Nordensfamiljejurister Reviews

1. Elder Law Attorney
  2. Legal Affairs Bureau
  3. Legal Services

Written by the company

Nordens Familjejurister erbjuder personlig och trygg juridisk rådgivning inom familjejuridik. Vi hjälper privatpersoner att skapa juridisk trygghet för både idag och framtiden, med tydliga råd och lösningar anpassade efter varje persons och familjs situation. Hos oss kan du få hjälp med bland annat testamente, framtidsfullmakt, samboavtal, äktenskapsförord och andra familjejuridiska frågor. Vi vet att juridik ibland kan kännas både komplicerad och svår att ta tag i. Därför är vårt mål att göra processen så enkel, begriplig och trygg som möjligt. Oavsett om du vill planera inför framtiden, skydda dig själv och din familj eller behöver vägledning i en juridisk fråga finns våra familjejurister här för att hjälpa dig genom hela processen. Nordens Familjejurister – familjejuridik med personlig rådgivning, tydlighet och trygghet i fokus.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

19 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jag fick väldigt bra hjälp med det jag…

Jag fick väldigt bra hjälp med det jag behövde, bland annat med frågor kring testamente och äktenskapsförord. Jag fick tydliga svar och kände att jag fick den hjälp jag behövde. Jag är väldigt nöjd med bemötandet och servicen.

Kan varmt rekommendera

Kan varmt rekommendera, kunniga och professionella. Fick snabb hjälp efter många år av uppskjutande, så ordnade de äntligen upp testamentet och framtidsfullmakt. Bra med fria ändringar vilket andra inte erbjuder.

September 8, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick…

Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick av Nordens Familjejurister. Bemötandet var professionellt, varmt och respektfullt från första kontakten. De tog sig tid att lyssna, förklarade allt på ett tydligt och lättförståeligt sätt och gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Nordens Familjejurister till alla som söker kunnig, seriös och personlig juridisk hjälp.

Rated 5 out of 5 stars

Trevlig bemötande med en professionell…

Trevlig bemötande med en professionell trygghet. Har hjälpt mig med samboavtal och testamente då jag har nyss flyttat ihop med min sambo i drömhuset jag byggde. Sen har jag också fått hjälp med mitt testamente, något jag inte riktigt har tänkt på tidigare.
Tackar Ulrika för all hjälp 🙌🙏 riktig stjärna 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Vi är otroligt nöjda med den hjälp min…

Vi är otroligt nöjda med den hjälp min pappa fick med att upprätta sitt testamente. Från första kontakten blev vi bemötta med professionalism och stort engagemang. Allt förklarades på ett tydligt och lättförståeligt sätt, vilket skapade en stor trygghet genom hela processen.
Vi kände verkligen att juristen tog sig tid att lyssna på min pappas önskemål och såg till att allt blev precis som han ville ha det.
Ett varmt och mycket professionellt bemötande. Vi kan verkligen rekommendera dem till andra som behöver juridisk hjälp!

September 4, 2026

Reply from Nordensfamiljejurister

Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket att höra att din pappa kände sig trygg och att du upplevde kontakten som både professionell och personlig. Tack för förtroendet!

Mycket fin upplevese

Hej min upplevelse är underbar jag blev väldigt fint bemött utan att prata om personen jag delar stjärnor det skulle blir 10/10 tack ska ni ha en mycket nöjd kund

Tack så mycket! ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Fick bästa hjälp till min mamma o även…

Fick bästa hjälp till min mamma o även mig själv.
Väldigt professionellt av rådgivare Mattias.
Tack för all hjälp o rekommenderar er gärna.
Med vänlig hälsning, J

September 1, 2026

Reply from Nordensfamiljejurister

Tack Johan! Vad fint att höra att du fått bra hjälp, både med dina egna frågor och med din mamma. Jag ska självklart se till att Mattias får ta del av dina fina ord. Tack för förtroendet och för rekommendationen!

Rated 1 out of 5 stars

Bedrägeri.

Bedrägeri.
Försöker få en gammal person att betala deras arvode mer än dubbelt upp bara för att de tycker att de kan. Är anmälda till ARN.
Kan EJ rekommendera deras tjänster.

August 3, 2026

Reply from Nordensfamiljejurister

Vi ser att du har lämnat flera omdömen om din upplevelse hos oss. Om det du beskriver stämmer är det självklart inte okej, och vi beklagar att du inte fått den återkoppling du förväntat dig från oss. Vi värnar väldigt mycket om våra kunder och vill att alla ska känna sig trygga och väl omhändertagna i kontakten med oss. Vi vill därför gärna undersöka vad som har hänt och få möjlighet att reda ut situationen.
Kontakta oss gärna snarast på info@nordensfamiljejurister.se eller ring 010-189 00 50 så tar vi det vidare direkt med dig. Våra öppetider är mån-tors 09.00-17.00 fredag 09.00-17.00.
Allt gott,
Nordens Familjejurister

Rated 5 out of 5 stars

Mycket bra och viktig information

Mycket bra och viktig information. Lätt att förstå, tydlig.

August 19, 2026

Reply from Nordensfamiljejurister

Tack Katia! Vad roligt att höra att du upplevde informationen som tydlig och lätt att ta till dig. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look