Nordea var perfekt för några år sedan, men inte nu. Det största problemet är att de inte är pålitliga och inte lever upp till sin reklam. De har en av de högsta räntorna i Sverige. Om du funderar på a... See more
See what reviewers are saying
Jag med familj har varit nöjda kunder på Nordea tidigare. Men senaste åren har kundservicen försämrats otroligt. Som förmånskund blir jag konstant hänvisad till att ringa kundservice när jag ber om... See more
Ingen hjelp å få. Ikke mulig å komme inn i lokalet. Trengte hjelp til å få nytt passord, måtte reise fra Säffle til Karlstad for å få til dette. Dette er dårlig service, det er ikke miljøvennlig å måt... See more
Min ”bankkontakt” Otto missade att be mig fylla i KYC blankett när jag öppnade konto i banken. Sex månader senare har de nu låst min lön eftersom de nu ska rätta till sitt eget misstag!! Får låna ihop... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Tillsynsmyndigheterna granskar er Bank…
Tillsynsmyndigheterna granskar er Bank Institution
Nordeabanken samt nordea.se
Dagens part 2 klagomål 30 april 2021.
Att dessa kränkade banker delar ut känslig information till enskilda scam personer samt falsk informationer om bank kund information till tredje part är en krimminel handling och har juridiska följeder för banken i fråga.
Att banken med jävhet ber trust pilot att ta bort 3 Omdömmen 28, 29, 30 April 2021 där kunden berättar om sann historia med bank personalens namn på dessa människor som behandlar den enskilde ursinneslöst dåligt samt slänger på luren då dom inte har i uppgift att ge behjälplig service till sina kunder i nöd situation utomlands men att banken missbrukar sin position samt illviljigt kränker den enskilde på felaktiga grunder och således tvingar omdömmes företaget att ta bort kundens kommentarer är låg moral av denne bank.
Om man läser andras omdömmen så har banken i fråga inga problem med att andra review omdömmen får nämna bank personal med båda namn samt efternamn och ingen kritik är då nämnd då bank personalen upprepar dessa Kundtjänst namn i deras omdömmes svar på detta dålig ifrågasatta forum.
Således har banken dubbel policy moral samt ingen etik med att hanskas med dåligt omdömmen.
Nordea Banken har tilldelats Justice Karma som kommer att få konsekvenser inom bankvärlden.
Bättre vi alla tar en funderare på krypto Bit coin konton och lämnar dessa korruptiva banker att själv förstöras sig skälva.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.