Nordic systems Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi købte 2 porte ved byg af nyt hus. Efter montering hylte og skreg portene når de åbnede og lukkede, og der var monteringshuller i loftet de havde lavet lappet fordi de havde lave... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nordic Systems reddede min port - og sparede os for mange frustrationer. Vi har gennem længere tid haft en port som ikke ville køre helt op. Firmaet der installerede porten findes ikke længere og jeg... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan kun på det kraftigst advare imod Nordic Systems og deres forretningsmetoder. Vær opmærksom på at du ved henvendelse betaler et “service gebyr” på 1050 kr blot ved at kontakte dem, dett... See more

Company details

1. Door Shop

Information provided by various external sources

Dit valg af ledhejseporte er en moderne syn på livet og en investering i fremtiden. Derfor skal du handle hos Nordic Systems: 1. Vi finder en løsning der passer til dig - 2.Vores porte er af høj kvalitet - 3. Vi har gode erfaringer - 4.Vores porte har lang holdbarhed - 5. Funktionalitet er i top - 6.Konkurrencedygtige priser - 7. Høj sikkerhed

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Dårlig montering, service, kvalitet og ingen hjælp

Vi købte 2 porte ved byg af nyt hus.

Efter montering hylte og skreg portene når de åbnede og lukkede, og der var monteringshuller i loftet de havde lavet lappet fordi de havde lavet dem forkert.

Vi beklagede os og de kunne ikke se at vi havde fået monteret 2 porte da montørene havde ikke logget det rigtigt i systemet, de ville have os til at lave alt muligt for at rette deres fejl og ville næsten ikke rette det da vi ikke ville have et service abonnement ved dem, de kom til sidst og rettede portene.

Efter 3 år gik elektronikken på den ene, der var ingen hjælp at hente, de vidste godt det var noget hø de havde solgt os og var gået over til en anden model men det var bare betaling ved kasse 1 hvis de skulle hjælpe.

Jeg ville bestille ekstra fjernbetjeninger men de ville have 500kr pr stk, jeg ende med at bestille dem på ali express for 40kr pr stk med porto.

Nu her efter 7 år er de begyndt at irre om mine porte er helt hvide af ir, jeg gider ikke engang at ringe til dem og få fat i en der snakker gebrokken dansk.

Dårlig montering, service, kvalitet og ingen hjælp

Editering efter svar.
Det er sjovt i intet skriver om at i sælger nogle dårlige motor, at i vil have mig til at rette jeres fejl eller hvordan en port der er 7 år gammel er fyldt med ir og malingen skaller af.

Og jeg har intet problem med multikulturel men nej det er ikke sjovt at ringe til jer når det næsten er umuligt at føre en samtale med personen i den anden ende.

Alt min kritik er saglig og i burde ringe eller komme ud og kigge inden i siger at alt er min skyld.

September 1, 2026

Hej,
Vi kan ikke genkende det beskrevne forløb. Da du henvendte dig, fik du hjælp, og portene blev efterset og justeret. Hvis vi begår en fejl, retter vi den naturligvis.
Vi hjælper altid vores kunder, uanset om de har en serviceaftale. En serviceaftale er frivillig og har aldrig været en betingelse for at få hjælp.
Du er naturligvis frit stillet til at købe tilbehør, hvor du ønsker. Nordic Systems sælger originale kvalitetsprodukter og ikke billige kopivarer, og priserne kan derfor ikke sammenlignes direkte.
Nordic Systems er en veletableret virksomhed, som er kendt for kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter.
Vi tager kraftigt afstand fra din nedladende bemærkning om en medarbejder, der taler “gebrokkent dansk”. Nordic Systems er stolt af at være en multikulturel arbejdsplads med medarbejdere fra forskellige lande, religioner og baggrunde. Hos os behandles alle med respekt. Kritik skal være saglig og må ikke handle om en medarbejders accent eller baggrund.

Nordic Systems ApS

Fantastisk service

Min port gik i stykker fredag i sidste uge og selv om Nordic har travlt, kom de og fik den lukket så der ikke var åbent i weekenden. Kom igen mandag morgen og den klar igen kl. 10.00.
Rigtig god service og tak til David

June 19, 2026

Kære Allan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og sikre, at porten blev lukket inden weekenden og repareret allerede mandag formiddag.

Tak fordi du valgte Nordic Systems. Vi står naturligvis klar, hvis du får brug for os igen.

De bedste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde købt to porte af et andet…

Jeg havde købt to porte af et andet port firma. Men det de havde leveret var ikke i orden og de ville ikke tage ansvar for det. Jeg ringede til Nordic Systems og de sendte en tekniker med det samme som kom og kiggede vores porte, efter kort tid fandt de ud af hvad der var galt og de fik rettet portene op og nu køre de som en drøm.
Professionel, hurtig og god service.

May 21, 2026

Hej Birgit,
Tusind tak for de flotte ord og den 5-stjernede anmeldelse.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at få løst problemerne med portene, så de nu fungerer, som de skal. Det betyder meget for os, at du oplevede vores service som professionel, hurtig og effektiv.

Tak fordi du valgte Nordic Systems, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe igen i fremtiden.

MVH
Nordic systems

Rated 1 out of 5 stars

Meget utilfredsstillende service og manglende ansvar

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med dette portfirma i forbindelse med et servicebesøg.

Inden første besøg gjorde jeg tydeligt opmærksom på, at mit udendørstastatur var defekt og skulle udskiftes, netop så montøren kunne være forberedt og medbringe det nødvendige udstyr. Alligevel mødte montøren op uden et passende tastatur og kunne derfor ikke løse opgaven.

Firmaet sendte derefter en ny montør en uge senere – denne gang med det rigtige tastatur. Det resulterede dog i, at jeg efterfølgende modtog en faktura, hvor jeg blev opkrævet både arbejdstid og køretid for dette ekstra besøg. Det undrer mig meget, da fejlen skyldes manglende forberedelse fra firmaets side, trods min forudgående information.

Ved det andet besøg blev tastaturet skiftet og både det nye tastatur samt de bærbare fjernbetjeninger nulstillet. Efterfølgende opdagede jeg dog, at min indendørs fastmonterede fjernbetjening ikke længere virker. Dette gjorde jeg straks firmaet opmærksom på.

Her blev jeg mødt med beskeden om, at de gerne sender en montør igen – men naturligvis mod betaling. De mente samtidig, at det var mit ansvar at informere om, at også denne enhed skulle nulstilles. Det finder jeg helt urimeligt, da jeg som kunde ikke har den tekniske indsigt i, hvad der skal gøres i forbindelse med udskiftning af et tastatur.

Samlet set oplever jeg manglende professionalisme, dårlig planlægning og en uvilje til at tage ansvar for egne fejl. Jeg står nu med ekstra udgifter og en løsning, der stadig ikke fungerer korrekt.

Kan desværre ikke anbefale dette firma.

June 10, 2026

Hej Kenneth,

Tak for din feedback.

Vi beklager fejlen omkring tastaturet ved det første besøg. Vi tager det til os og vil fremadrettet instruere vores teknikere i at spørge mere ind til installationen på forhånd, så vi undgår lignende situationer.

Samtidig havde det været en stor hjælp, hvis vi var blevet informeret om den trådløse trykknap i huset, da den også kræver programmering i forbindelse med udskiftningen.

Tak for inputtet, som hjælper os med at forbedre vores service.

Skulle du få problemer med porten igen i fremtiden, står vi naturligvis til rådighed og hjælper gerne.

Nordic Systems ApS

Ny port

Fik installeret en port i 2024 efter en lang og grundig dialog. Ejeren kom endda på byggepladsen til vores hus, for at gennemgå de mest optimale løsninger. Vi har været glade for porten lige siden.

August 25, 2025

Fik ekstraregning på kørsel

Fik ekstraregning på kørsel, hvor firma selv havde foreslået at komme og færdigmontere port på et senere tidspunkt, uden at oplyse at dette udløste en ekstraregning på næsten 1600 kr.

March 31, 2025

Hej Erik

Under montagen kunne vi ikke gøre arbejdet færdigt, da lofter og strøm mangler.
Det blev i den forbindelse oplyst at der kom en ekstraregning på kørsel til afslutning af montagen.

Flot port.

Hej

Vi takker for en positiv oplevelse hele vejen igennem, i forbindelse med købet og montagen af en ny ledhejseport med dør.

venlig hilsen
Jytte og Preben Schmidt

December 15, 2022

Servicen er helt i top

Servicen er helt i top. Min Remote controller til 2 rulleporte fungerede ikke korrekt, men efter 10 minutter havde montøren ændret opsætningen i styringen, så nu virker alt perfekt igen.

December 11, 2022

Hej Leif

Tak for at du tog dig tid til at anmelde din oplevelse med Nordic Systems.
Vi er altid glade for at kunne hjælpe, uanset det er store eller små problemer.

Rigtigt god service

Rigtigt god service hos Nordic systems. de går langt for tilfredse kunder, og så er det altid glade montører, hvilket er et stort plus, vil helt sikker anbefale andre Nordic systems.

Mvh Anders p

December 4, 2022

Hej Anders

Tak for at du tog dig tid til at anmelde din oplevelse med Nordic Systems.
Vi takker for din ros til montørerne, der vil blive videregivet.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god rådgivning og kompetente…

Rigtig god rådgivning og kompetente montører, en god oplevelse hele vejen igennem forløbet 👍🏻

October 5, 2022

Hej Jens,

Vi er rigtig glade for du synes om vores servicemontøres arbejde & rådgivning igennem forløbet - det er vi stolte af.

Og endnu engang tillykke med jeres super flotte dobbeltdør.
Kontakt os endelig, hvis der skulle opstå spørgsmål til produktet.

Advarsel

Advarsel: bed om pris forud for besøg.
Fik faktura på 3.118 kr for besøg på 1.5 time uden problemet kunne løses. Heraf 1.292 kr i Serviceadministration.
Timepris 695 kr.
Porten knap 4 år og automatisk hejs virker nu ikke 😒

August 26, 2022

Kære Anette,

Tak for din anmeldelse, vi værdsætter hver og én anmeldelse vi modtager.

Vi er kede af, at hører om din oplevelse. Men I fik en pris på en ny motor, som blev afvist af jer. Prisen på den nye motor var inkl. det første besøg. Men som sagt, det ønskede I ikke, derfor sender vi en regning på dette job, efter gælde prisliste.

Vi sætter som sagt pris på din anmeldelse, og håber vi kan være behjælpelige en anden gang - Du er altid velkommen til at kontakte os.

Vi bestilte en port

Vi bestilte en port, og har kun gode ting at sige. God og effektiv behandling - selv når det brænder på

July 27, 2022

Hej Christian,

Tusinde tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for du synes om vores måde at kører sagen på, også når der er udfordringer undervejs.

Rated 5 out of 5 stars

God service, kvalitets produkter… det kan jeg anbefale til alle.

July 25, 2022

Hej Martin,

Tusinde tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for du synes om vores service, og vores produkter.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk og professionel service.

Fantastisk og professionel service.
Vi har købt den perfekte port efter kyndig vejledning.
Vi er meget tilfredse med købet af vores nye port.

Vi kan kun varmt anbefale Nordic Systems.

July 18, 2022

Hej Gitte,

Tusinde tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for du synes om vores porte, og ikke mindst vores vejledning / service.

Rated 5 out of 5 stars

Prompte og fin service og…

Prompte og fin service og løsningsorienteret rådgivning. Det virker bare og med materialer af god kvalitet. Tak for det!

January 21, 2022

Hej Max,
Tusinde tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for du synes om vores service & rådgivning fra vores montør - det er vi stolte af.

Venlig, Kompetent og præcis

Nordic systems leverede fra starten af god service og rådgivning og i samarbejde fandt vi den port der passede til vores behov. Nordic systems sørgede for at måle op og leverede porten på aftalt tidspunkt og uden at vi havde behov for at være der. Nordic systems fulgte telefonisk op på deres leverance og montering. Vi følte os god behandlet og trygge i forløbet.

November 25, 2021

Hej Pernille,
Vi er rigtig glade for I synes om vores service & rådgivning igennem forløbet - det er vi stolte af.

Og endnu engang tillykke med jeres super flotte port, og kontakt os endelig, hvis i har spørgsmål til den fortsatte drift.

Min første negative anmeldelse

Det er første gang, at jeg laver en negativ anmeldelse på Trustpilot.
Men når man skal betale kr. 1.230 for et udkald af en service teknikker, synes jeg det kræver at komme frem..! Specielt set i lyset af, at det inkl. timeløn kostede kr. 2.137 (ex moms) - uden at han kunne reparere skaden.
Men vi blev da tilbudt at købe et nyt bundelement til den nette sum af kr. 6.400 + arbejdsløn.
Da en port koster kr. 15.159, så svarer det til næsten 60% af prisen for de nederste 20%.
Desværre ikke den eneste udfordring jeg har haft med deres fakturering, så absolut ingen anbefaling herfra.

February 25, 2021

Kære Visitet,

Vi beklager den oplevelse du har haft med os.

Men som vi tidligere har talt om pr. telefon, så har du betalt for et akut job, da I havde en påkørsel og derved stod jeres port stille. Det vil sige du har betalt for den tid inkl. kørsel vi har brugt på din sag, hos dig.

Det er korrekt vi har tilbudt dig et nyt bundstykke, men dette ønsker du ikke at få udskiftet.
Vi er dog af den opfattelse, at du har fået det du har bedt om.

Rated 5 out of 5 stars

Super tilfredse med service og kvalitet

Vi har købt to led hejseporte, (følger taget) Godt informativt møde ved opmåling, God dialog med montører der monterede begge porte samme dag, der var aftalt, alt fungerer til vor fulde tilfredshed, og har vi spørgsmål er hjælpen blot et kald væk. Hermed vore bedste anbefalinger til Nordic port.

January 4, 2021

Hej Henrik.
Tak for at du tog dig tid til at anmelde din oplevelse med Nordic Systems, og tillykke med dine flotte nye porte.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse, og som du selv skriver, så tag endelig kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller andet.

Ha' en super dag.

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende, service i top.

Fremragende og service i top båd fra sælger og de to montør. helt igennem en gode oplevelse.

November 20, 2020

Hej Lars.

Tak for de fine ord, dem sætter vi virkelig pris på.
Husk, at du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller andet.

Ha' en super weekend.

Take a closer look