpe, kl.18 kom de med et køleskab satte det op og tjekkede om det fungere.
Vi var lykkelige👍
Det er super Service man får når man…
Det er super Service man får når man handler her de får fem stjerner af mig fantastisk behandling og fantastisk mad
Helt fantastisk mad
Helt fantastisk mad. Jeg kan kun varmt anbefale Njors 🥰
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice!
Jeg havde d. 18.08.22 om aftenen, bestilt meget smørrebrød over nettet. Jeg får ubemærksomt trykket en forkert dato for afhentning.
Da jeg skal afhente min meget store bestilling af smørrebrød, er den selvfølgelig ikke lavet.
Men her må jeg tage hatten af for både Flemming, Christina og deres ansatte, de udførte den fineste kundeservice. De smurte hele min bestilling i løbet af ingen tid, imens min kollega og jeg blev installeret udenfor i det gode vejr med en sodavand. Tusind tak for at have reddet min og mine kollegaers utrolig gode aftensmad med den fine kundeservice.
Super lækker mad og fantastisk…
Super lækker mad og fantastisk betjening...det er bestemt ikke sidste gang vi har spist mad her 👏👏😍
Lækkert sted
Spiste frokost her igår og det var super lækkert. Udvalget er stort, kreativt og man kan sidde i hyggelige omgivelser og spise sin mad.
Jeg er et madøre, så fik både smørrebrød, en salat og en frikadelle, og alt smagte super godt
Kommer helt sikkert igen
Fantastisk madoplevelse
Jeg vil hermed sende de varmeste anbefalinger. Flemming lavede mad til min søns konfirmations og havde personale med til at stå for alt servering og stod for alt det praktiske under festen.
Inden festen havde vi samtaler om menuen og Flemming var lyttende og opmærksom på hvad den unge mand gerne ville have og var god til at guide ham.
Maden var udsøgt lækker.Det var lækkert anrettet, høj kvalitet, der var rigelig og det smagte vidunderligt. Flemming fortalte under festen hvad menuen var og der manglede intet.
Der var ikke en finger at sætte nogle steder.
Vores gæster var meget imponeret og bad om Flemmings nummer så de selv kunne booke ham en anden gang.
Så hermed de varmeste anbefalinger - fantastisk service og kok.
Før og efter festen har vi ofte fået smørrebrød hos Njors og det er lige så høj kvalitet og service.
En af medarbejderne gik ind i mig på…
En af medarbejderne gik ind i mig på stationen