Njors Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har for anden gang brugt Njors til både telt/stole udlejning samt deres helt fantastiske smørrebrød. Det smager så lækkert! Sender de varmeste anbefalinger herfra. ☀️☀️☀️☀️☀️

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde igen en dejlig oplevelse med at bruge Njors.dk, det var en fornøjelse som altid, aftaler bliver overholdt og man er ikke et split sekund i tvivl om at det er kunden der kommer i første række... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik leveret mad fra Njors, både til vores bryllup og til vores datters konfirmation. Alt mad var så lækkert at gæsterne talte om det i flere uger efter. Flemming og Christina var desuden behjælpel... See more

Rated 4 out of 5 stars

Købte i dag for første gang smørrebrød her - bare til mig selv på vej hjem fra arbejde. Lækkert, frisk smørrebrød på et særdeles lækkert rugbrød. Den manglende stjerne skyldes udelukkende, at jeg savn... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Super god service!

Vi bestilte et festtelt og tallerken og bestik samt mad til fødelsdagsfest. Super god og hurtig service fra glade og smilende medarbejdere. Alt så rent og pænt ud og maden var fantastisk, det var en skøn fest. Vil helt klart anbefale Njors til andre og selv bruge dem hvis vi skal holde noget igen!

August 17, 2022

Tak til Njors

Har brugt Njors til forskellige fester, senest i sidste uge. Kan kun anbefale Njors. Super lækker mad og sødt personale. Smørebrød og deres salatbuffet kan også anbefale. Super lækkert ! Tak Njors

August 16, 2022
Rated 1 out of 5 stars

I varmeboksen var der en rotte

I varmeboksen var der en rotte. Jeg påpegede det hvorefter jeg fik at det var dagens ret da de ikke havde fået deres levering fra deres leverandør. Skræmmende at Fødevarestyrelsen ikke har taget dette sted ned endnu. Fraråder alle at spise der. Føj

August 4, 2022
Njors logo

Reply from Njors

Vi er ikke klar over hvilken butik du har været i, i hvertfald ikke i vores butik. Det er helt uacceptabelt at skrive en sådan anmeldelse der slet ikke er hold i. den 4/8-2022 er butikken ferielukket, og har været det i 3 uger.
du har ikke snakket med noget personale hernede, samt ville man jo aldrig svare at det er dagens ret. det er en seriøs butik.

Rated 5 out of 5 stars

Har lige holdt en stor fest

Har lige holdt en stor fest. Njors leverede alt hardwaren til os. Telt, borde, stole, bestik osv. Fik det hele 3 dage før vi skulle have det, så vi nød jo bare at have god tid til at sætte op. Vi havde så glemt at bestille nogle ting, men ikke noget problem at hente de ting. Kan kun anbefale.

July 6, 2021

Bestilte Njors 4 retters Nytår menu

Bestilte Njors 4 retters Nytår menu. Hold op hvor var det lækkert, var gourmet på et højt niveau.
Alt var fuldstændig tilrettelagt og lige til at følge på den udførlige vejledning.
Det gør vi igen.
Har kun haft positive oplevelser med Njors om det var smørrebrød, hverdagsmenu eller levering til ex bisættelse, alt er veltillavet friskt og lækkert.
Prøv dem - man vil ikke blive skuffet!!!

February 10, 2021

Dejlig betjening, dejlig mad 😋

Smilende, god betjening og god service!
Lækkert, flot og smageligt smørrebrød og ikke mindst verdens bedste frikadeller og kartoffelsalat 👌
Jeg kan varmt anbefale stedet !

January 8, 2021

Bestille nytårs menu til 8 personer

Bestille nytårs menu til 8 personer, vi fik 4 dejlige retter , alle 8 personer er mere end tilfredse , der var rigeligt mad , så vi først fik spist vores deserter dagen efter , men det var det hele værd . Super god service , bestiller helt sikkert næste år igen. Menuen var nem overskuelige og at sammensætte . Tak for dejlig med fra alle 8

January 7, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service

Da vi idag fredag skal have besøg af min søn Jesper, Rikke og mine forældre. Vi aftaler at vi skal have smørrebrød SOM jeg altid laver. Men beslutter at støtte endnu en lokal smørrebrød forretning, det bliver så Njors smørrebrød i Måløv.
Jeg møder op i forretningen kl 11 og bestiller 20 stk smørrebrød til 10 kr stykket (fredags tilbud) som jeg ser på Facebook, jeg begynder så at vælge de forskellige stykke jeg gerne vil købe, gå så lidt istå da jeg ikke lige kan bestemme mig, jeg møde så et svar fra ekspedien kan du ikke beslutte dig for hvilken hylde du skal have fra, jeg kan jo ikke gå frem og tilbage så får jeg jo ondt i benene,disken er måske 1,5 til 2 lang, skal lige sige han mente det. Jeg spørg så om det er oksebryst han har liggende der, hvortil han svarer nu må du lige vente jeg kan jo ikke lave 2 ting på en gang, jeg kigger over på damen som stå bagved ham, om hun stirre på mig eller ham det ved jeg ikke, men hun virket heller ikke glad for situationen. Jeg bliver så forbippet over den måde han taler til mig på, at jeg siger du må gerne tale ordentligt til mig og vælger at gå ud af forretningen UDEN smørrebrødet da jeg ikke har lyst til at støtte en forretning der ikke taler pænt til sine kunder.
Da jeg står ude på gaden og skal til at ringe til Brian kommer han ud og spørg, skal du ikke have smørrebrødet med, hvor jeg svare nej det skal jeg ikke, da jeg ikke syntes at det er ok at tale sådan til sine kunder, hvortil han svarer det er sådan jeg snakker (gud bedre det) jeg ryster så meget at jeg står og taler med mig selv og skal finde nr til Brian, hvor han så siger står du og sviner mig til, hvortil jeg svarer ham det er ikke dig jeg taler til.
Jeg har oplevet mange ting i livet, men aldrig har jeg oplevet så dårlig service.
Ingen smily herfra

October 24, 2020