Nordic systems Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vi købte 2 porte ved byg af nyt hus. Efter montering hylte og skreg portene når de åbnede og lukkede, og der var monteringshuller i loftet de havde lavet lappet fordi de havde lave... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt to led hejseporte, (følger taget) Godt informativt møde ved opmåling, God dialog med montører der monterede begge porte samme dag, der var aftalt, alt fungerer til vor fulde tilfredshed, o... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan kun på det kraftigst advare imod Nordic Systems og deres forretningsmetoder. Vær opmærksom på at du ved henvendelse betaler et “service gebyr” på 1050 kr blot ved at kontakte dem, dett... See more

Company details

1. Door Shop

Information provided by various external sources

Dit valg af ledhejseporte er en moderne syn på livet og en investering i fremtiden. Derfor skal du handle hos Nordic Systems: 1. Vi finder en løsning der passer til dig - 2.Vores porte er af høj kvalitet - 3. Vi har gode erfaringer - 4.Vores porte har lang holdbarhed - 5. Funktionalitet er i top - 6.Konkurrencedygtige priser - 7. Høj sikkerhed

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Super flot port lever op til…

Super flot port lever op til forventningerne. Kører rigtig godt lydsvag, flot montering og flinke montører. Alt har kørt som det skulle fra starten. Vil klart anbefale nordic system.

November 7, 2020

Hej Heino.

Hvor er vi bare glade for, at høre du er tilfreds og det blev som du havde forventet.
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller andet vedr. din port

Ha' en super dag :-)

Nordic Systems reddede min port

Nordic Systems reddede min port - og sparede os for mange frustrationer. Vi har gennem længere tid haft en port som ikke ville køre helt op. Firmaet der installerede porten findes ikke længere og jeg havde ikke fundet nogen som kunne hjælpe. Ved en tilfældighed opdagede jeg en Nordic Systems bil længere henne ad vejen. Jeg spurgte teknikeren om han kunne hjælpe - og via hovedkontoret kiggede han forbi en halv time senere. Han fik hurtigt fixet porten og lavet service på den. Super flink tekniker og excellent kundeservice!!!!

October 28, 2020

Hej Thomas.

Kan godt huske episoden, og hvor er det dejligt at høre, at vores tekniker kunne løse din udfordring.
Du skal være meget velkommen til at tage kontakt til os igen, også hvis du skal med på en senere service rundt sammen med de andre i dit nabolag

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og søde ansatte

Rigtig god service lige fra opmåling til montering af
vores nye port. Vi er kun blevet mødt at søde og hjælpsomme mennesker.

Porten lever fuldt op til vores forventning og vi er super glade for den.

En ekstra stjerne til den montør der var ude og sætte porten op. Rigtig flink og havde styr på sine ting

Dennis og Charlotte fra Syrenvej i Køge

October 18, 2020

Hej Dennis og Charlotte.

Dejligt at læse, at i følte jer mødt og i fik et super resultat - Tillykke med jeres super flotte port, og kontakt os endelig, hvis i har spørgsmål eller andet.

Vi giver naturligvis rosen videre til vores montør :-)

Rated 4 out of 5 stars

Bare perfekt arbejde

July 15, 2020

Hej Ellen.

Hvor er det dejligt at høre - Du er altid velkommen til at tage kontakt til os igen, og så kan vi måske gøre os fortjent til den sidste stjerne :-)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige fået monteret port af…

Jeg har lige fået monteret port af Nordic Systems og har indtil videre kun rosende ord. Laimonas var hos mig efter jeg havde besøgt deres showroom, hvor vi gennemgik de forskellige løsninger de har. Vi fandt en port med træstruktur så de matchede med klinkbeklædningen i carporten. Jeg har renoveret min garage og har løbende haft en god dialog med Nordic Systems, særligt Laimonas som altid har ydet en god service, ift. hvornår jeg var klar til at bestille. Da jeg færdigmeldte mit arbejde med garagen kom Nordic Systems ud en gang mere for at sikre at målene fortsat holdt. Porten blev installeret dagen efter de modtog den på lageret og montøren har gjort et rigtig fint arbejde og gjort sig umage med ikke at bore for meget i de nymalede gipslofter. Jeg kan varmt anbefale Nordic Systems, jeg fik tilbud fra andre firmaer og Nordic var billigere og bedre til salgsopfølgningen. Produktmæssigt er jeg sikker på at kvaliteten her er lige så god som de helt store navne i samme branche.

June 26, 2020

Hej Heine.

Mange tak for, at du ville bruge din tid på at anmelde os - vi værdsætter hvert et ord meget højt.
Vi er rigtig glade for at læse, at du er tilfreds med tingene lige fra opmåling og salg helt til slut resultatet, hvor porten stod færdig monteret.

Giv os endelig et kald, hvis du har behov for yderlig assistance eller spørgsmål eller andet.

Rated 5 out of 5 stars

Har lige haft æren af at have fået…

Har lige haft æren af at have fået monteret en port fra Nordic system. Fra bestilling til montering må jeg sige at jeg har fået den mest fantastiske profesionelle service jeg har kunne forstille mig.
Kan kun varm anbefale Nordic system 👍

Vh
Jove Simic

June 16, 2020

Hej Jove.
Mange tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for de fine ord og endnu gladere for, at du har fået lige hvad du ønskede dig.

Ha' en super dag, og kontakt os endelig hvis du har behovet for det.

Kan varmt anbefale dem

Kan varmt anbefale dem. Kommer på aftalt tidspunkt til opmåling og kommer også på aftalt tidspunkt ved montering. Meget løsningsorinteret og færdig gøre deres arbejde som aftalt. Dette er 2 gang jeg bruger firmaet. Begge gange med succes.

June 16, 2020

Hej Michael.

Mange tak for, at du ville bruge din tid på at anmelde os, og hvor er det dejligt at høre, at tingene er gået som planlagt og du er glad for resultatet begge gange.

Håber du får en super dag, og giv os endelig et kald, hvis du har behov for assistance eller andet en anden god gang.

God kvalitet og service

Kan kun anbefale port fra Nordic systems. Købte en flot og god kvalitetsport, og har lige haft første service/vedligeholdelses besøg. Hurtig og professionel service. Vil absolut købe her igen!

June 9, 2020

Hej Brian.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtige glade for, at du ville bruge din tid til at sætte et par ord på Nordic Systems.

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service - Vi lader rosen gå videre til vores montører.

Ha' en super dag

Absolut anbefalelsesværdigt!

Det er nu 2. gang jeg køber port hos Nordic-Systems, og det har begge gange været en gnidningsfri og meget professionel oplevelse jeg har fået!
Portene er i virkelig fin kvalitet, og til en rigtig fornuftig pris.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale at købe en port herfra!

June 8, 2020

Hej Mark.

Mange tak for din anmeldelse samt tilliden til os , vi sætter stor pris på at du brugte din tid på at anmelde os.

Ha' en super dag.

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!
Køb ikke port ved Nordic Systems.
Har kun haft problemer med vores garageport.
Den kan ikke åbnes når der er solskinsvejr. Det er lidt problematisk når man har en aftale og skal bruge bilen som står i garagen. Nordic Systems har kigget på det på garantien, 2 gange, men det har ikke løst problemet.
De har flere gange lovet at kigge på den igen, men det er aldrig blevet til mere.
Desuden er malingen virkelig dårlig på porten. Den er så afbleget af solen efter 4 1/2 år, at den ellers sorte port nærmest ser grå - hvid ud.
Jeg føler virkelig at jeg har smidt 35.000 kr ud for ingenting.
Jeg er nødt til at skifte porten ud nu efter 4 1/2 år til et andet fabrikat.
JEG KØBER ALDRIG MERE PORT HOS NORDIC SYSTEMS IGEN!

May 23, 2020

Hej Ulrik.

Tak for din anmeldelse, vi værdsætter hver og én anmeldelse vi modtager.
Vi er kede af, at hører om din oplevelse, og vil naturligvis gerne være med til at løse de udfordringer der måtte være omkring din garageport, da Nordic Systems er kendt for sine gode kvalitet samt service, som netop gør at vores kunder kommer tilbage til os ved andet køb.

Vi sætter pris på din anmeldelse, og håber vi kan være behjælpelige en anden gang - Du er altid velkommen til at kontakte os.

Rated 1 out of 5 stars

Desværre må jeg fraråde at købe porte fra Nordic systems

Desværre må jeg fraråde at købe porte gennem Nordic systems, hvis man ønsker, at leverandøren vil efterleve deres garanti. Vi har desværre måtte sande at Nordic systems fastholder at vores port, hvor malingen krakelerer, er udenfor garantiperiode. De forholder sig til en produktionsdato og ikke en leverings-/monteringsdato i vores hus. Nordic systems fastholder et starttidspunktet for garantiperioden et år før vores hus blev bygget. Et tidspunkt, hvor der var en bar mark. Man kan kun være rystet over så dårlig produktansvar. At sagsbehandlingen har trukket sig over flere måneder er måske blot et udtryk for at sagsbehandlingen ikke er ren i kanten.

February 7, 2020

Hej Brian.
Vi kan ud fra produktionsnummer se, at porten er 12 år gammel og kan i vores system ikke se, at der har været nogle former for vedligehold/servicering af porten, det gør desværre at vi ikke har mulighed for at hjælpe dig grundet portens alder.

Rigtig fin oplevelse.

Rigtig fin oplevelse.

Vi fik en flot port, der matcher vores gamle bindingsværkshus.

Processen gled glat og kommunikationen var god og ligefrem.

Kan klart anbefales.

January 20, 2020

Hej Mai.
Tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os, at du er tilfreds med resultatet og at du har haft en god oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Ved køb af garageport hos Nordic…

Ved køb af garageport hos Nordic systems har vi fået en særdeles fin behandling. Alle aftaler er blevet overholdt og vores nye garageport virker perfekt.

January 15, 2020

Hej Vibeke.
Hvor er det dejligt at høre - Tillykke med jeres flotte port.

Meget tilfreds

December 23, 2019

Hej Ahmat.
Det lyder godt - Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår igen.

Rated 5 out of 5 stars

jeg er superglad for min nye port og…

jeg er superglad for min nye port og der er udført et fint stykke arbejde med isætningen

November 14, 2019

Hej Ellis.
Vi er glade for at hører at du er tilfreds med porten samt vores montører - Tak for din anmeldelse, og sig endelig til, hvis vi kan gøre andet.

Rated 5 out of 5 stars

Vores port fik vi for seks år siden

Vores port fik vi for seks år siden, og er utrolig glade for den, men endnu mere for den fantastiske behandling vi får ved hvert opkald.
I dag var ingen undtagelse, vi havde lidt problemer med porten i nat, den levede pludselig sit eget liv,
Vågnede ved at porten gik op??? Uha hvor blev vi FORSKRÆKKET!
Og da det var muligt at ringe til Nordic system, fik jeg den mest morgenfriske mand i telefonen, der var tid til at lytte til min lange forklaring om portens liv i nat, og også humor og gode råd , en utrolig dejlig start på dagen, problemet blev løst, vi er enige om, at det skyldes vores portåbner der lå i den gamle garage hvor der er fugtigt den lå og lyste, og åbnede og lukkede porten som det passede den.

En STOR tak til Nordic System,
For jeres venlighed
Jeg holder især meget af den lethed samtalen foregår i.
Alting er meget lettere når det foregår med humør og smil i STEMMEN
TAK ENDNU ENGANG
De gladeste tanker
Kirsten

November 8, 2019

Hej Kirsten.
Det var en rigtig hyggelig samtale, godt du fik taget dig mod til at kigge ned i kælderen :-)

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Rated 5 out of 5 stars

Udmærket kvalitet og service af en ret…

Udmærket kvalitet og service af en ret speciel løsning. Port blev leveret og monteret som lovet og uden forsinkelse. Vi er ret glad for produktet og kan varmt anbefale leverandøren til andre.

October 28, 2019

Hej Kirsten.
Tak for din anmeldelse, og du skal vide at vi sætter pris på, at du ville bruge din tid på at anmelde os.

En god oplevelse

En god oplevelse, fra sælgeren som afsatte tid til opmåling og rådgivning på min adresse, til montørerne som effektivt monterede min nye port. Alt i alt et godt forløb.

October 9, 2019

Hej Claus.
Dejligt at du er tilfreds - Hvis vi kan gøre andet for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os - Tillykke med din flotte port

Rated 5 out of 5 stars

Har for 3 år siden købt 2 mega flotte…

Har for 3 år siden købt 2 mega flotte garageporte, håndtagene begyndte at ruste en lille smule, men de sendte strakt 2 nye - konge porte og konge service

October 4, 2019

Hej Michael.
Godt at du er tilfreds - Tak for billederne, og hold da op hvor er både bygning samt porte bare flotte, det kan du godt vise frem med stolthed.

Take a closer look